Отговори
# 465
  • София
Здравейте, искам да попитам по-опитните тук, какво да взема на детето с цел превенция на летните вируси, главно ротавирусите. В момента приема само коластра, а вит. Д не давам на таблетки, а събираме от Слънцето. Още ми държи влага миналогодишната болница, в резултат на разстройство и повръщане,което ни споходи на морето. Очертава се пак да се ходи и направо настръхвам, да не се повтори пак. Да добавя,че е злоядка и си мисля да и давам витамини,като не ги приема с храната.... Чудя се и за пробиотици, да си имаме за всеки случай  ooooh!
И още нещо, първата ми поръчка е от 18ти май, шипната е на 20ти, да почвам ли да се притеснявам? И как стои въпросът ако отида да получа аз пратката , а е на името на мъжа ми?

# 466
  • София
Някой пил ли е хром за инсулинова резистентност? Кой бихте препоръчали?

# 467
  • София
И още нещо, първата ми поръчка е от 18ти май, шипната е на 20ти, да почвам ли да се притеснявам? И как стои въпросът ако отида да получа аз пратката , а е на името на мъжа ми?

Още е рано е да се притесняваш.
Пратката можеш да вземеш без никакъв проблем, само съпругът ти трябва да попълни пълномощното на гърба на известието. И вземат 30 стотинки, ако получателят не е отишъл лично.  Peace

# 468
  • София
giuli 
Това което може да направиш като превенция с цел да намалиш риска от заразяване /защото едва ли може да се избегне и е въпрос на 'късмет'/ е повишена хигиена /особено на ръцете, че вируса може с часове да живее върху ръцете/, след всеки контакт с деца /след игра на площадките/добро почистване на контактните места /или една  хубава баня Simple Smile/
Коластрата е чудесна в случая, може да включиш Омега 3, Черен бъз или  Ехинацея /преди или по време на почивката/, много витамини и минерали /както и витаминозна храна/.
Пробиотици е добре да имаш, ако се появи диария / но  приема го съгласувай с педиатъра/
Няма смисъл да ги даваш предварително.

Не се притеснявай от морето - така се е случило. Принцесата може да се зарази навсякъде, а и е вече по-голяма и по-лесно би се справила с вируса Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 469
  • София
Някой пил ли е хром за инсулинова резистентност? Кой бихте препоръчали?
Дъщеря ми пиеше /Хром пиколинат по 200 мкг /дн./
Имаше ИР - вече няма Simple Smile
Дали е помогнал? - не мога да преценя, защото пиеше доста др. добавки  както и  Метфогамма

Бях и взела този: http://www.iherb.com/Now-Foods-Chromium-Picolinate-200-mcg-250-Capsules/508?at=0
Но е добре да проемаш и вит.В3 /ниацинамид 1.2 гр/кг.тт./
Хром+вит.В3 действат много добре при ИР /регулират белтъчно -липидния метаболизъм/
Да се внимава, че тази комбинация може да понижи кр.захар

Давах В-50  /че нали В3 работи добре с В1, В2, В6, Пантотенова к-на и Биотин Simple Smile/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 09:16 от denis_d

# 470
giuli  
аз миналата година давах пробиотици и вит.с преди и по време на почивката и незнам дали е от това,но не сме имали проблем,за разлика от предишни години в които почивкато ми се виждаше ад.Да добавя в никакъв случай местна вода,айрян и каквото и да е било.
Успех !

# 471
Bobka , тази коластра от козе мляко си я поръчах преди десетина дни,но още не е пристигнала.Козето мляко е най близко до майчиното по състави много полезно за куп неща,а фирмата производител твърди,че козичките се отглеждат и хранят в екологично чисти райони и не се лекуват с антибиотици...

# 472
  • Хасково
Препоръчайте ми нещо за стопяване на камък в бъбрека!
Сега пия Уронат и Роватинекс по препоръка на лекар.
Ако това е от значение лекарите казаха, че камъка е позитивен.

# 473
  • София
beladonna, чудя се дали да не си взема и козе мляко напрах: http://www.iherb.com/Mt-Capra-CapraMilk-Instant-Powdered-Goat-Mi … -453-g/12345?at=0
Така ще имам подръка мляко за детето. И мен ме впечатли, че е е екологично чисто  Peace

...Да добавя в никакъв случай местна вода,айрян и каквото и да е било.
Успех !
И аз щях да добавя това  Simple Smile  Да се внимава с чешмяната вода,таратор-а и айрана по заведенията.

cveta3, витамините лесно ще ги набавиш с плодове/зеленчуци, супер храни и мултивитамини...мен по би ме притеснило оловото  Thinking , защото може да ти причини доста беди.  Бих те посъветвала, да си направиш изследване на кръвта за наличие на олово и ако се потвърди, да вземеш мерки. Има няколко теми във форума относно това как да се предпазим от оловото в бита и т.н. Но на първо време си вземи хлорела от сайта, във всички случаи ще ти е полезна за детоксикация

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 474
Bobka , тази коластра от козе мляко си я поръчах преди десетина дни,но още не е пристигнала.Козето мляко е най близко до майчиното по състави много полезно за куп неща,а фирмата производител твърди,че козичките се отглеждат и хранят в екологично чисти райони и не се лекуват с антибиотици...
Извинявам се за офтопика,ама не е точно така-козето,кравето и овчето мляко,са казеинове млека,докато човешкото е албуминово-такива са кобилешко,магарешко,камилско-не знам откъде е тръгнала тази "легенда" за козето мляко.
Благодаря на Пинко за отговора и да попитам-могат ли ензимите да повлияят върху образувани вече стрии,след като действат върху белези-знам,че цикатриксите и стриите са различни неща де....

# 475
Искам да се допитам с вас  изписаха на дъщеря ми /9г./ Ноотропил 800мг. ,но аз реших да го заменя с някоя добавка от iherb.
Т.к. съставката на ноотропила е Piracetam от нета разбрах,че е косвено свързан с Vinpocetine който го има под тази форма в iherb http://www.iherb.com/Source-Naturals-Vinpocetine-10-mg-120-Tablets/1503?at=0 на прав път ли съм  newsm78

# 476
a.l.e.n.a - коластрата, също така, балансира имуноглобулините и намалява опасността от възникване на алергии.

Особено ценна за рано отбити деца.

Bobka - кремът с коластра явно е изчезнал снощи. Жалко, жена ми твърди, че това е бил най-хубавия крем, който съм и изписвал.

За сега остава другия крем с коластра, даже са му свалили цената с 5 долара. Само че го няма в момента.

veihaivei - не ме разбирай неправилно, ще я прегледам, но аз съм един от последните в България, който трябва да я прочете. Няма да я чета внимателно, защото това значи да не чета други неща.

Относно раковите заболявания (чукам на дърво!) - сега разполагаме с доста мощен набор от добавки, така че ако не е много късно, можем да променим рязко нещата (ензими, LDN, EGCg, вит. D, сок от нар, алфа липоева к-на, токотриеноли...)  bowuu

giuli  - много ясно - рибено масло.

Преди седмица много хора се притесняваха, притесняваха, докато накрая си получиха пратките. Sick

NadiaNGX - чак стопяване не ти обещавам, но ако включиш 3 мг бор в диетата си поне няма да нараства.

liu jo - да, пише че помагат при стрии. Бих предложил да се комбинира с масло от rosa mosqueta (според сайта) или крем  Панаеейксал (според мен)

В допълнение ще посоча, че според публикациите в интернет, най-сигурното средство против стрии е мазането с прогестеронов крем по време на бременноста (дано не ме бият...)

CuCu Diamant - Ноотропил и Пирамем е едно и също (Пирацетам) - много полезна субстанция, няма я в САЩ. Това е аспиринът за мозъка. Има недостатък - скъп е, а трябва да се пие в големи дози.

Винпоцетинът е екстракт от едно растение подобно ва бръшлян, който подобрява оросяването на мозъка, кохлеарния нерв и ретината. Добре се комбинира с Пирацетам, но са различни субстанции.

Трябва да призная, че за пръв път чувам да се предпише Ноотропил на деца.
newsm78

По-скоро потърси DMAE.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 477
  • София
Имам питане.Става въпрос за разширени вени,на майка ми на единя крак много голяма.Като стане по-топло и почват да и правят проблем.Казали са и да пие детралекс или  диокет или флевиа.Нещо добро от сайта има ли.Да е природно без изкуствени добавки.
http://www.iherb.com/FutureBiotics-VeinFactors-Varicose-Vein-Com … ie-Caps/7293?at=0
Това го гледам добро ли е или нещо да препоръчате ако някой е купувал.

код 5$-GOG429

# 478
  • София
Благодаря за отговорите на всички!
Преди малко се връщам от пощата, имаме известие, естествено все изтеглям късата клечка, сега не ми го дават,защото е на името на съпруга ми. Аз от къде да знам ,че ще го пратят в командировка и сега на къде..... искат ми пълномощно от него! Очевидно не са и имали намерение да ми го носят до пощенската кутия! Както и да е, ще се спасяваме или ще стискаме палци да държат пратката 20 дни, за да можем да си я вземем и то, ако наистина мъжа се прибере към 16ти ooooh!
Пинко да ,гледам за рибено масло, но да не изисква хладилник, че няма да имаме!
Някой ползвал ли е детски витамини-жилирани бонбони :
http://www.iherb.com/Disney-Toy-Story-Gummies-Children-s-Multipl … ummies/33776?at=0
детето ми е малко и гледам от каква възраст е посочен приема, харесва ми много това
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-Children-s-Chew … Tablets/2516?at=0  
но е за по-големи деца!

# 479
  • София
Благодаря за отговорите на всички!
Преди малко се връщам от пощата, имаме известие, естествено все изтеглям късата клечка, сега не ми го дават,защото е на името на съпруга ми. Аз от къде да знам ,че ще го пратят в командировка и сега на къде..... искат ми пълномощно от него! Очевидно не са и имали намерение да ми го носят до пощенската кутия! Както и да е, ще се спасяваме или ще стискаме палци да държат пратката 20 дни, за да можем да си я вземем и то, ако наистина мъжа се прибере към 16ти ooooh!
Пинко да ,гледам за рибено масло, но да не изисква хладилник, че няма да имаме!
Някой ползвал ли е детски витамини-жилирани бонбони :
http://www.iherb.com/Disney-Toy-Story-Gummies-Children-s-Multipl … ummies/33776?at=0
детето ми е малко и гледам от каква възраст е посочен приема, харесва ми много това
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-Children-s-Chew … Tablets/2516?at=0  
но е за по-големи деца!
Имаме от вторите, имай предвид, че са доста големи, дъщеря ми/5 г./ не ги харесва  Hug

Някой да препоръча течни витамини за деца, да е доволен от тях и да не са с гаден вкус - по възможност  Hug

Общи условия

Активация на акаунт