Токуда Болница - София - 10 тема

• 50 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Всъщност за мен не е "реабилитиран" и няма как да бъде. Четох дисусията и фокусът доста се беше поизместил - всъщност главният проблем беше преценката на Димитров, че нямам разкритие, поради което нито моята лекарка успя да дойде, нито аз да се подготвя психически за това, което предстои, а и малко оставаше и да изгубя 1000 лв, защото и представителите на тъканната банка за стволови клетки пристигнаха едва в последния момент.

Надявам се никога повече да не му попадам в ръцете, лично мнение. Peace

# 691
Чакай малко, не ми стана ясно как си разбрала със сигурност, че имаш необходимото разкритие, пък той е сбъркал? И все пак, нека Деската сама да прецени, а? Peace

# 692
Ох, незнам...
Ту му имам доверие, ту не. Знам, че по отношение на пациента е страхотен, но т.к. искам да раждам нормално, написаното от LadyAngel малко ме постресира.
Освен това излиза отпуск от 26-ти, а ме притеснява, че ако пренося (както беше първия път) ще ме прехвърли към Колева, а честно казано м/у двете ни някак си не се получи химята. Ако се стигне до там се чудя дали да не избера Лазарова, въпреки, че предишния път ситуацията беше сходна, но тя "пропусна" да ме прехвърли към друг доктор, та до последно не се знаеше дали изобщо ще родя там. Добре, че Диков се нави, ден преди деня определен за инициирано раждане, да ми бъде водещ доктор, въпреки че му се събра 36-часово дежурство.
Но така или иначе оставам при Димитров, за сега везните накланят в негова полза, остава терзанието при преносване...

# 693
  • София
ИрПуц, естествено, нека прецени сама, аз само излагам фактите.

А как съм преценила ли - говорих с двама други лекари след това и те са на мнение, че е невъзможно да направя пълно разкритие от 0 за един час. Аз съм на същото мнение. Съдя и по реакцията на акушерката, която ме пита кой ме е преглеждал преди това. Съдя и по това колко ядосана беше моята лекарка от случката. И  не на последно място, дори и да съм нямала никакво разкритие, не е професионално да прави прогнози кога точно ще родя и поради тези прогнози да не се обадят на моята лекарка.

Нищо лично, нека всеки си избере при кого да ражда, но това не е форум за похвали, а за споделяне на опит. Е, това е моят опит. Peace

# 694
Чакай малко, не ми стана ясно как си разбрала със сигурност, че имаш необходимото разкритие, пък той е сбъркал? И все пак, нека Деската сама да прецени, а? Peace

Да и аз си мисля, че няма как да се пропусне и сантиметър разкритие, независимо колко опитен е един доктор. Просто може наистина нещата да са се развили скоростно в последния момент. Моя позната беше стигнала 8см разкритие (с първа бременност) без да усети и грам болка, т.ч. разни хора, разни организми  Peace

От друга страна, наистина не е коректно да не се обадят на лекаря, които си избрал за водещ.
Абе шантава работа...
Чела съм мнения за всички доктори и винаги има две страни - и доволни и недоволни. Май всичко е до късмет, не само до доктора, но и до болницата. Остава да се моля и да се надявам всичко да мине ок, независимо от обстоятелствата  Hug

# 695
Деската, желая ти всичко да мине леко, наистина и късметът има роля, но си имай предвид, че и Колева е много добър професионалист, ако се наложи тя да те поеме.  Hug

LadyAngel, в такъв случай не разбирам защо не си подала оплакване.  newsm78

# 696
Аз съм момичето раждало нормално при Димитров. Заедно гледхме формула 1  Mr. Green
Човека не беше на мсяна, аз му се обадих сутринта че са ми изтекли водите и ми каза да отивам в болницата. Той дойде час след мен, като ми се обади по пътя да пита докъде съм стигнала и защо още не съм отишла. Долу (беше неделя) на спешното ме чакаха Диков (юли 2007) и една от акушерките на мсяна.
Не ми се разказва пак. Родих чак 19.31 (нямах нито сантиметър разкритие и нито една контракция), но понеже бях на термин и с изтекли води, направо ме сложиха на окситоцин. Наистина при всеки е различно, защото на мен окситоцина първоначално не ми помогна и ме увеличиха двойно дозата за да започнат каквито и да било контракции. После абе дъъъъъъъъъълго беше, да не влизам в подробности.

Не искам да влизам с отношение по казуса За или Против Димитров, само ще кажа че живот и здраве пак при него ще раждам .
Не знам все си мисля, че няма да го дочакам да се върне от отпуска. Терминът ми е на 2.10, но аз си усещам че бебето е голямо, пък и имам всеки ден някакви неравномерни контракции.
Разбрали сме се пак да му се обадя първо на него, и ако е в София ще дойде, ако не е в понеделник  ще ми даде телефона за заместващия го лекар (сигурно Клева) или да си преценя да раждам при дежурния.
Аз лично съм спокойна.
Лайди Ейнджъл, защо не се обади първо на твоята лекарка.
Аз също миналия път останах супер очарован от Кирякова.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 19:28 от ronisum

# 697
  • София
[LadyAngel, в такъв случай не разбирам защо не си подала оплакване.  newsm78

Това не би променило фактите, нали?Simple Smile

# 698
Аз съм момичето раждало нормално при Димитров. Заедно гледхме формула 1  Mr. Green

Страшно ми хареса твоята история!  Mr. Green

[LadyAngel, в такъв случай не разбирам защо не си подала оплакване.  newsm78

Това не би променило фактите, нали?Simple Smile

Не, но евентуално би предотвратило други грешки, ако е имало такава.

# 699
Много ми хареса това с Формулата, за съжаление съм секцио по медицински причини при Димитров, и няма да има време за това, но все пак  Simple Smile))
Peace

# 700
Може ли някой да даде линк към страницата с ценоразписа в болницата,не мога да го намеря,а ми трябва спешно.Прегледи дали има в събота или работят като държавните служители?

# 701
Ако става въпрос за АГ, тук има цени.

За другите отделения не знам дали има ценоразпис на сайта.  newsm78

Болницата има спешен сектор, така че преглеждат и в почивни и празнични дни.

# 702
Не,интересува ме преглед,цитонамазка и микробиология,евентуално през почивен ден,през седмицата не ми е възможно да отсъствам,имаше преди време обявени цени,но сега не ги намирам....

# 703
За съжаление май няма цени на сайта, тук пише:

Как мога да се прегледам и лекувам без направление?

Нито един пациент няма да бъде върнат от „Токуда Болница София”. Цените за прегледи, изследвания, профилактични пакети и пакети за болнично лечение са достъпни на Централна регистратура на болницата.

За преглед през почивните дни може да питаш по телефона на регистратура.

# 704
Не съм сигурна, но мисля, че преглед през спешното е около 40 лв, цитонамазката и тя е там някъде, микробиологията е 35. Така че, може би към 100-тина лв. и малко отгоре трябва да си приготвиш. Дано само да не те заблуждавам неволно. Ако нещо бъркам, някой да ме поправи...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт