...Дребния от снощи е с 39-40 градуса, направо ми се спря тока, не сме спали, през 4 часа нурофен и панадол и няма ефект, само от студените кърпи се оправяше малко, сутринта вече чукна 40 и...нещо си просто извадих термометъра да не гледам и дадох хексалгин...Ужасни колики има в корема и според мен си е баш ентеровирус. Почти не яде, за щастие пие вода, по-глътка две, но кой ти ги дава....
Чувствам се ужасно, почти сигурна съм, че заради мен е болен, на приятелката хлапето на 7 години беше само един ден с някакви повръщания и т.н., уж от храната, без никакви други симптоми и бяха заедно на другата вечер и точно по-малко от 48 часа и Боби и той цъфна...А още по-гадното е че след почти дву-седмично отсъствие на Коко, милия отново е с нашите, че да не се зарази от Боби...
Вместо да отидем на плаж или някъде да се развеем семейно в къщи вързани...оф да се оправя бързо пък другото...
От 2-3 дни съм се хванала да си вадя от архива публикациите от както съм родила Коко и после Боби, един вид своебразен дневник, не чета всичко, ама такива бисери има...Ама и аз голямо мрънкане с този Боян, голяма работа, убеждавам се колко съм спечелила само в момента, в който е навършил една година......
Боби се опитва все повече да говори - сега любимата му дума е кобука - боклук и я повтаря до скъсване.....
При нас жегата е отвратна, не за друго ами при нас почти винаги подухва и някакъв вятър, който разхлажда, но ...сега и такава екстра няма...Климатика не е спиран почти...

Същото и при нас - фаворит е коколето (колелото); днес каза петооол (петел, но едно френско звучи
). Не може да казва ч,ц, опасни комбинации се получават
дадох ефералган свещички, че нищо не приема през устата, смъкна я , после пак качи толкова, изкъпахме го - стана 40,7