СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

За апетита - Андреа яде само готвени манджи,не иска сандвичи,пици и такива по-сухи  неща.А на мен  в тези жеги хич не ми се готви,ама няма начин.Иначе много обича краставици.Само като ги види и не иска нищо друго да яде. Crazy
Вчера водих Алекс при педи да му види ухото.Каза,че не е добре,възпалено е.Ходихме до болницата в града да му го промиват и му сложиха някакво лекарство.След няколко дни пак трябва да го заведа. Tired
Ами това е при нас.След малко започвам да  правя торта,че утре Алекс има РД. Peace

# 646
  • София
Днес спретнахме на единият балкон, импровизирана къпалня на Петко.
И аз с тази идея вчера разчистих холския балкон, поизмих го и довечера мисля да го оставя да се плацика там.

Вчера ако знаете как се шашна туй дете. Вкъщи нали го оставям да пердаши по гащи без памперс и нашият седнал на дивана да разглежда някаква книжка и в един момент започва да реве. Като го погледнах той пишка и под дупето му цяла локва, а той така се уплаши и рев ви казвам, чудо. Crazy Досега все прав се напикаваше и хич не обръщаше внимание, ама тоя път си изкара акъла.

Анита, дано му се оправи ухото на Алекс.

# 647
  • sofia
Привет и от жежко Борово!
Анита, бързо да минава на утрешният рожденник! Чакам снимки на тортата във Фейса!
Соник, милият Никола, ма мноогоо смешно ми стана, като си го представих hahaha.
Неволите с крачетата на Петко продължават. Вчера пък някакво стъкалце се забило в петичката му. Цяла вечер ходи на пръсти. С баща му хем ни дожалява, хем ни смешно, като щъка, като балерина. Аз, веднага се опитах да му го извадя с игла, но той, разбира се, мръдна и само го набодох....Днес не ходи на пръсти и се отказах да го водя на доктор. Надявам се да излезе само...

# 648
  • Испания и Стара Загора
kri6kami6ka дано му мине бързо на Петко Peace

Аз приключих с тортата,стана супер грозна.Но с двамата диваци в къщи,нямаше как да стане по-добре.Само се дразнят и пищят ,и ми вдигат кръвното.Алекс си я хареса,това е по-важното. Wink

# 649
Анита, добра си е тортата  Peace Важното е да има купон, нали ще я изядат набързо  Laughing

Гуш за Пецата  Hug

Соник, голям смях  Laughing

# 650
Здравейте!!
На Пецата - явно не му е период! Дано бързо да излезе стъкълцето!
Анита аз въобще не се хващам да правя торта, пък с две, и то дали ще е хубава ooooh!. Сигурна съм, че ще е вкусна и Алекс и като голям ще си спомня, че си му правила интересни торти за РД.
На Валери вируса се оказа херпангина, борим я с Беладона. Сега пък му излезе някакъв обрив на бузата, прилича на комар, но все едно поне 20 комара са го ухапали Thinking. В 4.50 сме на преглед. Този месец фалирах от прегледи, ма много скъпи тези хомеопати! #Crazy Ох, да е здрав, пък пари ще намеря!

# 651
  • София; Дружбето
Аз ви чета и съчувствам, но не пиша, че ми ед едно напрегнато Crazy

# 652
  • София
Аз ви чета и съчувствам, но не пиша, че ми ед едно напрегнато Crazy
Мда, гледам аз, че е настанало едно предстартово броене. Mr. Green

# 653
Анита29, видях снимка на тортата във Фейсбуук и твърдя, че си майстор Simple Smile На мен много ми хареса.

# 654
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

влизам да почерпя за РД на Алекс. Wink

# 655
anita29, да ти е жив и здрав Алекс, много радост да ви носи  smile3525

Надявам се ушенцето му да е вече по-добре.

При нас само багажи за оправяне, нищо интересно. Ива се адаптира най-бързо с новия дом. Аз пръхтя в жегите с големия корем и това е....

Мая, честита ти нова линийка, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно сладко бебче на финала   bouquet

Hug за всички

# 656
  • София
Ани, да ви е жив и здрав Алекс, да расте здраво и щастливо дете! Тортата наистина изглежда супер, как успя да й намериш кусур не разбрах Simple Smile

# 657
Анита, жив и здрав да ви е Алекс   bouquet Весел празник!  Hug

Жега,жега,жегааа  Whistling

# 658
Хааа, Анитааа да ти е живо и здраво порасналото момче, много да слуша, много да дивее и да имаш нерви да го издържаш  Hug  bouquet
А тортата е наистина хубава  Peace

Жега ли, къде я видя....В стаята в детската градина е 29,5-30,5 градуса непрекъснато, едвам издържаме, не се диша, а само един дърт вентилатор раздухва топлия въздух...децата спят голи, как я мислят тази работа не знам...Ама в къщи си е друга бира - пуснах си климатика и не смея да си покажа носа на терасата дори Crazy

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 16:37 от Nadina

# 659
Анита, много да те радва и слуша Алекс и никакви здравословни проблеми да не го спохождат!   bouquet

Смайлс, само като си те представя с голямото шкембе в тези жеги и ме облива пот  sweating, но края му се вижда вече.  Heart Eyes

Цяла нощ не съм спала от жега и кучешки лай..

Общи условия

Активация на акаунт