Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 15 871
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Ауу, страхотна новина!!!

Да е жива и здрава Екатерина! Да е расте здрава, умна, красива и да радва мама и тати!

# 496
  • София
Лелеееее, страхотно!!! Честита английска кифличка на Пуц и семейство!

Да е гордост за мама и тати, а те много да я слушкат! Hug Hug Hug

# 497
  • Ænima/Albuquerque
Мацки, и на вас ли ви е петъчно Mr. Green

И на нас, и на нас.

# 498
  • София
Тъй, идвам да похейтърствам и да похваля!

Last night
http://www.imdb.com/title/tt1294688/
Филмът - хубав, но за съжаление има два основни проблема в него - муден и поради тази причина забравим! Хареса ми, защото ме изненада. (Джо няма да казвам какво като го изгледаш, а и останалите ще коментирам).

Установих, че на Кийрето много и отиват роли на големи бели птици, разхождащи се по екрана и правещи нищо, освен човки с устата си - лутащи се в живота жени, търсещи, нещо което им липсва и няма да намерят.  (За справка друг филм Atonement http://www.imdb.com/title/tt0783233/, където ми е... безлична) Това ме навежда на мисълта, че тя самата си е такава - някак безлична, просто в нея, а и в героинята и няма никакъв живец!!! А това, че е плоска горката като дъска изобщо не щЪ да го коментирам, ама можеха да и турнат един лек тунинг и да не я обличат в бял потник без сутиен отдолу, та да прозират само едни пъпки!

Всъщност в цялата история мога да похваля мъжкото присъствие, особено Гийом Кане, с който се запознах и от който съм очарована. Може би по - точно от героя му, който единствено изрази някакво чувство на екрана.

# 499
  • Ænima/Albuquerque
Установих, че на Кийрето много и отиват роли на големи бели птици, разхождащи се по екрана и правещи нищо, освен човки с устата си - лутащи се в живота жени, търсещи, нещо което им липсва и няма да намерят.  (За справка друг филм Atonement http://www.imdb.com/title/tt0783233/, където ми е... безлична) Това ме навежда на мисълта, че тя самата си е такава - някак безлична, просто в нея, а и в героинята и няма никакъв живец!!! А това, че е плоска горката като дъска изобщо не щЪ да го коментирам, ама можеха да и турнат един лек тунинг и да не я обличат в бял потник без сутиен отдолу, та да прозират само едни пъпки!

Мед ми капна на душицата.  hahaha hahaha hahaha

# 500
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мале, как я оплюхте горката, ужасТ. Ама нямам какво да възразя, защото на екран вярно е адски сива, изключение само в "Гордост и предразсъдъци", където е просто прекрасна. Ако в сериалната версия не беше Колин като най-страхотния Дарси, бих даже сложила този филм за любимата ми екранизация на Остин, и то само заради Кийрето Heart Eyes
Иначе за пъпките- аз пък точно такива гърди харесвам, никак не и трябва тунинг, разкошни са Blush

# 501
  • София
Джой, нямам против малките гърди, но визията и направо ми бръкна в очите, защото се виждат наистина само зърна и нищо друго!

# 502
Тя и реално май така си ходи, няма притеснения Mr. Green Иначе в моите далечни спомени от слабите години, когато и аз нямах почти нищо там, сутиенът беше омразна вещ, седяща само и единствено в гардероба Laughing

# 503
  • Ænima/Albuquerque
Сива ли? Че това е цвят. А тя е прозрачна, безлична (потретвам) и безцветна.  hahaha

# 504
За теб, Сарки, на мен ми е много даже цветна, не ме провокирай да прилагам снимков материал Twisted Evil

# 505
  • София
Сега се сетих, че съм я гледала и в The Edge of Love - същата героиня...
Гордост и предразсъдъци... ами тя главната героиня си е леко безлична, даже повече... но е мога да се насиля да гледам варианта с Матю Макфейдън, който за мен е тотално лош избор за Дарси.
Иначе ако не си отваря устата и не прави човки изглежда добре на снимки!

# 506
Гледай го, много нежна и лежерна версия, а Кийра е просто поезия с тези кафеви очи Simple Smile Макфейдън обаче въобще не го докарва Дарси-излъчването, и той като Кийрето е меланхоличен и сякаш всеки момент готов да заплаче.

# 507
  • Ænima/Albuquerque
Поезияяя!  hahaha

# 508
Смей се пък ти, ама аз да не започвам да изброявам в колко филми хубавото Нати ми е било безизразно hahaha

# 509
  • Ænima/Albuquerque
Ъ!!! Портман? Ти полуде!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт