Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 774
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Мда, страхотен е, и аз го исках, ама...
Стигат ми Джак и Матю Grinning По другите само платонично и през стъкло препипвам Mr. Green

# 601
Ненаситници такива  Mr. Green Останаха ли изобщо някакви свободни мъже?  Laughing

# 602
  • София
Малииии... много влюбени има в тоя тема! Сега ако ви кажа, че сънувах някакви голи мъжове, които знам, че са любимци в темата, но не знам точно кои бяха... Така ме е яд, че не съм запаметила лицата им, а само долните половини от телата им...

# 603
Малииии... много влюбени има в тоя тема! Сега ако ви кажа, че сънувах някакви голи мъжове, които знам, че са любимци в темата, но не знам точно кои бяха... Така ме е яд, че не съм запаметила лицата им, а само долните половини от телата им...

Crazy Леле Ване... Разказвай!!!

# 604
Злате, така ли било, пускам ти Джери веднагически за неплатонична ласка от твойто шотландче Flutter
Ако ми гарантираш, че Зиска няма да ми нанесе тежка телесна повреда, стискаме ръцете за тоя бартер.  Grinning

Че по долните половини не можа ли да ги познаеш бе, Ване?  Laughing

# 605
  • София
Е то няма какво! Останалата част не я помня. Пътувах в някаква кола, която май сама карах (нямам книжка) и до мене мъж (който май беше собствения ми). и гледам на пътя ( ма то път ли беше какво ли, като от Звездни войни град беше на въшност) 4 мъже, които супер много се зарадвах, че виждам. Все мой любимци, голи, готови за действие.  Embarassed Лица - не помня! Е, как да не ме е яд  #2gunfire
и се събудих!!!

# 606
  • Ænima/Albuquerque
Все мой любимци, голи, готови за действие.  Embarassed

Буахахахаа, Ването пак изригна!  hahaha
Ще умирааааам!  Joy
А, този ли, бе Злате...  Tired
Слънчо, преоблякла си се.
Това Каята ли е?  Flutter

# 607
  • София
Мммм, Слънчо е много хубава в новата си дрешкааааа!!!

Предпочитах да им погледам очите пред дочната част на предницата им, ама ся... квот сабя покаже!

# 608
  • срещу двата комина :)))
Злате, така ли било, пускам ти Джери веднагически за неплатонична ласка от твойто шотландче Flutter
Ако ми гарантираш, че Зиска няма да ми нанесе тежка телесна повреда, стискаме ръцете за тоя бартер.  Grinning

въъъъ, искам и аз бартер, за тоз човек убивам  pletka

# 609
въъъъ, искам и аз бартер, за тоз човек убивам  pletka
Ти кой предлагаш?  Mr. Green

# 610

hahaha hahaha hahaha
Малиии Joy Joy Ване, егати съня душа!!! И мъжо до тебе...

# 611

Тя е, имам още няколко аватари с нея за разносване и после се връщам при Фрида  Flutter

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Фрида ми липсва.  Tired

# 613
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сарки, гледай го във филм прекрасника, снимките не го отразяват и наполовина, страшен чаровник Heart Eyes.

Злате, в моя седмица сме, Зиска няма думата Mr. Green

Слънчо, прекрасна сиии Hug

# 614
  • София

Малиии Joy Joy Ване, егати съня душа!!! И мъжо до тебе...

Аааа, нищо не може да надмине сънищата ми с икаруси!!!

Общи условия

Активация на акаунт