Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 15

• 62 183
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Тази Таня много безжизнена.Прилича ми на восъчна кукла.

# 601
....не сте моето семейство

# 602
  • София
Бликнаха ми сълзи.

Крещеше: "Убийци! Вие сте убийци". СС й предложи да остане в сарая, тогава тя каза: "Вие сте ми господар, но вече не сте ми брат".

Обвини майка си, че е знаела и не й е казала.
Хатидже й предложи да живее в нейния сарай. "В сарая на Ибрахим паша - никога!" - отговори.
Хатидже каза, че я разбира, но Бейхан й отворна: "Ако някой ден султанът вземе главата на твоя мъж, тогава ще ме разбереш".

# 603
Сюлейман каза на Ибрахим-За първи път от решение,което съм взел страда семейството ми.
Бейхан султан ми каза-Вие сте ми господар,но не сте ми вече брат.Не сте моето семейство.
Хатидже и каза,че я разбира,а Бейхан и каза,че ще я разбере ако брат им отнеме живота на нейния съпруг.Хатидже и Валиде и предложиха да остане в сарая,но каза,че няма да е под един покрив с убийците на мъжа си.

# 604
Страхувам се за Нигяр-сега Ибрахим ще търси начин да я отстрани,за да не го изложи newsm78
ако я ожени- добре,но да не е по- лошо Praynig
Той направо трябва да си отвори сватбена агенция hahaha

# 605
  • Атлантис, Галактика Пегас
Развитието с камата май ще е другата сряда.  Rolling Eyes Wink

# 606

И безлична.

А Хюрем като ранено животно, като тигрица в клетка.  Грабна ножа, но едва ли ще посмее да го насочи към султана. По-скоро ще покаже, че е готова да се убие с него заради халветите на султана.  newsm78  И игурно така ще свърши епизода, със сцената с ножа. За да сме в напрежение до другата сряда.  smile3506 smile3515 smile3511

# 607

И безлична.

А Хюрем като ранено животно, като тигрица в клетка.  Грабна ножа, но едва ли ще посмее да го насочи към султана. По-скоро ще покаже, че е готова да се убие с него заради халветите на султана.  newsm78  И игурно така ще свърши епизода, със сцената с ножа. За да сме в напрежение до другата сряда.  smile3506 smile3515 smile3511
о няма да съм в напрежение.  Mr. Green Хю ще постигне своето само че може да не е следващ епизод...

# 608
  • София
Сюбмул ага каза: "Хюррем селтан какво се е развихрила"
Нигяр: "И Сулнатка да е, има сърце и може да се влюби"

# 609
  • В тъмната гора.
Страхувам се за Нигяр-сега Ибрахим ще търси начин да я отстрани,за да не го изложи newsm78

Лили..ти добре ли си?
Абсолютно съм сигурна, че нищо такова няма да стане. Най-много да бяга от нея, като от огън...Само да не размисли и да завърже връзка и тогава ще го убия  #2gunfire

# 610

Лили..ти добре ли си?
Абсолютно съм сигурна, че нищо такова няма да стане. Най-много да бяга от нея, като от огън...Само да не размисли и да завърже връзка и тогава ще го убия  #2gunfire

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 611
Според мен Хюррем ще му предложи да я убие,то и без това така "умира". Мисля ,че кръвта от ножа е нейната,стиснала го е и го е подала на султана

# 612
  • планетата Земя и по точно до морето
Хюррем пак ще играе ва банк.
Пусна птичките на свобода , но тя все повече ще се затваря в клетката на злобата, за да остане единствена. Имала е силата явно да го направи със себе си и другите. Нямам съмнение, че по това време, на това място това е бил начина.

Трябва да унищожиш всичко човешко , за да оцелееш. Не си защитен на никое място и позиция.

Другият изход е бил да се предаде и да отиде в рая. Както опита Хатидже, но съдбата беше
благосклонна към нея, поне към онзи момент.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. #Crazy

# 613
Сюбмул ага каза: "Хюррем селтан какво се е развихрила"
Нигяр: "И Сулнатка да е, има сърце и може да се влюби"
Както и самата тя-Нигяр. Grinning

# 614
  • София
Да. Laughing

Прекрасно изпълнена последна сцена.

Общи условия

Активация на акаунт