Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за споделянето на транскрипти от форума в Родилница?
Какво е мнението на членовете на Родилница за моралната подкрепа и съчувствието към Цвети?
Какво е мнението за моралното право и свободата на избор на майката и бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за споделянето на транскрипти от форума в Родилница?
-
Какво е мнението на членовете на Родилница за моралната подкрепа и съчувствието към Цвети?
-
Какво е мнението за моралното право и свободата на избор на майката и бебето?
-
Какво е мнението за адвокат, който се интересува от случая?
-
Какво е мнението за споделянето на лична информация и правните последици?
Че защо се изпотрепва народът да ходи в най-добрите центрове на ФМ, а не се следи в кварталната поликлийника?

) да видя малкото човече как излиза от мен, даже така се бях надигнала, че може да се каже, че клечах, а не, че лежах на масата.
Раждам в родилен дом, но максимално по начина, по който е комфортен за мен (няма пълно щастие, но почти). Мога да линкна къде съм писала за това, но съм доста описателна, ще отнеме време, а и не мисля, че е важно или че има отношение към темата.
Каузите са различни, сигурна съм! А и всички се разграничиха, все пак (организациите)...