LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Да кажа и аз че поръчката от вчера са ми я разделили на 3 поръчки newsm78Какво правят тези франсета????
И моята е разделена на три, а не е кой знае колко обемна, всичко си беше налично. Не че за мен има някакво значение, де, не мрънкам  Laughing, отбелязвам.
preci, имаше ли якета в поръчката ти? Засякохме, че отделят якетата в няколко случая вече.
renydent, КАМЪЧЕ и МИМИСКА, може ли размери на 2XL на това яке (ако имате)? Благодаря!   bouquet

Нямам яке, но ми направи впечатление, че нещата от Албанците са пуснати на отделна поръчка, нещата от каталога които се намаля с ВК е разделена на 2. Направо не мога да им хваха логиката newsm78

# 451
  • Пловдив
отзиви за тези балеринки?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-crochet.aspx?productid=3 … =3&prodsize=0
нося 38, но да не са умалени, принципно зимни затворени обувки най-често 38.5-39 ми стават, но тези нали са летни..
  bouquet
Според мен ще се отпуснат.Защото са от  плат.Вземи си точния 38 номер.

bouquet

мерси и аз така предположих

# 452
Някой има ли наблюдения дали яке от мъжката серия, XS размер ще стане на 13 годишно слабо момче?
Харесах яке за сина ми, но се чудя дали ще му стане този размер  newsm78

# 453
Би трябвало да му стане, ако е около 160см висок. Редовно взимам от мъжката серия за големия. Започнах някъде около вашата възраст.

# 454
Благодаря ти   bouquet 
ще рискувам да взема, въпреки че сме вече към 165см. Щях да съм по-спокойна поне S да беше, но няма този номер.

# 455
Да кажа и аз че поръчката от вчера са ми я разделили на 3 поръчки newsm78Какво правят тези франсета????
И моята е разделена на три, а не е кой знае колко обемна, всичко си беше налично. Не че за мен има някакво значение, де, не мрънкам  Laughing, отбелязвам.
preci, имаше ли якета в поръчката ти? Засякохме, че отделят якетата в няколко случая вече.
renydent, КАМЪЧЕ и МИМИСКА, може ли размери на 2XL на това яке (ако имате)? Благодаря!   bouquet

Нямам яке, но ми направи впечатление, че нещата от Албанците са пуснати на отделна поръчка, нещата от каталога които се намаля с ВК е разделена на 2. Направо не мога да им хваха логиката newsm78

И моите 2 от вчера са разделени на по 3.  newsm78

Момичета какво правим в случая? Дали трябва да пишем на ново на превозвача (аз ползвах франсту.бг - не ми се пише на латиница  Embarassed) и да пратим нови формуляри?

Кой може да каже?

# 456
Момичета какво правим в случая? Дали трябва да пишем на ново на превозвача (аз ползвах франсту.бг - не ми се пише на латиница  Embarassed) и да пратим нови формуляри?

Кой може да каже?

Тъй като моята разделена поръчка се забави с обработването, аз снощи чак им пратих формуляр....И най-отдолу където пише Допълнителни указания писах - разделена на 2.....

# 457
  • StZ
Има ли някой като мен да не си е получил поръчка от 17.05  Sad
Пуснах я с франсето, и формуляр им пуснах - в суивито пише отдавна, че е доставена, но от франсето никакви мейли за нея  до сега.......за следващите писаха че са на френския им адрес, а те са от 25 и 26 май.

# 458
  • Бургас
Споко - аз още си чакам 2 поръчки от 11-ти Rolling Eyes Имейли за пристигането им на френски адрес нямам (а това е станало на 17-ти), но след запитване  ми казаха, че пътуват в момента насам, та си чакам (и аз, и приятелят, на когото поръчвах и който габардяса вече милият Laughing).

# 459
  • Стара Загора
зорничка-споко.
аз също имам поръчка от 13.05 с франсето и чакам..........
някой беше писал в другата тема,че днес ще ги изпращат по адресите в бг......
п.п. моята поръчка също е за приятелка............

# 460
  • StZ
Благодаря за успокоението, Брадичке!  и blue eye Hug
моята поръчка е с две тениски за синчето /тийнейджър/ и ме гризе без да спира  Twisted Evil

# 461
Мацки, моля за помощ  Hug. Не знам дали въпросът ми е точно за тази тема, но да питам - за пръв път поръчвам от френския Ларедут (досега съм поръчвала само от норвежкия, понеже там живеем и се оказа, че има много различия във всяко едно отношение  Confused). Пуснах поръчката на 26.05. (без посредник), получих потвърждение на и-мейла с някакъв входящ номер, но на сайта им поръчката не е отразена никъде. Там, където се проследяват поръчките, пише, че нямам такива или са ми по-стари от 6 месеца. Днес е вече 3.06., нормално ли е това? Благодаря ви предварително   bouquet

# 462
  • Sofia
Може ли да уточним - вие получавате мейли от Ларедут, когато се получат на адреса или когато се получат в съответния пощенски клон?

Защото аз получавам мейли за потвърждение само за пристигане в пощенския клон  newsm78

# 463
  • София
Може ли да уточним - вие получавате мейли от Ларедут, когато се получат на адреса или когато се получат в съответния пощенски клон?

Защото аз получавам мейли за потвърждение само за пристигане в пощенския клон  newsm78
Аз получих мейл, когато пратката беше пристигнала в пощенския клон. Така си и пише в мейла, че е пристигнала в BUREAU DE POSTE ....CHARGE DE DISTRIBUTION, което според моя скромен френски означава именно, че очаква доставка на адреса!
И от там идват разминаванията! А в сайта я отразява като получена на домашния(фр.) адрес.

# 464
Засега са ми пратили само един мейл, че ми е получена поръчката  Sad.  С ето този текст:

Vous avez passé commande sur laredoute.fr le 26/05/2011 et nous vous en remercions. Elle nécessite un traitement manuel et va être enregistrée prochainement. (Les dates de livraison sont susceptibles d'évoluer légérement.) Vous trouverez ci-dessous tous les détails concernant cette commande.
Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

Julie Areski,
Responsable relation client du site
Pensez à consulter votre suivi de commande sur laredoute.fr !

Само че в suivi de commande на сайта няма нищо  newsm78. В норвежкия сайт винаги са ме отразявали веднага и поръчката стои със статус "получена", след това "в процес на обработка" и т.н., а тука нищо... Какво не е наред?

Общи условия

Активация на акаунт