БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 614
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Приятно ми е - Богиня! В София я има и в книжарниците на Сиела.

Едва ли ще се замъкна до София специално заради една книга.

Сауле, дано се размърдат разпространителите. Подпали любопитството ми.

# 106
  • София

Извинявай, нямах представа, че Сиела имат книжарници само в София.

# 107
  • Варна

Извинявай, нямах представа, че Сиела имат книжарници само в София.
Няма нищо. Понякога обаче започвам да се ядосвам, понеже всичко вече е ситуирано само в София. Чувстваме се изолирани.
Не е лично към теб, де.   bouquet Просто споделям книжна мъка Simple Smile

# 108
  • София
Малко извън темата: много ме кефят Варна и Бургас -много готини хора има там.
Стасуната ще ги стегне, няма страшно Mr. Green

# 109
Изприпках да Towers и си купих единствения екземпляр на книгата, който е бил доставен в книжарницата там.(това за Варна).  Simple Smile

Ха! Сега ще си размърдат задниците и ще поръчат  Laughing
Книгоразпространението у нас е просто плачевно, още следващата седмица ще поговорим за електронен вариант. В издателството със сигурност не са мислили, ама тук - както винаги - изскачат адски ценни идеи  Laughing

П.С. Току що от издателството се обозначиха, че в Хеликон и Буктрейдинг първото зареждане е изчерпано, но от другата седмица ще е навсякъде - по молове, Карфур и където се сетите.
  bouquet Благодаря! На всички, от сърце!
Снощи в The Mall я нямаше нито в Ориндж, нито в Карфур, нито в Пъблик. В Пъблик заредили били от новите книги, но тази - не. Питаха ме :"Това книга за бизнес ли е?" Joy И не знам, дали излъгах, че авторката е българка? Rolling Eyes

Мислете и за електронен вариант. С киндълите е много по-удобно. Peace

# 110
# 111
  • Най-сетне у дома
В Пъблик и моловете ще има другата седмица, след празничните дни. Мнооооого бавно се върти тази машина. Обаче, Биляна, това си е златна класика, с разпространението на българските книги и зависи много малко от издателствата. Част от причините те да не щат български автори е, че книжарниците зареждат много малко бройки и не следят въобще за ново зареждане. Освен, ако не си Захари Карабашлиев, де  Laughing

# 112
Непременно ще я търся тази книжка. Second Life от всички книги изписани за интернет общуването беше най-близо до това, което имах като лични впечатления, затова и успя да ме докосне най-силно.
Saule, моите адмирации  bouquet

# 113
  • Най-сетне у дома

Buttinsky,  Hug благодаря!

А на сайта, за съжаление, няма най-интересните според мен откъси - фрагментите от бг-мамма дискусиите, които слагах между отделните глави, за да илюстрират действието. Всъщност, когато реших да ползвам този формат, писах на самата Мамма, да питам за авторски права, неща около етиката и така. Кой знае къде съм го пратила обаче, защото не получих отговор. И за да се застраховам, не правих копи-пейст от форума, а взех за прототипи няколко от потребителите, които всички познаваме  Laughing и се опитах да копирам техния стил в измислени теми (но много сходни на тези, които сме чоплили сто пъти). Естествено, въпросните потребители са неподражаеми и човек не може да ги копира едно към едно, ама мисля, че са ясно разпознаваеми  Laughing

# 114
  • София
Прочетох книгата, даже и написах коментар. http://boyanalambert.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

Saule Може издателството да използва дефицита като рекламна стратегия.  Wink Grinning

# 115
# 116
  jumpuu Поръчах си я! Чакам до 3 дни доставка и започвам.

Бояна коментара ти определено допринесе!

# 117
  • Най-сетне у дома
  jumpuu Поръчах си я! Чакам до 3 дни доставка и започвам.

Бояна коментара ти определено допринесе!

Бояна може да убеди и мъртвец да си купи книга  Simple Smile
 Hug Благодаря ти. Пейстнах си го на ФБ стената, не се стръпях...

# 118
 И за какво му е на човек да чете книга за форума, като може да чете самия форум? Не бих си купила тази книга.

# 119
  • София
Това не е книга за форума, форумът присъства просто като част от сюжетната линия. Или фон, на който се развива действието. Не прочетох критиките, извинете, ако се изказвам некоректно. И книгата не съм прочела все още.

Общи условия

Активация на акаунт