СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания и Стара Загора
Бебешондел много хубаво,дано  Тея да е добре и да не се налага операция и ходене по лекари. Peace
Соник знам,че кътниците избиват към втората годинка. PeaceИ Андреа не иска да яде,но си мисля,че е от жегите.Днес на обяд е изяла само 200гр краставица. Crazy

# 631
Добър ден!
Бебешондел,много хубаво че се размина Hug
Соник,ние двата долни ги имаме от преди два месеца,за горните не мога да видя-не ми дава да му бъркам в устата и хапе Simple Smile
За яденето-Дани не е злояд,но не иска ли нещо,не ще да го опита даже.Предпочита сухоежбини или печени меса или риба,не е по манджите и супите.Не знам като тръгне на ясла как ще си стои гладен,а и в столчето не седи-гоним се из къщи да яде...
Чао засега и хубав ден,че спинка,а аз чета една книга-Как се възпитават момчетата Grinning

# 632
Здравейте!

Бебешондел, браво за оптимистичните новини!

Преслав от няколко седмици също отказва да се храни. И аз подозирам жегите и евентуално никненето на кътниците за безапетитието му. Има дни само на едната кърма си откарва. Дори спряхме кухнята, че ми омръзна да изхвърлям или да дояждам манджите.

Относно памперсите-от известно време Преслав се е научил да стиска докато спи и сутрин и след следобедния сън е сух. Но после голямо преследване пада с гърнето.

# 633
  • Испания и Стара Загора
Цял ден никой не е писал newsm78

Да се оплача каква беля направихме с Алекс.Изкъпах го следобед и поиска да му изчистя ушите.И точно накрая взе че мръдна рязко с главата.Стана му рана в ушния канал,потече кръв.Помислих си че му спуках тъпанчето. #CrazyОтидохме в спешното и там му промиха ухото и казах,че има раничка.Изписаха ни капки АБ и една седмица не трябва да го мокрим(няма плаж).Лошото е,че днес е събота и в наше село няма работеща аптека.Обадих се на ММ,като си тръгва от работа в 12ч да ходи в града да търси аптека и да купи капките. ooooh! И така,оплаках се. Wink

# 634
Брех, верно никой не е писал цял ден  Rolling Eyes - сигурно е от жегата..
 Анита, бързо да му зараства на дребен, че да си ходите на плаж спокойно  Hug

# 635
  • sofia
Привет от София!!!
 Вчера следобяд се прибрахме. Малко сме поуморени, но скоро ще пиша по-подробно.
Анита, егати случката! Бързо да се оправя ушенцето на Алекс!
Петко пък днес у нас си набоде крачето на игла...Половината се беше забила в стъпалцето му. И сега накуцва...

# 636
Добър ден!
Кришка,добре дошла Hug
Анита,дано бързо мине на малкия...Кришка и Петко скоро да не накуцва Praynig
Майка ме съжали и днес изведе Дани и сутринта,че имахме среща бившите колеги,и сега.Каза че ме съжалява как по цял ден тичам след тази бяс Crazy

# 637
Добро утро!
Кришка, добре дошла в Бг!
На пострадалите герои пожелавам бързо оздравяване!
Валери два дни беше с висока Т - 39.4 даже стигна. Както си играеше в събота и си легна, приспа му се. Никакви други симптоми. Явно вирус някакъв, така казаха и двете лекарки. Плюс това, че стоим вкъщи заради жегите! Тати ни е в кампания, прибира се след като сме заспали, тръгва преди да се събудим. На детето вече доста му омръзна моята компания! Но и е доста кротнат. Снощи вече искахме да излезем да се разведри, но няма как да ходим по площадките и седнахме в едно квартално кафене, на хладничко, нямаше хора, Валери си игра на масата повече от час! Който ме е видял, със сигурност си е казал, че няма въобще от какво да се оплача Mr. Green!

# 638
  • София
Петко пък днес у нас си набоде крачето на игла...Половината се беше забила в стъпалцето му. И сега накуцва...
Душичка, дано му мине бързо Hug Вчера и Никола се набоде на един трън по стъпалото, как успя да му пробие гумената подметка не разбрах, ама едвам го извадих.
Гледах снимки си качила от Полска, много хубаво изглежда Simple Smile

Анита, добре, че не е станала по-голямата беля!

Ние се мотахме по вилата събота и неделя, снощи се прибрахме чак в 22.30. В петък бяхме на концерт и бая се изморихме, ама поне си изкарахме хубаво. Grinning

# 639
  • sofia
Здравейте!!!
Не мислете Петко. Много бързо му мина убоденото. 2 часа по-късно си стъпваше на крачето. Децата са, като кучетата. Бързо им минава. Laughing
Яка жега тука...Направо мор...
Последствията от екскурзията ни са, че Пепи се е лепнал, като ваденка за мен и, а не ме вижда, а е замамосвал...Доста досадно, повярвайте...

# 640
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

При нас ново и за това не пиша.Алекс е по-добре.Днес ще го овдя на преглед да видим как е ухото. Peace
И тук е голям жега.Днес е облачно и дано се разхлади малко,че не се диша. Crazy

# 641
Здравейте девойки Hug

Какви са тези пострадали дечица, чета, че се оправят, за което се радвам  bouquet

Седя и гледам тъпо клавиатурата и не знам какво да пиша......Нищо ново - работа - в къщи - работа - в къщи. ММ замина сутринта, че им почна земеделската кампания и ще се прибере не знайно кога, правя едни сложни схеми с гледачката, защото аз съм тази седмица в дежурна група и съответно до по-късно и от по-рано и ....Меко казано ми е притеснено, а и нашите ги няма - още не са се прибрали с Коко от хайманосване и съвсем само двамката ooooh!

Айде ще ви оставям, ако ми дойде музата по-късно пак.

Атракция, Валката изобщо не пишете....?

# 642
Ей ме,  ей, ме, от вчера се каня да пиша и все се отплесвам. Нищо ново, разходки, басейн на терасата, разходки, борба кой какво ще яде, че не  искат, кой с кои играчки да играе....  Crazy

Супер за Тея, Бебешондел  Peace

Останалите пострадали и болни да се оправят бързо  Hug

За вчера - Соник, ЧИД, жива и здрава   bouquet

# 643
  • София
За вчера - Соник, ЧИД, жива и здрава   bouquet
Благодаря Simple Smile Аз съвсем бях забравила, добре, че ме подсетиха Simple Smile

И моето дете нещо не ще да яде напоследък. То са едни кандърми, едно чудо, много ме ядосва. От жегата ли, от що се повреди така, не разбрах. Crazy

# 644
  • sofia
Ехоо!!! Добър вечер!
Да драсна ей-така, че голямаа скукаа тукааа! Което само по себе си е хубаво. Значи всички имат по-интересни, летни неща за вършене.
Днес спретнахме на единият балкон, импровизирана къпалня на Петко. Много добре ни се получи, той много си хареса басейна и два часа се цапа из него. Бая зор видяхме да го измъкнем от там.
И неговият апетит не е голям. Отдавам го на жегата и като преполови порцията си от кухнята, го оставям на мира. Хапва и динка със сиренце и такива, по-летни работи.

Общи условия

Активация на акаунт