Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 844
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • КиТ
Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Crazy Ненормалници сте големииииии Shocked,ма кога изписахте предната и вече на 5та страница ooooh! Joy Joy Joy Joy

Джой Джой разкърти ме,кажи с кво да помагаме с 50 мнения,то само от четене ще си докараш,някви странични неща та твойте болести ще се намножат многократно Crazy Joy Joy Joy,ей гледай колко лекари кандидати не се черви излишно ще ти помогнат в начинанието Mr. Green

Четох и спора, недейте таке бре Hug Hug Hug,нашата темичка си  е жестока,не така да  я разваляме Peace

п.п Анелка голямо докапване с тебе направихме,мерсаж за бирата ша ми  е нужна Crazy

# 76
  • срещу двата комина :)))
давам Цеце, давам  Hug
а иначе за възможността да сме споделяли мъже, не-виртуално, може всеки да си пусне списък и да видим тогаз   hahaha

# 77
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наздрави, тоз доктор убавец искам и аз да щипна Twisted Evil

# 78
Наздрави, тоз доктор убавец искам и аз да щипна Twisted Evil

Ааадски му отива ролята на доктор, тоя сериал искам да го гледам.  Blush

# 79
а иначе за възможността да сме споделяли мъже, не-виртуално, може всеки да си пусне списък и да видим тогаз   hahaha
Бе, недей, че освен дето сме се намерили по акъл, може да излезем и баджаначки hahaha

# 80
  • срещу двата комина :)))
Бе, недей, че освен дето сме се намерили по акъл, може да излезем и баджаначки hahaha
Whistling

# 81
  • гр.София-Красна поляна
Муре, дай да се порадвам, а, а, а

Ше се порадваш ти ма на лопатето ми ше се порадваш. Naughty
Предателки! Crossing Arms

Ох,на кака доФторчетоооо. kiss
Ила доктореееее,имам нужда от обстоен преглед,навсякъде. smile3544

# 82
Ама, Зисе, тоз твой ли е Rolling Eyes Оттеглям се, кой знае как си го научила да прегглежда, а аз съм свенлива Mr. Green

# 83
  • Ænima/Albuquerque
О, ма този ли е човека, заради който предадохте Зиса?

# 84
  • гр.София-Красна поляна
Ама, Зисе, тоз твой ли е Rolling Eyes Оттеглям се, кой знае как си го научила да прегглежда, а аз съм свенлива Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Не мЪ,не е мой.
Мура ми го сви под носа... Crossing Arms

# 85
Така сме ние свръхнаглите, всичко гепим Flutter. Нищо, може да има и частна практика докторчето, ще те обслужи почасово Whistling

# 86
  • Ænima/Albuquerque
То беше страшна драма зарад тоя!
Зиса още не мое го преживее и е организирала лов на вещици.  hahaha

# 87
Изпуснала съм значи патакламата, жалко Twisted Evil Ама е хубаво детето, явно и способно... Mr. Green

# 88
hahaha hahaha hahaha Не мЪ,не е мой.
Мура ми го сви под носа... Crossing Arms
Мура го игра на честен търг с мен  hahaha нямах нова изолация на къща  hahaha

# 89
  • Ænima/Albuquerque
Мура го игра на честен търг с мен  hahaha нямах нова изолация на къща  hahaha

Според Зиса обаче, сте играли нечестно, защото не била там по време на търга.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт