Отговори
# 540
Като стана въпрос за red rice yast имам спомен, че в ConsumerLab бяха поместили резултати от тестване на различни марки с въпросните дрожид. В някои от тях се оказало, че се съдържат само на етикета  Mr. Green Ако може някой абониран да погледне.

a.l.e.n.a нашите изпиха една опаковка GE-132, но за ефект нищо не могат да кажат....сигурно действа  Grinning

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:12 от Дивиана

# 541
  • София
StanislavaKoeva  
Витамините са за деца над 4 год, В сайта има голям избор на детски витамини, може да избереш нещо, което е подходящо за 2 год. деца

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:12 от Дивиана

# 542
  • в 1001-та нощ
Като стана въпрос за red rice yast имам спомен, че в ConsumerLab бяха поместили резултати от тестване на различни марки с въпросните дрожид. В някои от тях се оказало, че се съдържат само на етикета  Mr. Green Ако може някой абониран да погледне.

a.l.e.n.a нашите изпиха една опаковка GE-132, но за ефект нищо не могат да кажат....сигурно действа  Grinning

я виж ти  newsm78 не очаквах там да го намеря  newsm78 явно в България рекламата е много силна, защото се насажда идеята, че това е единствения незаменим продукт  Hug

ще поразгледам за отзиви Hug

# 543
  • София
Привет,

напоследък, като чета за кожата се сетих, че бях взела този продукт http://www.iherb.com/Now-Foods-CoQ10-50-mg-100-Softgels/492?at=0 , съдържа CoQ10, селен и  вит. Е, като d-alpha Tocopheryl Acetate .

Паралелно от много време обмислям прием и на широко рекламирания, като антиоксидант германий 132.

Имате ли поглед над последния (дали е просто много реклама  newsm78 ) и дали приеман с горе-посочения продукт (CoQ10 със селен и вит.Е) ще идват в повече?

Може да приема първо едното, после другото; или пък заедно  newsm78

Може да ги приемаш заедно - различни неща са

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:13 от Дивиана

# 544
denis_d, май попреувеличих малко за състоянието на ноктите си  Embarassed. Не са чак толкоз зле, но ме е яд, че не мога да си пусна дори късо, естетично маникюрче Wink.
Благодаря и на теб, и на Not Approved за предложенията. Ще поръчам нещо от тях и ще наблюдавам резултата, дано имат ефект  Praynig.

А бе, хора, к'ви са тия тигани, които периодично се споменават, зачовърка ме...

# 545
  • София
Пинко, това масло подходящо ли е за  2 годишно, въпреки че го дават за 4 +  : http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-Chewable-DHA-Bursting … t-Gels/13109?at=0 ? Да питам, въпреки че по таблицата Е подходящо!

Пак повдигам въпросът за това :  http://www.iherb.com/Now-Foods-BerryDophilus-60-Chewables/8659?at=0 има един ред от описанието за съхранение в хладилник, как го получихте при траспорта?

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 15:22 от giuli

# 546
  • в 1001-та нощ
Привет,

напоследък, като чета за кожата се сетих, че бях взела този продукт http://www.iherb.com/Now-Foods-CoQ10-50-mg-100-Softgels/492?at=0 , съдържа CoQ10, селен и  вит. Е, като d-alpha Tocopheryl Acetate .

Паралелно от много време обмислям прием и на широко рекламирания, като антиоксидант германий 132.

Имате ли поглед над последния (дали е просто много реклама  newsm78 ) и дали приеман с горе-посочения продукт (CoQ10 със селен и вит.Е) ще идват в повече?

Може да приема първо едното, после другото; или пък заедно  newsm78

Може да ги приемаш заедно - различни неща са

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Hug Hug Heart Eyes  bouquet Благодаря  Peace

# 547
Im So Excited въпросните тигани би трябвало да са безвредни  Thinking

giuli по принцип ако трябва да се транспортира в лед си го пише. Тук по-скоро предупреждават след отваряне на шишето да се съхранява в хладилник.

# 548
  • София
Ninia  Hug друго си  е като се консултира човек! Аз пак съм се овъртяла явно, заприличвам на загрижена майка  Laughing

# 549
a.l.e.n.a - дай да се разберем за какво искаш да ги пиеш тези неща. Няма смисъл (дори е вредно) да се пият безцелно.

airi - става. Пий по две на ден.

Im So Excited - тиганите са хубави, но се свършиха...Трябва да ги дебнеш...

giuli - различно масло за деца под 4 и над 4 години няма. Пишат го да си вържат гащите.

Таблицата за дозите (омега 3 съдържание, а не рибено масло) е в подписа на Bobbka.

На око ще ти кажа - за дете под 4 години - половин чаена лъжичка дневно.

Всички пробиотици в твърда форма могат да се получават по пощата, след това - в хладилника.[/color

# 550
  • София
denis_d, май попреувеличих малко за състоянието на ноктите си  Embarassed. Не са чак толкоз зле, но ме е яд, че не мога да си пусна дори късо, естетично маникюрче Wink.
 ...........
Ноктите растат по-бързо от Биотина /високи дози , над 3 мг/.
Ако са лакирани постоянно - ще пораснат без да разбереш дори Simple Smile
За да издържи лака поне 7 дни / база - лак-топлак/  изчакваш поне 1 час между отделните пластове и никога
не се лакирваш веднага след баня Simple Smile/
Моите интервали са 1-2-3 часа и отново топлак на другия ден. По тази схема ми издържа 6-7 дни като не пазя по никакъв начин маникюра.
За база може да използваш нещо подхранващо или за чупливи нокти

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:14 от Дивиана

# 551
За търсещите подходящи антиоксиданти - най-мощните антиоксиданти (на пазара) са:

астаксантин;

PQQ
.

Ако са ви малко - прибавете и токотриеноли.

Друго (ей така, за спокойствие) - не ви трябва.

# 552

Имате ли поглед над последния (дали е просто много реклама  newsm78 ) и дали приеман с горе-посочения продукт (CoQ10 със селен и вит.Е) ще идват в повече?

Може да приема първо едното, после другото; или пък заедно  newsm78

a.l.e.n.a, аз приемам по лекарска препоръка  от няколко месеца GE-132 в комбинация със селен и се чувствам чудесно. Предполагам, че си зависи и от нагласата+организма, но за мен ефекта на германия не е само рекламен.

# 553
  • София
Антиоксидантите са различни / по произход и действие/ не са универсални и даден антиоксидант /напр. селен/ не може да замени друг /напр. ликопен/.
Колкото повече видове антиоксиданти се използват - толкова по-добре
/  синергично действие, взаимнозависимост и т.н./

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:15 от Дивиана

# 554
  • в 1001-та нощ
Благодаря за загрижеността и вниманието   bouquet

ами в моя случай - след като родих ме бяха насочили да си взема от аквасорс зелена енергия - спирулина и пишеше, че е добре да се пие с коластра, омегите и коензим кю 10 - посочвам ги по памет, защото е било преди близо година  newsm78 може да е имало и друго, но тогава едно момиче ме насочи към айхърб и си взех от там

но пиейки всичко на куп - зпочнах да задържам вода (надувам се) и реших да спра всичко и да пия - едно по едно - докато разбера от какво става

така и до скоро пиех само едни витамини от сайта (със спирулина) и макси хеър и другите си стояха забутани

преди около месец ходих на квантов анализ и там се оказа, че ми липсват селен, вит.Е, вит.Б3 и калций и се върнах към старите покупки - да видя какво има

специално за коензим кю 10 - съм останала с впечатление, че е антиоксиант и без рецепта и не съм очаквала проблеми, а селен и вит.Е - заради това, че имам недостиг  newsm78

през бременността  и след раждането  кожата ми стана по-суха и предполагам, че нещо не й стига  newsm78

за коензима - пише, че е добре и за костите, а аз имам проблем там  newsm78

планираме втора бременност след година и гледам да "се събера" Sunglasses Rolling Eyes

германия много го рекламиат, като пак за без рецепта и всеки иска да прави нещо добро за себе си  Rolling Eyes може би звучи много наивно  bowuu но това е положението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт