Каква раница за първокласник?

• 122 670
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
И аз се записвам тук. Иска ми се да взема нещо хубаво, но като умножа по две, направо ми се завива свят.  http://www.mytoys.de/UNDERCOVER-Schulranzen-Set-Cube-Dinos-3-tlg/Lizenz-Schulranzen/Schulranzen-Zubeh%C3%B6r/KID/de-mt.sc.ca01.01.06/1932584
-това ме устройва напълно като цена, но не е момичешка. Тази марка има красиви неща, но не знам дали са качествени и здрави. Моля някой, който е ползвал марката, да сподели дали е доволен.

Моля, някой да ми обясни как се поръчва от този сайт и каква е доставката. Грам немски не схващам. И още един въпрос - тази раница побира ли блок за рисуване А4?

# 91
  • у дома
И аз се записвам тук. Иска ми се да взема нещо хубаво, но като умножа по две, направо ми се завива свят.  http://www.mytoys.de/UNDERCOVER-Schulranzen-Set-Cube-Dinos-3-tlg/Lizenz-Schulranzen/Schulranzen-Zubeh%C3%B6r/KID/de-mt.sc.ca01.01.06/1932584
-това ме устройва напълно като цена, но не е момичешка. Тази марка има красиви неща, но не знам дали са качествени и здрави. Моля някой, който е ползвал марката, да сподели дали е доволен.

Моля, някой да ми обясни как се поръчва от този сайт и каква е доставката. Грам немски не схващам. И още един въпрос - тази раница побира ли блок за рисуване А4?

Ето тук е темата за пазаруване от този сайт http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591075.0

# 92
  • София
момичета и аз съм на вълна раница за първокласник.

Синът ми е фен на BEN 10, но в mytoys не намерих точно такава. Ако случайно сте срещали с герои от това филмче, моля, да споделите къде ги има.

# 93
Аз съм потресена от цените в тази тема Simple Smile 200-300 лв. за раница? Хе!

Аз ще търся нещо нашенско, здраво, докъм 50 лв.? Не съм оглеждала още по магазините, но просто отказвам да повярвам, 4е 200 лв. е нормална цена за една раница. Все пак е само плат и малко пастмаса, какво толкова newsm78 Дано не се окажа наивна и неподготвена Laughing

И аз така мисля,направо няма как да си го позволим за нашата кака която ще е първокласничка.
А и то само раница да беше.... Crazy
Иначе чета темата с интерес Hug

# 94
  • Русе
Тук http://lumar.webnode.com/ има хубави раници на Габол, от новата колекция, но все още умувам, защото с доставката ми идва по-вече, отколкото съм предвидила като разход  newsm78

# 95
За мен фаворити в производството на раници са Ташев. Те изработват раници както ученически, така и за екстремна употреба. Ползвала съм техни продукти и са изключително издръжливи. Не залагат на шаренийки, но за това пък продуктите им са издръжливи. За мен като майка на буйно момче мога да ви кажа, че няма значение дали чантата е с крачета, колелца или т.н. в повече случаи, ще бъде ритана по земята, хвърляна и т.н., за това ви съветвам да заложите на издръжливост, анатомичен гръб и удобни презрамки.
http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=58

Подкрепям - раницата ще е ученическа на Ташев.
И ние сме ползвали доста техни продукти, имам представа каква е издържливостта на кордурата при ежедневна употреба и естествено ще заложа на нея.

Освен това не искам да е хептен детска разцветка, защото разчитам че ще се ползва по-дълго време, а предполагам че самите деца са близо до момента в който няма да желаят "бебешки" изглеждащи неща.

# 96
  • с/у ОколоМръсТното
Само да кажа, да не е Габол, че по-голям боклук не бях купувала.
В Карфур има (понякога) нещо сносно. Аз препоръчвам да е с твърдо (сранително) дъно, за да не се изметне. Не купувайте нищо претенциозно и за много пари... Не си заслужава.

# 97
  • Germany
Благодаря за мненията на всички! Ние вчера купихме много красива и според мен удобна раница от РУМа в Младост. С ортопедичен гръб, широки презрамки, укрепено дъно и с картинки от Бен10. Малко по тежка е, заради дъното, но изглежда стабилна и бъдещия ученик много си я хареса Simple Smile Шише и несесер имаме от миналата година, сега остава само да напълним несесера с нови фулмастри и да вземем торбичка за физическо. Списък за другите неща ще ни дадат в началото на септември.

# 98
С раниците на Габол и една учебна година не успяхме да изкараме.
В момента дъщеря ми е с такава:
http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=135&products_id=992
Изключително съм доволна. За една година изобщо не е мръднала. Според мен ще издържи поне още 2 год.

# 99
 Дъщеря ми ще е ученичка тази есен и с интерес ще ви следя.
Вече има раница, но вашите коментари ще са ми полезни.
Тази раница от първата страница на Херлиц дали е здрава, ако някой има такава да сподели, моля Hug?

# 100
  • с/у ОколоМръсТното
С раниците на Габол и една учебна година не успяхме да изкараме.

е, щерката изкара точно 1м. На 13.10. вече беше с разпадащо се дъно.

# 101
  • у дома
Тази раница от първата страница на Херлиц дали е здрава, ако някой има такава да сподели, моля Hug?
Ние сме с такава на Херлитц,само че момчешки вариант,а тази момичешката я поръчах тогава заедно с нашата за момиченцето на една приятелка...Моето дете ще бъде трети клас и ще си е пак с нея,не е мръднала за две години експлоатация,а като я изпрах е като нова.Ако не забравя ще я снимам и ще кача снимки,но определено си заслужава парите - на другото детенце(момичешката) също е като нова.

# 102
  • София / Пловдив
....
Ние сме с такава на Херлитц,.........не е мръднала за две години експлоатация,а като я изпрах е като нова.Ако не забравя ще я снимам и ще кача снимки,но определено си заслужава парите - на другото детенце(момичешката) също е като нова.

Hug Ей, даваш ми надежди. Че вече поръчах от тях, след около седмица трябва да пристигне.

# 103
# 104
Ние сме с такава на Херлитц,само че момчешки вариант,а тази момичешката я поръчах тогава заедно с нашата за момиченцето на една приятелка...Моето дете ще бъде трети клас и ще си е пак с нея,не е мръднала за две години експлоатация,а като я изпрах е като нова.Ако не забравя ще я снимам и ще кача снимки,но определено си заслужава парите - на другото детенце(момичешката) също е като нова.

Много ми харесва и съм на косъм от поръчката. Само да попитам още, не е ли голяма за първокласник и вътре как е, има ли преградки, някакви недостатъци все пак да сте намерили в процеса на експлоатация, за да преценя дали да поръчвам втора раничка. Много е красива,предполагам на живо още повече. От описанието почти нищо не разбирам, затова и задавам тези въпроси, а Гугъл преводача не успява нещо да се справи с превода, забива ми винаги...вероятно нещо компа ми е зле вече.

Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт