СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Анита,да ти е жив и здрав Алекс!Много да слушка и да расте здраво и щастливо дете!  bouquet
И  при нас нищо интересно-разходки в жегата,басейн на терасата и така...
Хубав ден на всички!

# 661
Честит 5  рожден ден на Алекс! Да е здрав и засмян Simple Smile

Crazy   bouquet

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 22:35 от Niki1

# 662
  • София; Дружбето
Анита, да ти е жив и здра рожденника Hug

# 663
Анита да ти е живо и здраво порасналото момче! Бързо да му минава ухото и никакви здравословни проблеми вече  Hug

Честита бременност на Мая - лека и безпроблемна със най - хубавия завършек Hug

Ние днес се прибрахме от морето /искам още/, но беше доста изморително с тази малка фурия! Не може да я изкараш от водата  ooooh! пясък имаше навсякъде, сега даже преди да заспи вика: мамо, морре  Grinning
Иначе при нас нищо ново - гърнето само го знаем като дума, за какво служи, но не и да си върши работата там. Учудващото за мен е, че казва много хубаво "р"

# 664
  • Испания и Стара Загора
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Hug
Niki1  5 не 4  Wink

# 665
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 666
  • София
Добро да е Grinning
Доживях да дойде петък, вече съм доволна. Mr. Green Единственото кофти е, че съпружеството ще отпраши още от днес на риба в мъжка компания и ще сме си сами с Никола през уикенда. Та отсега се чудя каква програма да заформя, за да се разнообразим, че не ми се кукува в къщи. Мисля си за Витоша да се разходим, някой знае ли маршрут, подходящ за дребосъци?

# 667
Добро утро и от мен !!!

Офф, досега се мъчих да си настроя клавиатурата, от вчера съм с нов компютър и няма латиница, но вече има .

Анита, ЧЕстит празник на патерица!!! Живо и здраво да ти е момчето.

Ние сме добре, ходим на ясли, на работа. Аз малко издишам вече, но както казва Соник, радвам се че е Петък. И ние утре сме самички, таткото е на работа. Ако имаше и Алекс кой да го гледа .... Нашите се прибират чак във Вторник  ooooh!

# 668
Добър ден!
Мен ме тормози някакъв вирус-боли ме гърлото и ми е паднал гласа,една позната и тя така и лекарката й казала,че е вирус.А Дани не се спира да дивее,не разбира че ми е лошо Sad
Оплаках се,ставам да го извеждам.Хубав ден на всички!

# 669
  • Испания и Стара Загора
Къде сте всички?? newsm78

# 670
Аз съм тук...но ми е толкова топло че мозъка ми се е размекнал и немога да пиша... Crazy

# 671
  • София
Вече и аз съм тук, поне до следобед. Сутринта се разходихме до дендрариума на Витоша, голяма навалица беше. Никога не бях ходила и много ми хареса.
Довечера мисля да се вдигнем към вилата, че не се живее тук - в детската стая е почти 39 градуса. Crazy

# 672
И аз съм тук и се обливам в собствен сос.. И все пак предпочитам такова време пред -20С.
Може би след няколко дни и аз ще отпрашвам към морето с нашите, пък ще видим как ще избутаме с Ади без подходящите условия - баня, тоалетна и т.н.  Ама пусто като не отида на море и сънувам цяла зима кошмари  Mr. Green

# 673
Ей ме и мен, висим на климатик вътре и така ще е още 3 дни, защотоооо... Божидар си сцепи челото снощи-страшна работа, толкова кръв не бях виждала. Скачаше на дивана и в една от облегалките, която е тапицирана се приземи, докато направи физиономия,че се е ударил, че като шурна оная кръв, няма спиране. Той пищи що е червен и какво е това на лицето му,Свил реве уплашен, аз като след клане - цялата в кръв, баща им съответно още на работа в 8,30,набарах телефона,звъннах му, извадих един пакет замразена тиква и му я сложих на челото. Кръвта спря, но все пак отидохме до спешното - то цъфнало, като джанка голямо и дълбоко до костта. Там нямали лепило, щели го шият, викам ще купим, те няма, бе, госпожа, от една седмица няма. Примолих се много,много, ама много и намериха случайно в хладилника, оказа се, че и в манипулационната има,после му шъкнаха татанус . Викам на лекаря арника да давам ли, той ме гледа умнооо, вика не, нищо не даваш, не миеш 3 дни, да не излиза,че ще се поти. Обадих се на педиатъра-каза задължително арника и т. н . Заспа в колата доста уплашен, че и ужасен от инжекцията. Сега е с белег 2см, гледам добре му събраха краищата.
От сутринта разправя на Свил - не скачай, че ще ти се пробие дупка в челото като на мен и ще ти изтече кръвта  Crazy

# 674
  • Испания и Стара Загора
Atrakcia много лошо,да му минава бързо.Снимка не му ли правиха?Аз като бях на 4г паднах в ДГ на една катерушка и си сцепих челото и костта беше пукната.Имам белег 2см.Помня ,че ми лепиха раната,но не ми направиха снимка и на следващия ден не можех да стана.Виеше ми се свят,повръщане,ужас.После ме заведоха за снимка и видяха,че костта е пукната. CrazyОт тогава и до сега имам страшни главоболия.Дано на Божидар му мине и няма последствия. Hug

И тук е голяма жега.Сутринта ходихме на плажа и сега май пак ще идем,да се поразхладим.Ама то морето е като чай топлло. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт