LaRedoute.fr - 197 - С променени условия за България!

• 54 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета  Hug
Благодарение на вас и вашата чудна темичка снощи най-накрая пуснах първата си самостоятелна поръчка.
Четох половин ден, после пробвах кодове и накрая сЕ регнах и в PayPal ииии.... успях !!!
Искам да кажа на всички, които тепърва започват : Не е толкова сложно, а и всичко е написано тук Simple Smile
И отново БЛАГОДАРЯ "newsm20"

Извинявам се за спама.

# 706
Някой получил ли е скоро този бански:  http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-triangle-raye-maillo … n&prodcolor=3 ? Прави ми впечатление, че поръчалите го миналата година коментират, че е добър размер, а тазгодишните коментари - са за умален размер и един за уголемен. Та ако някой го е взел скоро, ще се радвам да сподели впечатления Simple Smile

# 707
Момичета четох ви назад,и ако може да ми кажете дали правилно съм разбрала.
Когато се поръчва с превозвач,след като сменим адреса и отбелязваме колисимо?Правилно ли съм се ориентирала?Мисля и аз да опитам с превозвача,но да питам преди да пусна поръчката Peace
Благодаря ви предварително  bouquet

# 708
,след като сменим адреса и отбелязваме колисимо?Правилно ли съм се ориентирала?

Правилно, да. С колисимо е до адрес....

Здравейте момичета  Hug
Благодарение на вас и вашата чудна темичка снощи най-накрая пуснах първата си самостоятелна поръчка.
Четох половин ден, после пробвах кодове и накрая сЕ регнах и в PayPal ииии.... успях !!!
Искам да кажа на всички, които тепърва започват : Не е толкова сложно, а и всичко е написано тук Simple Smile
И отново БЛАГОДАРЯ "newsm20"

Извинявам се за спама.

Благодаря и аз......Първите постове на темите свързани с ЛР са направени за мен отлично....Само трябва да се отдели известно време за да се прочетат, а после практиката е лесна.......

# 709
Здравейте, момичета!
Сега лятното намаление на ЛаРедут ли е, че на мен натова ми прилича?
Всъщност, искам да попитам за размерите на тези панталончета (снимките са линкове)

Имам от миналата година два модела, размер 86, а са й широки на кръста на дъщеря ми все още. Та се чудя сега за 18 месеца ли да взимам...
Мерси много!

# 710
кои беше линка за намалението, не го намерих Simple Smile

# 711
кои беше линка за намалението, не го намерих Simple Smile

На предната страница, най-отгоре е......

# 712
Здравйте може ли някой да ми каже кое е долен чаршаф и кое е горен,защото на гугъл преводача ми го превежда толкова странно че немога да разбера.. newsm78 не държа да е по линковете долу,ако някой знае френски става и просто да ми каже думите..,на преводача от бг на фр думата която ми даде за чаршаф я няма никъде в страниците с чаршафите..затова пускам линковете по тях ако някой се ориентира или е купувал,ще съм много багодарна Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-raye-hip-hop.aspx?prod … =3&pos=39_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-raye-hip-hop.aspx?prod … =3&pos=39_n_n

# 713
Здравйте може ли някой да ми каже кое е долен чаршаф и кое е горен,защото на гугъл преводача

Е...гугъл.....на 1 стр. на темата ги има.......

# 714
Благодаря ти за там не съм се и сетила.. Embarassed
а когато не е уточнена каква е калъфката,значи става въпрос за обикновена  нали,не за декоративна? пример  пише "Taies pur coton, GALETS",а не "taie de traversin"или"taie d'oreiller"

# 715
"Taies pur coton, GALETS",а не "taie de traversin"или"taie d'oreiller"

Предполагам, да, за обикновена.......

# 716
"Taies pur coton, GALETS",а не "taie de traversin"или"taie d'oreiller"

Предполагам, да, за обикновена.......
още веднъж ,благодаря Simple Smile и аз така си помислих,но все пак да питам.. и последно тези чаршафи с ластик дето са /досега не съм взимала никога/ как се взимат размерите : като пише 160/200 примерно и матрака ти е да кажем такъв размер,този  чаршаф ли взимаш?или трябва все пак да си предвидиш и сантиметри за отстрани ,както се прави с обикновените чаршафи..?в размерите има голяма разлика между двата чаршафа и затова се зачудих..неможе едните да са толкова малки ,а другите големи..някой взимал е ?

# 717
как се взимат размерите : като пише 160/200 примерно и матрака ти е да кажем такъв размер,този  чаршаф ли взимаш?

Да, размера на матрака взимаш.....Те имат предвидено за отстрани.......Аз съм взимала за единично легло - при матрак 90/190 са ставали чаршафи 80/190...

# 718
Здравейте. Не знам дали вьпросьт ми е за тази тема.
Ако пратка не бъде получена, ЛР връщат ли парите или изпращат нова пратка, и в какви срокове? Какво трябва да направя освен да им пиша?
Благодаря предварително.

# 719
  • Sofia
От коя дата ти е поръчката и как си платила?
С Пейпал връщат парите, иначе най-вероятно ваучер, напоследък има някакви опити за изпращане на пратката отново, не знам дали някой е успял да получи такава.
Но трябва да минат 7 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт