БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 614
  • 362
  •   1
Отговори
# 210
  • Най-сетне у дома
Стига си чесахте езиците - време е за среща според мен. Naughty Grinning

Среща на кръга "Хашимото"!  Laughing Мисля, че на теб се пада да оглавиш инициативния комитет!

# 211
  • София
А защо всички ви избива на рев, като четете - читателите - книгата, авторката - читателите?! Mr. Green
Кръгът Хашимото се разраства май Grinning

# 212
  • Най-сетне у дома
А защо всички ви избива на рев, като четете - читателите - книгата, авторката - читателите?! Mr. Green
Кръгът Хашимото се разраства май Grinning

Клонка, аз нали все това повтарям - заради Хашимото-то е  Laughing Класически махалоподобни люшкания в настроението, все заради тези пусти хормони  Laughing

# 213
Кво е това Хашимото, бре? Секта ли сте неква?

# 214
  • София
Да! Опасна при това!

# 215
  • София
Joy То с болестите шега не бива, но беше смешно.

Да си призная и аз няма представа какво е преди тази тема. Даже се смутих, псевдосноб, а сега и извън кръга Хашимото звучи позорно. Но ето какво е http://www.lekar.bg/news-121/info-1659/7.%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%8 … 0%BE%D1%82%D0%BE/
Много е неприятно, но като гледам двете девойки от кръга направо не мога да си ги представя негативни, например, да не говорим за агресивни. Сигурно е, заради впечатлението от други роли, но все пак.

КЛОНКА Мен книгата само ме зарадва и няма да се подхлъзна като се запитам дали това е ок.

# 216
  • Най-сетне у дома
Joy То с болестите шега не бива, но беше смешно.

Да си призная и аз няма представа какво е преди тази тема. Даже се смутих, псевдосноб, а сега и извън кръга Хашимото звучи позорно. Но ето какво е http://www.lekar.bg/news-121/info-1659/7.%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%8 … 0%BE%D1%82%D0%BE/
Много е неприятно, но като гледам двете девойки от кръга направо не мога да си ги представя негативни, например, да не говорим за агресивни. Сигурно е, заради впечатлението от други роли, но все пак.

КЛОНКА Мен книгата само ме зарадва и няма да се подхлъзна като се запитам дали това е ок.

Бояна, веднъж извадих отвертка на продавачка на пазара, която ме нарече "мърла" (защото отказах да купя един развален домат, заедно с другите).  Embarassed
А кръг "Хашимото" аз го виждам повече като метафора за търсещи хора, които не се уморяват да ровят... или се уморяват, но не могат иначе. Предполага се, че заради проклетото Хашимото, човек има колебания в настроението и е доста емоционално лабилен, особняк. Но може да е такъв по милион други причини. Та затова и кръг "Хашимото", намигване - ние сме си такива, но да се скрием зад хормоните.  Laughing Я на Парци колко хора й напомниха да си изследва щитовидните хормони  Laughing, оттам ми хрумна. 

# 217

А иначе и аз съм се питала как е възможно хората да се справят толкова добре в една роля и да са такъв тотален провал в друга... А пък психо-книжките пробутват, че ако си пармоничен, се справяш еднакво добре навсякъде...

аз  не се справям в нито една  роля.
пък това да си хармоничен, ми звучи като онези приказки за това, дето светът свършва и ги слушаме в разни версии.
------------
с хашимото  стана смееееех, ама смеееех ви казвам, подавате си го на ниска топка вече.
-------------
мнението си за книгата няма да казвам по мои съображения.

# 218
  • София
Saule В някои ситуации и без Хашимото човек ако има и картечница ще извади.   Laughing
За останалото се радвам на чувството ви за хумор, намигванията и всичко останало. Hug

# 219
  • Варна
Тя има предвид, че в книгата адски ясно си личи как понякога хората играят, не са сигурни, кога това, което изпитват, е автентично и кога - флирт със себе си и ситуацията. И едва, когато истинските майчини тревоги те затискат, тогава ставаш автентичен.
Никак, никак не съм сигурна. Аз не съм автентично толкова категорична, колкото съм като разтревожена майка. Или? Имам неизползвани ресурси? Възможно е.
Наистина съм склонна да се крия зад какво ли не, но не мога иначе (в случая - зад "случая Saule").
zigizagi, и аз си взех молив (изкривен порив - ще дискутирам сякаш с някого ), ама го ритнах към 20-та страница.
Бояна, аз се подхлъзнах - първо реших, че не е никак ОК, а после ми стана съвсем ОК. Но аз съм си дисбалансирана до безобразие, и дълбаеща, и оценяваща, и отново - пфу!
Дайте да дадем код на "Хашимото", че да не съвпада с хашимото - представям си да се появи дружески кръг "Астма" как бих реагирала ( не поради лично притеснение, но от солидарност)!

# 220
  • София
Кой говори за хашимото - тук става въпрос за "хъс и мото" Laughing
Клонке, питаш един отбор ревли що реват... Mr. Green Щот сме си такива.
Обаче я ни ядосай, да видиш в какво се превръщат меките ни душици Twisted Evil Mr. Green

# 221
  • Galaxy 13197853088
преполових я.
не е за мъже.

# 222
  • Най-сетне у дома
преполових я.
не е за мъже.

Sad Лабрадор, сори, минал си се! Трябваше да питаш, веднага щях да ти каже, че не е за мъже, ама въобще. Обаче, поне за да не е пълна минавката, един бонус - цитиран си някъде към края, с ник "Териер"  Laughing Извинявай, не исках да е съвсем едно към едно, но думите са си твои и тук се цитират много често.

Ама, което не е за мъже - не е... Освен ако, така да се каже... не са открили женската си част една идея в повече  Laughing

# 223
  • София
Гледай какво нещо са мъжете - една дума не обели в темата - само се появи да каже, че е преполовил книжката. Grinning  Ей такива са те, действат, не плямпат.... Peace
как да не ги харесва човек, въпреки бирата, спорта и разни други трънчета  в женското оче Mr. Green

# 224
  • Galaxy 13197853088
Не съм се минал, забавно да погледнеш нещата от друга страна, мислех, че ще я хапна за една вечер но ще трябват 2.

Общи условия

Активация на акаунт