Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за споделянето на транскрипти от форума в Родилница?
Какво е мнението на членовете на Родилница за моралната подкрепа и съчувствието към Цвети?
Какво е мнението за моралното право и свободата на избор на майката и бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за споделянето на транскрипти от форума в Родилница?
-
Какво е мнението на членовете на Родилница за моралната подкрепа и съчувствието към Цвети?
-
Какво е мнението за моралното право и свободата на избор на майката и бебето?
-
Какво е мнението за адвокат, който се интересува от случая?
-
Какво е мнението за споделянето на лична информация и правните последици?

Е, проблемът е, че такива същества понякога не спят, а се изживяват с пълна сила, когато е по-добре да подремнат някъде, докато приключи раждането...
"Контраудар"-ът също няма да е правилно разбран според мен - дълго са чакали хиените за такъв момент и няма току-така да го изпуснат. Ще се сипят злост и гадост още дълго, няма да можем да го "контрираме" това според мен, най-много да ги до-озлобим. Не мисля, че е "покриване" в смисъла на страх и срам или подобно, по-скоро за целите, които родилница има би трябвало да прескочим тоя момент. Подобно беше, ако помните и при връзката, която се опитаха да направят между домашно раждащите и акцията за Информираното Съгласие... Просто за всяко нещо си има време и място. Ако сега се направи акция си става нещо като война - от моя гледна точка. А от такова хубав изход няма... :thanks: