Отговори
# 675
  • София
Да похваля тези хапчета за миялна машина:

Измиват много добре.  Peace

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 676
  • БУРГАС
KOI SA

# 677
# 678
Вчера малко след като ви се оплакох ми се обадиха от митница, че пратката ми си седи отдавна при тях и ще я връщат  Shocked Направо побеснях  #Cussing out нито известие съм получила, а миналата седмица като ходих да проверявам ми казаха, че я няма.. #Crazy Днес мъж ми ще ходи да я вземе да видим дали всичко е ок, че доколкото разбрах и пари ще ми вземат дето не съм си потърсила и взела на време пратката???

Поръчах си същите таблетки за миална Simple Smile

Код за отстъпка 5$ AYA304

# 679
Daily Special

Extra 15% Off All Doctor's Best Products
Offer ends Monday, June 13th, at 10:00 a.m.
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 680
  • София
Някой знае ли след като се появят някакви долари в    Rewards:  до колко време могат да се използват?

код 5$-KOV097

# 681
Здравейте! Има ли хора от Димитровград които скоро са получавали поръчки че сега чакам и дали има промяна във получаването. Март последно вземах на пощата с ДДС и такси от митницата изчислени. И за колко време ви идват поръчките сега.

Код за отстъпка от 5 $  www.iherb.com  : NOV689

# 682
Искам да питам и тези които са си вземали Акаи дали са отслабнали и от коя марка са доволни?

# 683
  • София
Някой знае ли след като се появят някакви долари в    Rewards:  до колко време могат да се използват?

код 5$-KOV097

До половин година /180 дни/ след като се появят като  Available Credit

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 684
  • София
Искам да питам и тези които са си вземали Акаи дали са отслабнали и от коя марка са доволни?

Два пъти съм пила Акай по 3 гр. и не съм свалила дори грам  от него.

Миналата година пих това:  http://www.iherb.com/Madre-Labs-Acai-Heart-6-35-oz-180-g/16988?at=0
Сега  ползвам  това:  http://www.iherb.com/Madre-Labs-Simply-Acai-Organic-Freeze-Dried-16-oz-454-g-Discontinued-Item/21597?at=0

ПП. Ползвам го като Антиоксидант Simple Smile / ако се чудиш защо тогава го пия/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:49 от denis_d

# 685
Благодаря за отговора.  bouquet

# 686
Ех, като гледам се затягат нещата и поне по отношение доставки от USA не вървят много добре. Вече смениха shipping-а на 2 долара и тъкмо направих една пратка 4 пауда за 2 долара и на следващия ден гледам вече 6 долара. Щеше да си залужава поне да е 6-7 пауна ама ... И  митниците.... И пробите вече само по 1 на пратка, и времето за доставка е далеч от 8-те дни преди месеци  Crossing Arms само преди една година колко беше различно не е истина просто. Но се пак качеството и обслуването са на топ ниво. Имах проблем с годжита, бяха кофти и от iherb-а си действаха професионално.

# 687
Ех, като гледам се затягат нещата и поне по отношение доставки от USA не вървят много добре. Вече смениха shipping-а на 2 долара и тъкмо направих една пратка 4 пауда за 2 долара и на следващия ден гледам вече 6 долара. Щеше да си залужава поне да е 6-7 пауна ама ... И  митниците.... И пробите вече само по 1 на пратка, и времето за доставка е далеч от 8-те дни преди месеци  Crossing Arms само преди една година колко беше различно не е истина просто. Но се пак качеството и обслуването са на топ ниво. Имах проблем с годжита, бяха кофти и от iherb-а си действаха професионално.

Въпреки, че съм съвсем скорошна в сайта..., но мисля, че доставката варира поред теглото на поръчката. Онзи ден направих една на 4 долара доставка, днес една на 2 долара.

# 688

Въпреки, че съм съвсем скорошна в сайта..., но мисля, че доставката варира поред теглото на поръчката. Онзи ден направих една на 4 долара доставка, днес една на 2 долара.
Знам, така е, но все пак смятам че вариацията не е особенно оптимална за сега. Особенно ме издразни факта че са променили и грамажа на течния калции който ползвам от доста време и направо ис ми е нужен от 2,9 пауна на 3,5  #2gunfire .  Нищо, да се надяваме че предстоят по-добри промени за напред. "Най-доброто предстои" right?

# 689
  • някъде
http://www.iherb.com/Irwin-Naturals-Yummy-Veggie-Fruities-Apple- … y-Yums/14161?at=0
Тези мисля да взема за голямото ми дете.После коластра.

Общи условия

Активация на акаунт