Февруарски мами 2012, добре дошли!

• 29 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, февруарски мами! Simple Smile

Случи се чудото!! Ще си имаме бебче Simple Smile
Втора бременност ми е. За момента се чувствам добре, е има малка разлика с първата, но предполагаме  е и заради годинките ми. Има ли бъдещи мами над 35? Ще ми е приятно да споделят кога и къде ще правят тестовете за фетална морфология. Моят лекар ми препоръча д-р Дуковски, който преглежда в Майчин дом и Студ. град в София.

Голямо благодаря на Февруарските мами 2011 за чудесните пожелания и за темата bouquet

# 541
  • Габрово
Добре дошла, dani_l . Лека и безпроблемна бременност ти желая  Grinning. Аз съм на 36 год  Whistling. ФМ ще ми прави лекарят при когото ще си следя бременността, тук в Габрово. Ако се наложи второ мнение или недай си Боже по-специфични изследвания ще ходя в София или в Плевен.
За ФМ в София, момичетата много хвалят Марков и Томова, но трябва от рано да се запише час.

# 542
Дани,добре дошла!Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug
Я кажете имате ли усещане или предпочитание за пола на бебоците си?
Аз винаги съм мислила,че ще съм мъжка майка.При първата бременност бях убедена напълно,че чакам момче.И не само това,ами знаех,че ще е копие на баща си.Така се и случи.
Сега се надявам на госпожица,че много станаха пишоците в семейството.С мъжът ми имаме трима племенника вече. Laughing

# 543
  • Габрово
Първия път много исках момче, имам си го ... и усещането ми беше за момче, твърдо. Сега искам момиче, че да видя как се гледа, че много обичам разнообразието  Mr. Green. Единия ден усещането ми е за момиче, на другия за момче т.е. усещането ми е едно никакво  Whistling

# 544
  • Варна
Първия път много исках момче, имам си го ... и усещането ми беше за момче, твърдо. Сега искам момиче, че да видя как се гледа, че много обичам разнообразието  Mr. Green.
и аз така Simple Smile твърдо съм решила, че тоя път е момиче, даже вече имам име за момиче, а за момче не Laughing
аз миналия месец навърших 34 и започнах 35 Simple Smile

# 545
Ха,и аз така!Първият път изобщо и не бях мислила женско име.Ако случайно бях родила момиче доста трудно щях да измисля на момента име.
Сега имам женско име.Те женските са лесни-има толкова красиви български имена.На последното държа,искам си българско име. Laughing

# 546
Ние много искаме да имаме момиче и предният път много си го бях навила на пръста. Да, ама се сдобих с прекрасно момченце, което не заменям за нищо на света  Heart Eyes.
Сега пак си мислим за момиче, но усещане нямам, имам само голямо желание  Mr. Green. Каквото такова, но много бих искала да зарадвам и мъжа ми  Wink. Този път не сме планували като предния и нито овулация съм следила, нито нищо и това ми вдъхва малко надежда  Grinning. Имаме си име за момиче още отпреди да се познаваме (едно и също  Mr. Green).

# 547
Ralipo,направо си заслужавате едно момиченце.Пожелавам ви го. Peace
Моето синче говори само в женски род за бебока.Аз искам да е живо и здраво,пък другото са второстепенни желания.
В коя седмица се пускат първите изследвания по ЗК?Предишният път ми ги пуснаха в третият месец. Thinking

# 548
deyzi, мерси  Simple Smile.
На мен предишният път ми пуснаха изследванията в 9та седмица, когато и ме записаха на ЖК в поликлиниката.

# 549
  • София
На мене и преди, и сега ми е все тая за пола, само да е живо и здраво.  Peace

# 550
Благодаря за посрещането, мили момичета!

Нямам усещане за пола, но като повечето от вас с първото знаех какво ще е още в самото начало - момче!
Дейзи, аз миналата седмица правех пълна кръвна картина с направление, но не знам дали за тези изследвания питаш.

# 551
dani_l,Ralipo,благодаря ви за отговорите! Peace

# 552
Здравейте бъдещи Февруарски мамчета Simple Smile
И ето днес направих тест и ще си имаме бебе Simple Smile 2 детенце ще ми е. Ще ходим тази седмица на ехо граф да потвърдят резултата Simple Smile Много съм щастлива .....

# 553
Яна,честито!На много хубав ден си научила тази щастлива вест.Честит ти рожденник и дано догодина празнува като батко.Весел празник и чакаме хубави новини след прегледа. Peace

# 554
Яна честити две чертички welcome

Аз много искам момиченце, но винаги съм била убедена че ще съм мъжка майка, то да ни е живо и здраво пък каквото и да е няма значение. Иначе сме си харесали едно име и в мъжки и в женски вариант става.
Иначе бъдещия татко е напълно убеден, че момче е направил   newsm53

Общи условия

Активация на акаунт