Отговори
# 705
Повече от 40000 МЕ дневно, прилагани с нелечебна цел, продължително, са токсични http://www.vitamindcouncil.org/about-vitamin-d/what-is-vitamin-d … tamin-d-toxicity/

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 706
Аз ги пия от 2 месеца,точно партидата от тези,които ще изтеглят,но не съм имала симптоми от изброените...Това не е ли огромно завишение на витамин D3 от 600 IU,посочени на етикета,на 30-40 000 IU, Ужас???!!! Колко беше максимално допустимата норма?
От19 до 70г.: 1,000 mg —но за жените може да се покачи до  1,200 mg на 51г.

Т.е. мноооооого наг нормата. Тия яко са сгафили. Дери както знам в америка как обичат да се съдят може да си имат и големи проблеми. Иначе колкото до това,че си го взимала, не съм лекар , но бих препоръчал, никакви добавки с витамин Д (сега е лято и щеш не щеш, щеш ако ходиш на слънце ще си набавищ добра доза от него. И може би някои прочистващи зеленчуци.

# 707
  • Хасково
Коя АЦЕРОЛА е подходяща за деца като дозировка?

# 708
Коя АЦЕРОЛА е подходяща за деца като дозировка?
Витамин C ацерола или прах ацерола

# 709
  • София
AzoniC , мерси за линка, тъкмо търсех подобен продукт.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 710
Еееее,честно казано не вярвам на очите си.....Разминаването от обявената стойност на витамин D3 не е в проценти а над 60 ПЪТИ !!! Излиза,че освен съм се хипер,мега,турбо,ултра D3-витаминизирала ,съм за токсикологията....До колкото разбирам по нататък в писмото,проверката е извършена въз основа на оплаквания на потребители на този продукт...

# 711
beladonna Не се шашкай, отиди в някоя лаб. да ти направят тест за нивото на вит. Д.
Сигурно през тези два месеца през които си пила хаповете не те е хващал грип  Wink

# 712
# 713
Еееее,честно казано не вярвам на очите си.....Разминаването от обявената стойност на витамин D3 не е в проценти а над 60 ПЪТИ !!! Излиза,че освен съм се хипер,мега,турбо,ултра D3-витаминизирала ,съм за токсикологията....До колкото разбирам по нататък в писмото,проверката е извършена въз основа на оплаквания на потребители на този продукт...
Без паника! Не се панирай че това някой път мозъка действа и без видима причина. Първо не е зле както отбеляза Ninia, направи си тест за нивата на d3 и ако не е наложително, и ако имаш някой хомепат, може да ти препоръча нещо изчистващо.

# 714
  • в 1001-та нощ
също така  newsm78 едва ли организмът може да усвои цялото внесено количество  newsm78 верочтно повечето е бил изхвърлян от организма  Hug

като четох какви са страничните ефекти при токсичност - едва ли няма да ти направи впечатление, че нещо не е наред   Hug

# 715
  • Пловдив
малко глупав въпрос
не съобразих че ще липсвам 10 дена  newsm78
и в тези 10 дена вероятно ще ми пристигнат 2 поръчки на митница
там колко време може да престоят без да ги върнат обратно и как седеше въпроса с допълнителните такси ако не си ги вземеш на време  Confused

# 716
  • София
малко глупав въпрос
не съобразих че ще липсвам 10 дена  newsm78
и в тези 10 дена вероятно ще ми пристигнат 2 поръчки на митница
там колко време може да престоят без да ги върнат обратно и как седеше въпроса с допълнителните такси ако не си ги вземеш на време  Confused

около 2 месеца, може и повече

Повечето пратки редовно си ги вземам след 2-ро известие Simple Smile  / 25-30 дни  след първото известие/

Трябва да си вземеш пратката според 1-во известие до 20 дн, според 2-то до 10 дни

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 717
  • Пловдив

denis_d   bouquet Благодаря 

# 718
  • София
beladonna 
Не е задължително да усещаш нещо за да страдаш от хипервитаминоза Д.
Повишените нива на Са засягат сърце, бял дроб, кръвоносни съдове, бъбреците,  и т.н.
А хроничната интоксикация с вит.Д се проявява доста по-късно - след 7-8 месеца
Пий много вода, намали калция до минимум /от храните/
Направи си изследвания

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 719
  • на морето
Може ли инфо за този продукт.Превеждам с преводача,че е нещо ,което допринася за спокойствието на детето.Дали става за сина ми-5г-има неспокоен сън и скърца със зъбки,докато спи.
http://www.iherb.com/Free-Planetary-Herbals-Calm-Child-432-mg-10 … ablets/30926?at=0

Общи условия

Активация на акаунт