Каква раница за първокласник?

• 122 671
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
А някой да има впечатления от този модел Spider-man

# 256
  • България
Може ли да споделите впечатления от раниците FLEXI Herlitz спрях се на два модела, ще бъда много благодарна.

# 257
Нашата е обикновена раница, испанска Gabol, голяма колкото да побира големи тетрадки А4 формат.
Подобна:

Искам да кажа, че в нашето училище раницата си стои от понеделник до петък в класната стая и детето не я мъкне всеки ден. Вътре са всичките му учебници и тетрадки.
Иначе съм му купила една малка чантичка за през рамо, вътре си слага малка минерална вода, мокри кърпички, някой плод - това е за всеки ден. Огромната  и тежка раница си я мъкна аз понеделник към училище и петък към вкъщи.  Laughing

# 258
А някой да е виждал някъде раница с Angry Birds ? Уточнявам...хубава и качествена...цената се подразбира.

# 259
 Леля Зелка, уби ме със запитването си! Mr. Green Дъщеря ми на есен ще е първи клас, слава на Бога във въпросно училище имат шкафчета за учебници. Имам предвид, че взимат само определени предмети за вкъщи. Ами аз не смятам да е нищо особено и определено ще е без картинка, щото ми изглеждат много кичозни. И някой по-убит цвят, за да не се вижда изцапаното, понеже не мога да я пера всеки ден. Единственото ми изискване е да е ортопедична и за ДВЕ рамена!

# 260
# 261
  • София
Шани  Hug
Но да кажа,че раниците на Херлиц,които са показани в каталога на Метро са по-скъпи,отколкото в представителството.

Може ли да споделите впечатления от раниците FLEXI Herlitz спрях се на два модела, ще бъда много благодарна.

Нашата е такава,изглежда здрава и стабилна.Какво по-конкретно те интересува?

# 262
  • с/у ОколоМръсТното
А къде е представителството на Херлиц?

Аз много харесвам техните несесери.   Peace

# 263
  • Русе/София
А къде е представителството на Херлиц?

Аз много харесвам техните несесери.   Peace
София 1528
Индустриална зона Гара Искър
ул. Поручик Неделчо Бончев № 10
Офис - Складове 25-26

Телефон: 00359 2 973 20 20

Факс: 00359 2 973 21 51

e-mail: office@herlitzbg.com

# 264
 Бих искала да попитам: Вие какви пари отделяте специално за раница, без други аксесоари и долу-горе, ако можете да ме светнете, колко струва една хубава качествена здрава раница?

# 265
  • Пловдив
Тези на Херлиц са здрави и подходящи за малки деца. Само раницата струва около 70-80 до 90 лв., зависи от къде ще се вземе.

# 266
  • Варна
Днес разгледах тази раница на Херлиц. Много ми хареса - има два големи джоба. В предния има разделител мрежичка и място за химикали, тефтерче, телефон и закачалка за ключове.В задния пак има твърд разделител. Много лека и с мекички презрамки. И за да не звуча като реклама - недостатъка е, че няма отстрани джобчета за бутилка.

# 267
 Гледам ги, гледам ги Херлиците, ама така и не ми харесва ни един модел...http://www.herlitzbg.com/product-22 Това ли е каталогът? Майка ми ще идва другата седмица и се чудя дали да не и поръчам да купи от България, понеже тук хубавите раници са минимум 80 лева, да не говорим, че има и такива по 150-60 лева... за мен това е безобразие и никога не бих дала толкова пари! Нямам никакво време, обаче, понеже ние започваме на 1 септември. Ако някой знае и други добри фирми, ще съм много благодарна!...

# 268
  • Варна
Миризливка и тук цените са подобни. Тази за която писах в предния пост струва 90 и няколко лв. Свястна раница 60-70лв и нагоре цените стигат и до 250-300лв за някои марки. Аз миналата година поръчах от немския амазон и с доставката излезе към 70лв.

# 269
  • Kozloduy
Здравейте,препоръчаха ми раница за първи клас на фирма "Ташев",вижте в техния сайт ,обадих се по телефона бяха много любезни имат магазин в Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт