"Златната Клетка" нов турски сериал тръгва по бтв СКОРО - тема 1

• 64 842
  • 348
  •   1
Отговори
# 30
Освен Бюлент от плода, нито един друг актьор/актриса не са ми познати. Ама ще му изгледам първата серия, пък ако ме грабне...

Неджат Ишлер и Мелиса Сьозен са ми познати.
Скоро гледах и двамата, но в игралното кино.
Надявам се да имам възможност да гледам филма Hug

В темата на "Езел" може да намериш последният игрален филм на Нежат Ишлер-"Клубът на неудачниците" с бг субтитри.И ние(от темата на "Езел") сме негови фенки Flutter

# 31
Неджат Ишлер и Мелиса Сьозен са ми познати.
Скоро гледах и двамата, но в игралното кино.
Нежат Ишлер съм го гледал в куп сериали и филми... преди години ми беше много любим актьор.
първо в сериала АЛИЙЕ (с Халит Ергенч, сериал на Кудрет Сабанджъ, муз.Кърач и т.н.), в игралния филм ОТКРАДНАТИ ОЧИ (Чалънтъ гьозлер) на Нери Терзиева.. там не е главна роля, но участва... говори доста силно на акцент. Този филм не е за гледане повече от един път, защото много разстройва. Отделно в сериала КАПАЛЪЧАРШЪ... където си партнира с Аслъ Тандоан. В игралния филм ЮМУРТА (Яйце) и т.н. Иначе БЪЧАК СЪРТЪ, доколкото знам, е интересен сериал, не съм гледал нищо от него. Преди няколко години като го даваха по КАНАЛ Д, само съм го засичал, но го прескачах

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 03:18 от diziler

# 32
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И аз съм голям фен на Нежат Ишлер. Очаквам сериала с нетърпение Peace
Пускам линкове към последния му игрален филм.
Който иска мога да пусна и Yumurta/ Яйце (2007)

Клуб на неудачниците - торент

Клуб на неудачниците - you tube - full

# 33
"Юмурта" е филм без почти никаква художествена стойност. Аз лично го гледах на кино, преди 3 години... беше част от някакъв фестивал на балканското кино. Оставям линк, който иска да хвърли един поглед... с бг субтитри е: http://vbox7.com/collection:1401305

А "Алийе" е много хубав сериал, преди 7 години го даваха по АТV, сега го повториха целия... от 8.30 до 10ч всяка сутрин по aTV. Много добре играе там Нежат Ишлер. В крайна сметка, това не е непознат актьор за българските зрители, даваха го по БНТ в "Откраднати очи" една събота вечер и това предизвика митинг на Атака пред БНТ, хаха... че имало неистини във филма за възродителния процес.  Там Н.Ишлер го играе български изселник.  Като тръгне сериала по бТВ, явно ще стане и любимец не българските зрители. Сериалите, в които той играе засега са ги давали само в Турция

# 34
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
"Юмурта" е филм без почти никаква художествена стойност. Аз лично го гледах на кино, преди 3 години... беше част от някакъв фестивал на балканското кино. Оставям линк, който иска да хвърли един поглед... с бг субтитри е: http://vbox7.com/collection:1401305

А "Алийе" е много хубав сериал, преди 7 години го даваха по АТV, сега го повториха целия... от 8.30 до 10ч всяка сутрин по aTV. Много добре играе там Нежат Ишлер. В крайна сметка, това не е непознат актьор за българските зрители, даваха го по БНТ в "Откраднати очи" една събота вечер и това предизвика митинг на Атака пред БНТ, хаха... че имало неистини във филма за възродителния процес.  Там Н.Ишлер го играе български изселник.  Като тръгне сериала по бТВ, явно ще стане и любимец не българските зрители. Сериалите, в които той играе засега са ги давали само в Турция

С това въобще не мога да се съглася, но да не спамим темата, всеки с мнението си  Peace Цялата трилогия на СЕМИХ КАПЛАНОУЛУ - Яйце, Мляко, Мед е международно призната , а именно филма МЕД печели "Златната мечка" в Берлин през 2010-та.

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/bg/features/setimes/ … /03/01/feature-01

# 35
да, и трите филма от трилогията ги гледах. Последният "Мед" преди два месеца в кино Одеон, мисля, че беше част от София филм фест. Пак филм без музика и почти без говор

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 15:38 от diziler

# 36
Здравейте Hug
Приемате ми фенове на турските сериали newsm78
Записвам се при вас,защото със сигурност ще го гледам!
А "Алие" е действително много хубав,но не мога да си спомня артиста,а "Езел" го пропуснах заради една романтична история,а по-късно вече не можах да догоня темата.Говореше се ,че точно него бтв са купили,но явно съм се объркала нещо!

# 37
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Ще започна да го гледам. Дано ме грабне.
Изгледах филма "Клубът на неудачниците" с негово участие. Супер е.
Страхотна игра. А и главната героиня - Мелиса си партнира в един филм с мой любим
актьор - ще погледам за да видя и тя как се справя...Лек ден на всички и честит 24 май....

# 38
Здравейте, драги съфорумки!  Peace
Ще хвърля един поглед, да видим дали ще ми хареса. Още не мога да простя на БТВ, че спряха Листопад. Де да видим и Златната клетка колко ще изкара.  Rolling Eyes

# 39
Снимки от сериала

# 40
  • София
и аз тук да ви следя Hug
дано наистина го изкарат докрай, да няма прекъсвания, премествания в други часове и телевизии Praynig

# 41
Страхотен е филма-Клубът на неудачниците - благодаря!Гледах го с удоволствие!

# 42
на линия Hug

# 43
  • ... да усещаш мириса на море ...
Песен от филма Funda Arar Yanyana Bıçak Sırtı Dizi Müziği 

Hiç birşeyim yok senden başka,
Yani ölesiye zenginim
Teslim olalım gel bu aşka
Belli ki ben senin kaderinim

Seni yaralar, kendim kanarım
Ah ben buna yanarım
Yanyana bile senden ayrıyım
Aşk bu değil sanırım

Bıçağın sırtında olsakta
Aşkın en derin yerindeyiz
Belki sonsuz bir karanlıkta
Ama ateşin ta içindeyiz

Seni yaralar kendim kanarım
Ah ben buna yanarım
Yanyana bile senden ayrıyım
Aşk bu değil sanırım

Ако има правописни грешки в текста, вината е на "мрежата" Wink...

# 44
А добър дне от мен!
 Не знам дали ще го гледам, но да се запиша (за сега).
 Ще ви шпионирам и чета какво става и ще става около и с филма  Mr. Green hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт