Сис ,пращам ти го барабар с цигането,ако искаш може ти да дойдеш в СФ,а аз при сенъора във ВТ,че и без това в последно време все гравитирам наоколо командировки.
Хора,онзи ден подстригах цигането,бая коса орязах
Показвам се аз на вратата викам "Евгениии" ,а едно детенце до мен ме гледа мило,и аз му викам"Ей,детенце я се прибирай вътре" и пак продължавам да викам "Евгенииии" ,а то моля ви се мойто цигане било,ама аз нали съм кон с капаци,и забравих,че е с нов фасон
УжасТ,много тъжна физиономия беше направил.После скандализирахме майките в градинката с една детска песничка.
Нали я знаете тази "пеят скачат палците и т.н." и му я пускам във vbox,пеят я децата там,показват пръстите и като стигнат до "пеят скачат средните",и попретупват клипа малко 
Ами,така де,каква е тази дискриминация и подсъзнание,ми средният пръст си е ,пръст като всички останали.
И в градинката Евгени си я пее на пясъчника,и се стигна до пеят средните,и нашият показа средните пръсти,и няколко майки ахнаха и охнаха от възмущение

Ей това дете май,ще ги записвам във НАТФИЗ,види се ,че пластичен хирург за жалост на майка си няма да стане

Ами как се подстригвате, при нас е цяла драма с ревове и писъци. А скоро ще се налага... Мислехме на село да свърши тази работа една позната, но след като Ваньо изпадна в пълен потрес от една заря (беше наистина ужасно шумно, то и аз се ошашках), му го спестихме. И ще се мъчим в домашни условия.
:
!

! Бързо оздравяване на всички!
), но реших за РД-то да му спретна нещо по-фешън, обаче в момента ,в който видя фризьорката с машинката, и всичките ми планове потънаха със скоростта на светлината

Дано пак се е заиграл с децата , както вчера , и ме посрещне с усмивка , не с плач