СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Nadina, ние прехвърляме на такова "чекмедже" снимки и документи периодично. Също правим и СД със снимките за 2 подсигуряване.

# 691
Добро утро, момичета!
Хареса ми идеята да се преровят старите публикации, въпреки че аз не съм от най-активните във форума.
Еми, ами личи ми според мен, но аз нали така и не успях да отслабна кой знае колко след Валери и не ме питат още масово, сигурно си мислят, че е шкембенце все още hahaha. Но определено покрай Валери не ми остава време някак си да се замисля, че съм бременна. Не съм и толкова вманиачена по прегледите за ЖК.
Валери пуска някакъв сопол, но е бистър и бял все още. Само Стеримар и вит. С. Тъкмо да се сетя да му дам!

# 692
  • sofia
Добрютро!!!

# 693
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Аз старите публикации не ги чета.Само понякога отварям темата,в която Миринда(тя ми беше щъркелчето) съобщава,че съм родила.Винаги се разчуствам,като я чета. Crazy

# 694
  • София
Аз от вчера се захванах да чета старите публикации. Леле като гледам за какви неща съм се шашкала в началото чак ми става смешно. Simple Smile Но определено ми е полезно де, има доста неща, които съм забравила - както за детето, така и за собствените си емоции и несгоди.

# 695
  • София
Добро утро мацки!
Аз пък не съм се сетила да си ги извадя публикациите, но чета от време на време...Иначе дневник водя и на двамата...Снимки и клипчета, пазя на дискове...
kri6kami6ka да ви минава на всичките бързо...Егати стъкълцето, каква беля направило...

# 696
  • sofia
Привет!
Сега пък са ни разбили прозореца на мазето...Страх ме е да вляза да отчета загубите...Там са три от китарите ми...Един акордеон на дядо ми...Обвинявам се, че ги свалихме долу, но у нас наистина няма място за цялата колекция...Отделно има и картини и други стари и интересни неща...Нали преди Петко да се роди изхвърлихме боклуците и прибрахме там всичко, което е ненужно в момента...Тъпото е, че мазето е точно под хола, а нали сме на първия етаж, как не сме чули и видяли нищо....А и в момента срещу прозореца ми, на площадката, в сенките, се въргалят клошари. Те са ми главните заподозрени...Но...нищо не мога да направя...Ще чакам бате да си дойде и да иде да види, какво става долу...Много ми става мъчно и гадно, като си представя, как са тарашили из нещата ни...

# 697
Явор кашля, а Тея вдигна Т  Tired Сутринта ходихме до болницата - 3 дкц-та и нието един педиатър, най-рано ще има в 3 часа  #Cussing out

# 698
Аз стягам багажа, че утре пътуваме към морето. Но ще стигнем най-рано в петък, защото ще гостуваме на познати в два града. Дано не се разболее нещо Ади, за да си откараме дълго-дълго. От вчера пак му капя пробиотични капки, че отново има слуз в акото - тъкмо се беше закрепил две седмици.. От зъби ли е, от що ли не знам - един кучешки яко се е зачервил, но едва ли ще пробие скоро.
Старите си публикации не ги чета за сега - помня като слон  Mr. Green ( стига да има нещо интересно за помнене). Дневници пък никога през живота си не съм писала - направо мисля да издам едни мемоари след време  Laughing.
Кришка, дано липсите са минимални! Живеем в циганска държава, ама и ние българите вече сме ги стигнали, че и задминали мургавите братя  #2gunfire
Бебеш, да им минава бързо на децата и дано не е нещо сериозно!
На всички останали болнички бързо оздравяване и никакви нови болни и инциденти!  Hug

# 699
  • София
Добро утро мацки!

Кришка какво стана... какви са пораженията?
Бебеш  Hug
Ще ми се да отидем някъде на планина...ровя, ровя и нещо все не ми допада... Thinking Досега все сме ходили на разни къщи, много семейства и ние сме си готвили...Сега най-много ще сме две семейства и не ми се ще да готвя...
Надина имам спомени, че вие някъде ходехте - комплекс Романтика..нещо ми се върти...Я разкажи повече...На Боровец с храната как беше? Да става и за двете деца, че с тези външни басейни, май ще трябва да търча след Ангел непрекъснато...Вече се чудя дали въобще да има външен басейн... Thinking Приемам всякакви предложения  Grinning

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 08:05 от EmiR

# 700
Добро утроо  Hug!!!
Emir, заповядайте при нас! Нямаме басейни  Naughty
Кришшка, какво стана, много ли неща липсват?
Есим, приятно изкарване, без болести!Б
Бебешондел, бързо оздравяване на малките  Hug

И да не забравя да почерпя, мъжо ми е именник

Хубав ден!!!

# 701
Здравейте! Нашите терзания с акането продължават. Борис вече е окончателно без пампер и от месец, че и повече не се е напишквал. Казва си без да го питам. Но акането е проблем. Не иска на гърне. В началото се стискаше и от там последва запек, дуфалак, лактулоза ... Сега започна да ака редовно, но в гащите. Подпитвам го за акането, настоявам му на гърнето, но той го съобщава, като е вече факт в гащите. Много се ядосвам. Виждам го, че знае какво става, но защо не иска да седне и да си свърши работата не мога да разбера...

# 702
  • София
Уф, много е кофти това. Никола също не иска да ака в гърнето, иска си памперс като дойде момента. Надявам се скоро да му отмине тоз период, защото не ми се разнасят памперси още 1 година.
Иначе нощният и следобедният памперс си стоят, още няма никакви индикации за махане. На разходка в повечето случаи също му слагам, надявам се през 2-те седмици отпуска другия месец да успея да го науча да пишка и навън.

Ивилда, да ти е жив и здрав именикът!

# 703
  • Испания и Стара Загора
И при нас положението с акането е почти същото.Казва ми ,когато вече се е наакала,или е започнала да ака.Вчера не издържах,и след третото наакване и лепнах един шамар по дупето.Явно имаше ефект,защото днес рано-рано ми каза,че й се ака. CrazyСега мисля да махна и  нощния памперс.От доста време е сух сутрин и ще пробвам без него. Peace

ivilda,честит имен ден на мъжа ти?(какъв ден е днес newsm78)

# 704
Здравейте!
Ивилда, честит имен ден на мъжът ти! (Днес е Илинден)
Аз в момента съм оставила Валери постоянно с памперс, чакам да ми даде някаква индикация, че е готов, защото от опитите ми да го държа по голо дупе си докарахме големи истерии. Даже и като си беше свършил работата не даваше да го мия, и даже си ми казваше, че няма ако. Сега се поуспокои, сам си отива в банята да го мия и чакам да покаже по някакъв начин, че иска да ползва и тоалетната седалка. За гърне въобще и не се надявам! Щеше ми се да е преди яслата, защото тук две години се считат за преломни за памперса и не ми се искаше да ме разправят като майката, която даже и не му е показала как се използва гърнето Tired! Но той упорито ми показва, че няма да стане когато аз искам!

Общи условия

Активация на акаунт