Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 808
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, аз няма да плюя по Кийра толкоз, заставам само зад мнението на Ването стопроцентово Mr. Green. Или само 95%, защото гърдите бритски много ми харесаха Heart Eyes. Всъщност в нейната фигура проблемът е друг, прекалено е слаба за такъв едър кокал, раменете и са направо мъжки и е грозно без месце по тях Rolling Eyes. Вив, Мендез обаче е секси мадама. Относно актьорстването, никой от тези не го може с изключение на Кане- великолепен Heart Eyes. Ева пък е в обичайната си роля на кучка-прелъстителка, която не и е трудно да изиграе, предвид че самата тя май е такава. Кийра и Уортингтън- горски растителни видове Tired.
В заключение- с други актьори можеше да е страхотен филм, сега е просто задоволителен, после с Ването ще обсъдими развръзката Crazy

# 646
Чуйте каква шотландска прекрасност звуча току-що по Зи Рок

# 647
Понеже не съм гледала Големия финал с двата ми неприятни отбора, днес се излюпвам в ранни зори и идвам да се похваля, че най-накрая гледах "Странният случай с Бенджамин Бътън" и много ми хареса Party. А Кейти колко е прекрасна там, щом успя да ме накара да зяпам нея, а не Брад....

А ето ги и двамата прекрасници заедно Heart Eyes

# 648
  • Ænima/Albuquerque
Опа! Морнин!
Преминавам да кажа, че съм мегагигащастлива от развоя на мача, а Цеца и Дю са ми любими образи.  Mr. Green

# 649
Джой, понеже днес е неделя и с нея приключва твоята седмица с Джери, ето моята част от бартера. Цъкай за по-голямо удоволствие  Mr. Green

И за финал

# 650
Хелоу!
Кой мач, какъв мач?!?

Ауу, прекрасна Кейт, прекрасна!!!
Така съм се натъпкала с еклерова торта, че едва гледам Mr. Green Blush

Злате, може ли така през стъклото и аз да се отъркам в твоята собственост Praynig

# 651
  • Ænima/Albuquerque
Въх, Злате, на последната снимка от какво е болен младежа?  hahaha

# 652
Сонче, през стъклото може  Laughing

Не е болен, бе Сарко, чака Джой Laughing. Ама тя ако се помота още малко ще оттегля офертата и аз ще се мотна при него в креватчето   Mr. Green

# 653
  • Ænima/Albuquerque
Ма, болнав ми се чини...  Thinking

# 654
Страда той, че така го менкам за Джери  Mr. Green

# 655
  • Ænima/Albuquerque
A, можи, можи.  Mr. Green

# 656
Охх, бебчо, идвам, мятам се веднага  luvbed

Злате, ето и за теб, не се притеснявай, след малко ставам, а той ще смени чаршафите Mr. Green

# 657
  • Ænima/Albuquerque
Хелоу!
Кой мач, какъв мач?!?

Барселона - Манчестър Юнайтед
Финал на Шампионската лига.  Mr. Green

# 658
Злате, ето и за теб, не се притеснявай, след малко ставам, а той ще смени чаршафите Mr. Green
Е мерси съм аз на такъв употребен и изтощен Джери  Crossing Arms. Аз така ли ти го предложих Джеймс? Или пускай някой секси Джери по организам, или разваляме сделката!  Naughty

# 659
  • Ænima/Albuquerque
По организъм!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт