Токуда Болница - София - 10 тема

• 50 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
цените на изследванията са подробно публикувани я менютата за клинична лаборатория и клинична микробиология  Peace

Laughing е  значи през централна регистратура, ако е през деня. А събота и неделя   newsm78
Гадничко да минавам от там,като се превивам, ама щом се налага.

е, хайде сега аз не виждам нищо облекчаващо да минеш през спешното - то просто е друг коридор, който ще те отведе до централното фоайе; няма носилки и специално отделение да те чака

не е отделение, а по-малко фоайе и регистратура, която работи само в извънредните часове

иначе, ако през деня минете от там – има един портиер, който може и да Ви спре newsm78

нищо не печелите при минаване от там

а на центр. Вход има и колички, които можете да ползвате, ако ти е трудно да се движиш
 Peace

# 706
ИрПуц, ти при Димитров ли ражда? Нормално или секцио?
След последните публикации по негов адрес малко съм притеснена.

При него, да, секцио и многократно го нахвалих. Най-добре е и ти да се довериш на себе си, а пък и тук последно дискусията го "реабилитира", доколкото това изобщо е било нужно. Слушай себе си.   bouquet

Помня един разказ тук на момиче, родило при него нормално - бяха гледали заедно Формула 1, докато стане време да влиза в родилна зала.  Laughing

Аз също родих при Димитров секцио преди 5 дни. Нямам думи с който мога да опиша колко съм доволна от него и целия екип. Сега съжалявам за страха и стреса които преживях от притеснение как ще мине всичко, тъй като съм страшна пъзла.

# 707

Laughing е  значи през централна регистратура, ако е през деня. А събота и неделя   newsm78

е, хайде сега аз не виждам нищо облекчаващо да минеш през спешното - то просто е друг коридор, който ще те отведе до централното фоайе; няма носилки и специално отделение да те чака

не е отделение, а по-малко фоайе и регистратура, която работи само в извънредните часове

иначе, ако през деня минете от там – има един портиер, който може и да Ви спре newsm78

а на центр. Вход има и колички, които можете да ползвате, ако ти е трудно да се движиш
 Peace

Знам, знам, минавала съм от там  Simple Smile . Просто ако се случи през делничен ден, има адски много хора и ми е някакво...   Confused

А иначе се оствям на течението и каквото става да става, дано всичко да е наред с бебчо и после да разказвам с положителни емеоции   thumbsup

# 708
Предполагам, че навалицата ще е последното, което ще те вълнува в този момент.  Hug

Аз да измрънкам, че явно не само с АГ регистратурата е невъзможно да се свържеш от първи път - три дни звъня в Ортопедията, чак днес осъществих връзка.

# 709
  • в 1001-та нощ

Peace

Знам, знам, минавала съм от там  Simple Smile . Просто ако се случи през делничен ден, има адски много хора и ми е някакво...   Confused

А иначе се оствям на течението и каквото става да става, дано всичко да е наред с бебчо и после да разказвам с положителни емеоции   thumbsup

Мила  Hug като  тръгнеш да раждаш - изобщо няма да те интересува от къде минаваш и край кого - а само да стигнеш .... и всякаква суета се изпарява ...ти и бебете сте приоритета  Peace  bouquet

# 710
Да попитам, относно изследванията които са задължителни при раждане и може да ги носиш, ако си ги имаш от преди, колко време важът и кои точно са, освен кръвната група за която си имам сертификат и няма как да се промени WinkИ ако нямаш някои от тях, там може ли да ти ги направят и да си ги платиш точно преди раждането?Мерси предварително Hug

# 711
Каквито и документи с изследвания да си носиш, на място пак ти взимат кръв и гледат каквото си  ги интересува, най-вече май се застраховат за заразните спин, сифилис и т.н. Не знам как е сега, но мен като ме приеха преди 4г. така беше. Сега обаче и на мен ми е интересно. Но общо взето тогава по-скоро ме разпитаха за оплаквания, аномалии  и тем подобно, не са ровили в изследванията да ми гледат. Единствено ме питаха за ръвна група и дали имам алергии и колко кг. съм  Mr. Green и какво съм яла, за да знае анестезиолога какво да прави ако се наложи да ме срежат спешно. Иначе когато вече родих ми направиха и проба за алергия към антибиотик, понеже и двете с малката ни вливаха до 5 ден, заради изтеклите преждевременно води и т.н.
Обаче ако някой сподели прясно инфо и аз ще чета да се образовам  Mr. Green

# 712
Мото, привет и тук. Аз баткото го раждах януари 2010, носех си всички изследвания, подредени по дати, кръвна група, фм, деня преди секциото ме приеха и ми взеха пак кръв за кръвна група и за обичайните показатели. Така че,  и всичко да носиш и нищо, те май си имат процедури и няма как да избягаш. Аз много мразя да ме бодат, страх ме беше и от клизмата, но сега като се сетя май само хубави спомени са ми останали Hug Hug Hug

# 713
  • в 1001-та нощ
в Токуда никой не ражда инцидентно - без да е бил следен там - и предварително се изследва всичко, което е нужно (лекарят преценя)

в деня на раждането - микробилогия на серклажния конец и кръв - но не помня преди или след раждането

мога да видя в епикризата, като се прибера в България  Peace

на мен ми изследваха кр. група - при започване на ЖК в I тр-р, после преди серклажа пак, мисля и при раждането пак....при все, че имах документи за това от токуда и картон от БЧК (ламиниран, с печат и т.н.)  Peace

# 714
  • Sydney
някой ходил ли е при д-р Фурнаджиева? моля ви споделете... много ми е важно  Hug

# 715
в Токуда никой не ражда инцидентно - без да е бил следен там - и предварително се изследва всичко, което е нужно (лекарят преценя)

Е, това не е чак толкова строго. Моя позната роди там наскоро, точно "инцидентно", защото нямаше намерение да ходи в тази болница. Платила си е раждането и не са я върнали.

# 716
Благодаря ви момичета Hug
Аз имам уговорка с д-р Колева, ще ми ги пуснат като постъпя щом като е така Peace

# 717
  • в 1001-та нощ

Е, това не е чак толкова строго. Моя позната роди там наскоро, точно "инцидентно", защото нямаше намерение да ходи в тази болница. Платила си е раждането и не са я върнали.

учудена съм, защото когато аз раждах - на спешна регистратура първо ми обясниха, че това не е Майчин дом или Спешно отделение, после ме попитаха дали съм била следена в болницата, после провериха по ЕГН и чак след това позвъниха до дежурните лекар и акушерка, акушерката слезе да ме посрещне и т.н.  Peace

# 718
някой ходил ли е при д-р Фурнаджиева? моля ви споделете... много ми е важно  Hug

Аз родих при нея- невероятна е...Пое ме в последната минута,но пък проучи всичко.На първия преглед 55минути само разказвах какво ми се е случвало досега през бременността,после прегледа,после говорихме за раждането и т.н. На самото раждане ми вдъхваше много кураж,тъй като аз изпаднах в шок. После след това няма и месец след раждането се оказа,че отново съм бременна и беше голяма драма,но тя ми помогна много. В крайна сметка се разминах без абаразио,тъй като направих спонтанен,но до последно се чувахме по няколко пъти на ден да ме пита как съм и какво става,даже съм ходила да ме "види" без да иска да си плащам преглед. Решила съм че тя ще е моя гинеколог за напред,даже скоро трябва да се видим на профилактичен.

# 719
Момичета, аз си мислех, че лекарите са сам тези, които са в сайта. Но явно не е актуализиран скоро, защото няма д-р Фурнаджиева там  Thinking Аз за сега съм се ориентирала към д-р Илиев, след няколко седмици ни е първата "среща" с него и се надявам да има възможност да обсъдим някои неща, и ако потръгне "разговора" да си останем яри него (много се надявам). Но ако не, ще имам наум, че явно си има и други освен лекарите на сайта, вкл.  д-р Фурнаджиева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт