Отговори
# 660
  • София
Момичета, поръчала съм кофата само и сега ми дойде известие от митницата за 3.5о+фактура или извлечение от сметка.
Исках да попитам може ли от сайта да изпринтя ордера и него да представя пред митницата, тъй като сметката ми е за 17 и нещо долара и ще трябва ли да платя тези 3.50 лв, при положение, че предния път беше по-тежка пратката и с 2 неща и бяха на пощата,а и бяха за 18 и нещо долара и нищо не ми взеха, а сега с по-малка сума искат 3.50 лв.?

# 661
Няма голямо значение какво пише на бележката, ако нямаш ДДС, ще платиш само 1.50.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 11:36 от Анонимен

# 662
  • в 1001-та нощ
аз ходя с "фактури", разпечатани от сайта - има бутон за печат  Peace

# 663
Реших да си взема L-theanine, но може ли да ме насочите кой и от колко милиграма? newsm78

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 664
  • София
Вчера ми доставиха поръчка от 22.05. вкъщи - бебешкия крем. Хареса ми, добре понася на кожата на бебето, мирише приятно, на билки. За съжаление, продуктите на Hugo Naturals така и не дойдоха...

Моите младежи харесват повече тази с вкус на ананас. Малкият син я пие от миналата година - т.е. бил е на 1 годинка.

Код за 5$ отстъпка от първа поръчка MED294

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 14:50 от Lukasa

# 665
Уф, отвори се малко работа за насъщния...

Отхвърлих я.

vessa365 - възможно е, не съм ги забелязал...

liu jo - почивката не е задължителна, това е просто антиоксидант, проникващ на специфични места. Все пак, като свършиш опаковката, почини 10-тина дни.

Две капсули стигат. Обърни внимание как ще се отрази на лицето ти след ~две седмици. (благоприятно)

dodi - момичето - 3, момчето - 2. А ние на 13 години да не сме яли броколи и аспержи?!?

StanislavaKoeva - на д-рс Бест - 150 мг. Излизат най на сметка.

lusia - поръчай си тази коластра (на Симбиотикс) и като я опиташ всичко ще ти се изясни.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 666
  • София
По време на бременността ми пиех този магнезий. Сега искам да си взема и калций. Колкото повече гледам, толкова повече се чудя кой да си взема?

# 667

К О Ф А Т А

винаги съм искла да го направя rotfImbo

# 668
 hahaha и това може да го вмъкнем в началото на всяка тема.

# 669
# 670
  • София
за първи път ми се бави толкова поръчка - изпратена е на  8 май и още я няма  ooooh!
Има ли и други да чакат от тази дата?
С нетърпение си чакам тази бутилка, много ми трябва  Crazy Laughing

Код за 5$ отстъпка: DUW033

# 671
И аз имам поръчка от 01.05, която все още не е пристигнала  Cry Няма я нито в пощата, нито в митница. А ми е първа поръчка  #Cussing out Надявам се все пак да пристигне

# 672
  • София
Има надежда  Simple Smile На мен наскоро ми пристигна поръчка, която бях отписала, забави се  2 месеца и нещо и при айхърбци я нямаше върната, оказа се, че е била в митницата, но бил скъсан листа с адреса и името, но една съвестна служителка се сетила, че идвам често  Simple Smile и не го върнала...в същото време била излязла и в отпуска...та накрая ме одрусаха 9лв магазинаж без да съм виновна  Rolling Eyes  МИслех, че това ще ми е първата изгубена поръчка, но не се оказа тока....а имам мноого поръчки, сигурно са над 50 бр или повече.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 673
  • на морето
Уф, отвори се малко работа за насъщния...

Отхвърлих я.

vessa365 - възможно е, не съм ги забелязал...

liu jo - почивката не е задължителна, това е просто антиоксидант, проникващ на специфични места. Все пак, като свършиш опаковката, почини 10-тина дни.

Две капсули стигат. Обърни внимание как ще се отрази на лицето ти след ~две седмици. (благоприятно)

dodi - момичето - 3, момчето - 2. А ние на 13 години да не сме яли броколи и аспержи?!?

StanislavaKoeva - на д-рс Бест - 150 мг. Излизат най на сметка.

lusia - поръчай си тази коластра (на Симбиотикс) и като я опиташ всичко ще ти се изясни.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

Благодаря ти  bouquetЗа кофата разбрах,а за ензимите мога ли да давам на дъщеря ми
и по колко?
http://www.iherb.com/Now-Foods-Papaya-Enzymes-Chewable-360-Lozenges/721?at=0

# 674

Общи условия

Активация на акаунт