Каква раница за първокласник?

• 122 869
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Ухх,мнението ми прозвуча доста като реклама ,но и мен ме тресе треска за подготовка на ученика,само зяпам разни сайтове и сравнявам цените. Embarassed

# 151
Записвам се и аз по темата. Simple Smile Имаме първокласническа треска!

# 152
  • София
Похвал, похвал, имаме си раница Simple Smile Херлитц от Метро, моделът от 72 лв., сини4ка, с мотористи и пламъци Wink Много ми харесва! Вътре е едно голямо отделение за у4ебници и едно джоб4е за моливи, несесер и т.н. Отпред има голям джоб с лепка, а отстрани два мрежести джоба за вода и не знам какво още. Мисля си, 4е можеше да има вътре още една преграда или поне аз о4аквах да има, но и така е добре. 4удесна ортопеди4на раница за доста по-малко пари от пове4ето ортопеди4ни по книжарниците. Доволна съм! Дано само да е издръжлива, защото ако се скапе за една година, догодина ще си ходи мом4ето с плик4е на у4илище hahaha

# 153
Похвал, похвал, имаме си раница Simple Smile Херлитц от Метро, моделът от 72 лв., сини4ка, с мотористи и пламъци Wink Много ми харесва! Вътре е едно голямо отделение за у4ебници и едно джоб4е за моливи, несесер и т.н. Отпред има голям джоб с лепка, а отстрани два мрежести джоба за вода и не знам какво още. Мисля си, 4е можеше да има вътре още една преграда или поне аз о4аквах да има, но и така е добре. 4удесна ортопеди4на раница за доста по-малко пари от пове4ето ортопеди4ни по книжарниците. Доволна съм! Дано само да е издръжлива, защото ако се скапе за една година, догодина ще си ходи мом4ето с плик4е на у4илище hahaha

Честито! Със здраве да си я ползва първолакът! Grinning

# 154
  • Пловдив
И аз се записвам да следя темата, че и ние сме в 1-ви клас тази есен.

# 155

Няма да се скапе, гаранция  Peace Аз още не мога да повярвам, че устоя в ръчичките на сина ми и на края на годината е като нова  Peace В единия страничен джоб си слага водата, а в другия - две ябълки, побира точно толкова  Peace Предния джоб го ползва за несесера - малко трудно намерихме точно същия размер, но накрая направо "заспа" вътре  Peace
В началото и аз си мислех, че е хубаво да има още една преграда, но в крайна сметка всичко е въпрос на подредба, а и след месец-два младежа започна да си я подрежда сам  Peace

Успех на всички бъдещи първолачета  Peace

# 156
Ето я и нашата чанта, Херлиц от Метро: http://aleks1.snimka.bg/children/chanta.613175.all

# 157
А има ли комплекти в Метро или са само ранички, а отделно можеш да си закупих др. аксесоари за училище?

# 158
Не видях да има комплекти, но избор от другите аксесоари е огромен.
Ние взехме несесер, подобен на раницата.

# 159
Не видях да има комплекти, но избор от другите аксесоари е огромен.
Ние взехме несесер, подобен на раницата.

Т.е със същите десени няма, така ли?

# 160
Не видях дали има. Може и да има, не знам.

# 161
Благодаря ти Алекс, честита ви  нова раничка , преди от бързане не успях да ви я честитя!Много е сладка, а и важното че на ученичката й харесва и ще си я носи с мерак! Да я носи със здраве и успешна учебна година!
Честита раничкана и на момченцетона Белинда!!!!
Продължавайте със снимковия материал. Трябва и аз да ви покажа едната, която имаме, тя е с Брац, но изглежда много добре и на мен лично ми харесва, стига да не се окаже малка за учебниците!
Една приятелка ги следи тези в Метро и по разни молове, но сигурно вече и тя е минала да разгледа. Ще разкаже и тя за избора и вариантите.
Аз вече купих и е на път даже, но за информация разпитвам...обичам да съм информирана Wink
Отделно че нямам карта на Метро и няма как да пазарувам оттам, затова и поръчах онлайн, по-лесно ми се видя!
Аз трябва да намина през 54СОУ  да видя дали няма дата на родителска среща, но май е ранко. Ако някой е минавал да каже, моляя Hug
Засега треската поотмина, като че и вече сме готови, но продължавам да ви чета. Все нови и интересни теми разисквате, влизам в час лека- полека с днешната ученическа действителност.

# 162
Въпросът за раница е на дневен ред и при нас, затова се записвам за идеи.

# 163
  • София
И тук да се похваля- благодарение на препоръките на майките от първокласната тема и ние днес се сдобихме с раница Херлиц от Метро. От модела с една закопчалка отпред е, естественно розова Crazy. Аз в началото бях доста против това да се купува скъпа раница, но с ръка на сърцето си признавам, че съм грешала. Раницата изглежда супер удобна.
Преди малко снаха ми ми каза, че и раницата на племенника ми е Херлиц, купувана е преди две години. Сега детето ще е трети клас и още си е напълно здрава. А той не е от кротките деца. Laughing

# 164
  • Пловдив
Запис, ние имаме раница, която не е ползвана, макар че беше предназначена за миналата година, но учителката в предучилищна им държеше пособията и помагалата в клас и не ги искаше с чанти, главно заради тясната стая. Но винаги е добре да се "свери часовника"

Общи условия

Активация на акаунт