СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро мацки!
Надина жива и здрава, обичана, много късмет, пари и сбъднати мечти!

Тук спря да вали и ще поизлезем...не си е работа по цял ден в къщи...

# 571
  • София
Наде, жива и здрава да си и всичко да ти се нарежда, както го поискаш Wink

Не знам какъв е тоя Джулай морнинг, повече на Новембър рейн го докарва. Crazy Да вземе да се оправя вече, че ми писна. Вчера си извадих обратно пролетно-есенните дрехи...

# 572
Честит рожден ден, Наде, с пожелание за здраве, здрави деца и успех във всяко начинание!  bouquet

При нас няма нищо интересно. Преди седмица бяхме на море за един ден-колкото да проверим водата и пясъкът дали са си на мястото. Преслав кисна през повечето време в морето, напълни си главата с пясък, на мен ми изгоря гърбината. Всичко беше далеч от представите ми за почивка. Решихме, че ще се почива на балкан и направих резервации за Баня-Карловско. Има минерални басейни и поне няма да се притеснявам, че децата ще са постоянно във водата. Та сега чакам да дойде 25 юли и да заминаваме.

# 573
Честит рожден ден Надина! Бъди здрава, позитивна и щастлива   bouquet

При нас жеги се очертават и ако не стигнем до воден парк ще се кисне във ваната Simple Smile
Не мога да повярвам колко бързо се изниза 1/2 година  Confused

# 574
Надина, Честит Рожден Ден !!!

# 575
Честит рожден ден, Надина! Здраве, любов и пари в изобилие  newsm51

# 576
ЧРД Надина!   bouquet Аз ти пожелавам освен здраве и конкретно вълнуваща почивка в екзотична страна, нова голяяма придобивка и зашеметяващи мигове под завивките  Grinning

Напоследък сядам на компа докато спи Ади след обяд, изчитам това-онова и така ми се приспива, че не стигам до писане  Mr. Green Това време ме влудява и мен като не става за излизане. А и Ади е влязъл в някаква фаза и такива истерии ми спретва за нищо, че се чудя как да го вразумявам  Rolling Eyes Като сме навън е много кротък с редки изключения. Преди дни се беше разсърдил и ми обърнал гръб, аз се скрих зад една кола и го наблюдавам. След 10 мин. се обърна и почна да ме издирва видимо притеснен и след още малко наду гайдата.. Като му се показах  направо грейна и стана кротък като агънце.

# 577
  • София
Добро утро мацки!

Надина отзиви от РД  Grinning
d34 после ще пишеш за  Баня - и аз търся нещо в планина с мин.басейн... Thinking и добра храна разбира се за децата...
Трябва лека, полека да почна да стягам багажа, че и нашето море си наближи...ТАзи година съм решила да не нося мн.багаж...ще видя как ще се справя.

# 578
Добро утро!
При нас нищо ново, зациклихме! Три дни стоим без памперс вкъщи (нямам амбиция да махам памперс, просто се подсича жестоко като е с памперс), та просто да му оздравява дупето. Нито веднъж нямаме попадение на тоал. седалка, а на кукуто не сяда. Той не иска и да му слагам памперс. Не вярвам, че не разбира какво искам от него, но нищо не прави и това е. Не мога и да повярвам, че след като кожата му очевидно страда от памперса е нормално на тази възраст да не ползва никаква друга алтернатива.

# 579
Хелоу Simple Smile

От известно време чакам някой да ни съобщи някаква новина, нооо нееее Mr. Green Клюкарското в мен е живо  Crazy

Наде, разправяй...

Тук много духа, ама много. Какво ще ги правим днес пак, не ми се мисли.

# 580
Добро утро Crazy

Ми какво да разправям, аз нали последните 5 години съм все кърмеща, бременна  или раждаща и съм изключила тотално от нощния живот на Варна. Изобщо не съм в час кое, къде, как и колко....Разчитах на аверките си да кажат някое приятно заведение с хубава музика. Е,,,,,,,заведоха ме в приятно заведение, ама музика от около моето раждане - ретро парти било, мерси, средна възраст на посетителите беше 35 - 40 та пак се почувствах сред малките. Отделно ми измръзна д-то, голям студ си беше. Няколко пъти се обаждах да карам да променим срещата и да се съберем на по едно питие в къщи, не - то ще спре да вали. Да, спря, ама не се стопли.....Както и да е в 1,30 си тръгнах и ги оставих да купонясват. Иначе като цяло ми хареса - все пак бях сред хора, нагледах се на интересни птици - мъжки и женски - всеки се барнал да покаже новата си придобивка- я, коса, я дреха или бижу. Парад на суетата, ама ми беше забавно, отвикнала съм от такива неща вече. ММ ми обеща да ме заведе на свястна дискотека с хубава музика - нещо свежо и от близките 2-3 години...

С две думи толкова от моя рожден ден...Подаръци нет - само пари, а и един ваучер към една туристическа агенция за почивка, ако решим да ходим.

Айде толкова, че след минута две ми правят бърза доставка на децата и да слизам да си ги взема  Laughing

Още веднъж да благодаря на всички за хубавите пожелания и да ви се връща и на вас   bouquet

# 581
Наде, честит рожден ден на патерици   bouquet Много да те слушат мъжете!

Аз като бях във Варна обожавах да ходя в Алиби , много ми харесваше и музиката и обстановката. Peace

Ние сме все още леко хремави но сме определено по-добре.

# 582
Да се похваля с нова линийка! Embarassed
Не съм се похвалила на работа и затова не съм казвала досега, че не зная кой чете форума, но ей на днес се осмелих. И да разбере някой предварително се надявам да е достатъчно дискретен, да ме остави аз да кажа лично.
Доста ми е по-трудно от предния път, но засега се справяме!

# 583
  • София; Дружбето
Еха, супер, честито Мая Hug Лека бременност ти желая и едно много послушно бебче на финала

# 584
Мая, много хубава новина! Дано минат неразположенията бързо.

Ние днес бяхме по купони, първо на РД без дете, после на детски РД и накрая трябваше и на кръщене да ходим , но отказахме ... не можем да издържим на напъна  ooooh!
Утре пък сме на панаир на Белоградчик, ако е хубаво времето. Надина няма ли да наминете  Wink
А в Понеделник - на работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт