Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 15

• 62 167
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Тук ми се струва, че Айнур е с някакъв медено-кафяв цвят на косата и за пръв път ми харесва Peace

# 632
Явно Селма и Нур често излизат заедно.

# 633
Селма с Бергюзар

# 634

чооок гюзел,наистина Heart Eyes
и в кръга на майтапа- може би с този цвят на косата цели да заприлича на Хюррем и да спечели отново сърцето на султан Сюлейман hahaha Joy

# 635

"Великолепният Век" - рейтинг ep. 21

01/06/2011

# 636
Благодаря на дамите,които превеждаха и ни помагаха да сме в час със случващото се на екрана.  bouquet
Края на снощният епизод ни кара отново да чакаме с нетърпение следващия.
 Някой може и да си е задавал въпроса дали действително Роксолана е обичала Сюлейман
или всичко е било борба за оцеляването и ,нейното и  на  децата и,то в серияла
съмнение не може да има.Мерал представя Хюррем като силно влюбена жена,която не
 иска да дели султана с никоя друга.Хюррем видя нейното появяване в харема как прати в десета
 глуха Махи и се страхува същата участ да не я последва и нея,
,затова и прибягна своевремено до това решение,което видяхме на финала на 21 епизод.Тя разбра,че е безмислено да заплашва момичетата,които никой не ги пита искат ли или не да идат на халвет със султана,а просто ги сапунисват хубаво и им дават еднопосочен билет,който води единствено към леглото на султана./Блазе им- 35/
Аз си мисля,какво ли е продължението,защото че той няма да я убие е ясно,но може да продължи с халветите.За мен по-сигорно е ,ако го заплаши,че ще се самоубие.Може би и ще го направи.Ще видим.Много трогателно звучаха думите и:"Умирам всеки път,когато ти си с друга"!
Много силен момент в серияла бяха сцените със сестра му.Мерал за пореден път ни показва Сюлейман като безкомпромисен,справедлив владетел, който стриктно спазва законите ,дори
тогава, когато трябва да бъдат приложени към членове  на семейството  и му причиняват страхотна болка.
Любопитно ми е как ще се държи за напред Ибрахим с Нигяр-калфа.Постъпката и беше глупава,
но имали влюбена жена,която от любов не е допускала глупави грешки?Как само отскочи Ибрахим, сякаш се допря до нагорещено желязо.
Как ще изловят Вики е другото ,което е любопитно или Ибрахим ще я ожени и няма да се разбере с  каква цел  е дошла?Което не ми харесва,въпреки че нямаме право да и се сърдим затова,че иска да отмъсти за любимия си.Ако друг изпълняваше ролята на Сюлейман може би щях да искам да успее в намерението си,но нали е нашия човек си затварам очите пред справедливостта.Исках само да му пусне малко кръвчица за да си седне на султанското д... и само Хюррем да храни с баница.
С нетърпение ще чакам следващата сряда.

[/color]

# 637
Вчера в ,,Шоуто на Слави,, разказаха виц за СС и Роксолана Joy, ама беше адски тъп Rolling Eyes

# 638
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет !  Hug
След снощната серия, голямо затишие ! Grinning

Имаше много разръсващи сцени. И няколко много ключови фрази.
Думите на Бейхан, първо към султана, после към Валиде, но най драматични и пророчески бяха към Хатидже - " Сега не ме разбираш, но ако някога султана вземе главата на Ибрахим, ще ме разбереш " - перефразирам.

А сцената с пускането на канарчетата си мисля, че ще е начало на още по-голям прелом за Хюррем. Впечатлиха ме думите,  пак перефразирам - " Поне вие се обичайте на свобода, защото в харема няма любов и радост".
Сякаш сама иска да се научи, да няма силни чувства към никой и нищо, за да стане неуязвима.

И естествено последната сцена.
Аз си мисля, че не може само една супер драматична сцена с ножа, колкото и добре поднесена на султана от Хюррем, да го направи моногамен изведнъж. Надали султана би се поддал на изнудване , дори от Хюррем.
Тя и Махидевран се тръшка от както не са в Маниса, но файда йок.
Предстои да видим Мерал ханъм какво виждане има по въпроса и дали и кога султана ще загуби апетит към другите хатуни.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 19:31 от Ari888

# 639
# 640
  • В тъмната гора.
Аз да попитам ...Ани ще пуснеш ли 21-ви епизод без превод да си го дръпна?

# 641
Мишел,Ани го е пуснала вече.В предната страница е.
Пост 629.

# 642
  • В тъмната гора.
Мишел,Ани го е пуснала вече.В предната страница е.
Пост 629.

newsm51

# 643

Гифчетата на Ари (четири от петте) са мноооого хубави.   bouquet

# 644
  • планетата Земя и по точно до морето
Наде, голяма красота ! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт