БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 614
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
  • Най-сетне у дома
Ето де, вече знаем, че е от Шумен.... Mr. Green
Палмирке, сега, след негативните мнения, може и да си появи интересът Grinning
То какво стана - книгата на Станислава - задължително четиво за всеки член или.. членка на мамата. Няма такова нещо Laughing
Пуснах темата, защото се развълнувах и реших да споделя. Баси, и от това настана палеж.... #Crazy

Да, ама след цели десет страници и аз съм виновна - или по-скоро патологичното ми любопитство. Ще взема да помоля за ключ, а? Ех, кой ме дърпаше за езика... който много пита, бързо остарява  Laughing

# 151

Пуснах темата, защото се развълнувах и реших да споделя. Баси, и от това настана палеж.... #Crazy
Aбе защо все се фокусирате върху себе си, съвсем друго явление се наблюдава в случая Grinning

# 152
Wink
откровено казано, след 2 мнения тук се отказах да я чета. но аз съм просто такъв човек.

може след време да ми дойде музата, знае ли човек.

Аз също съм такъв човек!  Grinning  И въпреки, че познавам авторката и ми стана любопитно да прочета книгата, някак си го виждах да стане в необозримо бъдеще. Но сега вече ни отиде на кино разходката с малката на слънчице. Ще ходим в мола да я търсим да я купуваме!  Grinning

# 153
жената се казва нели русева, дано не греша  Wink

и много ми допадна докато я четях, онлайн, де  Wink

# 154
Аз съм много нетърпелива, но като не си я намерих в близката книжарница, си я поръчах он-лайн заедно със Second life.

# 155
  • Най-сетне у дома
Wink
откровено казано, след 2 мнения тук се отказах да я чета. но аз съм просто такъв човек.

може след време да ми дойде музата, знае ли човек.

Аз също съм такъв човек!  Grinning  И въпреки, че познавам авторката и ми стана любопитно да прочета книгата, някак си го виждах да стане в необозримо бъдеще. Но сега вече ни отиде на кино разходката с малката на слънчице. Ще ходим в мола да я търсим да я купуваме!  Grinning

Гръм да ме удари, Жаве, нямало лоша реклама   Laughing
Току виж по-добре било да стане мазало тук, да хванем да се оплюем едно хубаво и съвсем ще стане интересно, пък и за книгата ще се говори повече   Laughing
Ама не ми се иска, това си е любимият ми форум, почти моят дом, не си струва да си губя мястото в него заради една книга!
Благодаря ви много, на всички. Бяха адски стресиращи дни и много ми помогнахте да мина през тях   Hug
До срещи в други теми.
Моля, ключ!

P.S. zigizagi, наистина има проблеми с разпространението, каквота и да казват. Съжалявам!

# 156
Ти пък! Няма да загубиш никакво място във форума. Просто мястото ти се материализира, така да го кажем. Няма лошо. Тука, всред всички зомбита и призраци, е добре да има и по няколко реални люде.  Peace

Ама си куражлия!  Peace bowuu

# 157
  • София
жената се казва нели русева, дано не греша  Wink

и много ми допадна докато я четях, онлайн, де  Wink

Умна жена е, но не обичам злобарите, ако ще да са най-гениалните мозъци....
Е, стилът и е такъв вероятно, за е жива и здрава....

# 158
докато не са заключили  Laughing
аз злоба не видях  Peace

# 159
  • Най-сетне у дома
Ти пък! Няма да загубиш никакво място във форума. Просто мястото ти се материализира, така да го кажем. Няма лошо. Тука, всред всички зомбита и призраци, е добре да има и по няколко реални люде.  Peace

Ама си куражлия!  Peace bowuu

Жаве, след като заведох дребния на консултация с логопед, той заспа и логопедката му прасна диагноза "аутизъм" след 20 мин разговор с мен, та после го водих в детска психиатрия "св. Никола", от нищо вече не ме е страх  Laughing Хлапето проговаря сега, това ми беше най-големият страх, след това какво са някакви публикувани драсканици... Човек започва да гледа на всичко по друг начин...

# 160
Ами, куражлия.  Simple Smile Още при първите наченки на припарване хукна да бяга.
Сауле, никъде няма да ходиш, предстои ти Кръщене.

# 161
  • София
докато не са заключили  Laughing
аз злоба не видях  Peace

Ок.

# 162
  • Най-сетне у дома
Ами, куражлия.  Simple Smile Още при първите наченки на припарване хукна да бяга.
Сауле, никъде няма да ходиш, предстои ти Кръщене.

Ааааа, моля, моля!!! Моето кръщене мина по повод спането на бебето в отделна стая. Там така ме изядоха и ослюха, че ревах цяла нощ и се чувствах лоша майка една седмица.  Laughing За капак обидих Блонди незаслужено, та после се чувствах и виновна  Laughing

Да не съм луда да стоя - само ти ако ме хванеш на къси подавания, дето назаем уста хич не вземаш, ще ми отхапеш главата до кръста  Laughing 
Клюююююююч   Joy

# 163
Парци, благодаря за темата!
 Ще ми е любопитно да я прочета.
И успех на Saule.

# 164

Защо?  Thinking
Не си готова да се сблъскаш с критиката или държиш темата да е от само и единствено положителни коментари?
Вторият вариант не е безплатен, доколкото знам. Не и тук.

Общи условия

Активация на акаунт