Новите ви книги - 8 тема

• 55 722
  • 750
  •   1
Отговори
# 375

Последно си взех уникалната енциклопедия "Лечебните растения на България" - подробен и безкрайно полезен том от близо 800 страници, претъпкан с факти, характеристики, съвети и цветни илюстрации за всички български билки. Наистина впечатляваща книга, която спред мен е обезателна за всеки дом.

Oще информация за нея - тук!

sun

# 376
  • Ямбол
... Наистина впечатляваща книга, която спред мен е обезателна за всеки дом.
...
Почти във всеки дом има Интернет, където със сигурност има повече от 800 страници за билки и всичко каквото се сетиш. А пък щом си влязъл и в бг-мамма, ....

# 377
# 378
... Наистина впечатляваща книга, която спред мен е обезателна за всеки дом.
...
Почти във всеки дом има Интернет, където със сигурност има повече от 800 страници за билки и всичко каквото се сетиш. А пък щом си влязъл и в бг-мамма, ....
I beg to differ. Информцията от тази конкретна книга я няма в интернет, поне не изцяло и в такива изчерпателни подробности.

# 379
  • Belgium
svet65 страхотен избор.  Peace

# 380
Аз съм клиничен случай  Cry Днес на връщане от Пловдид влезнахме в Кауфланд да си вземем разни неща за вкъщи и аз видях една книжка

, която ми е в списъка за четене, и си я купих  Crazy Има ли други луди?

# 381
aliun, не си сама Peace
Препоръчвам ти ''Тайният дневник на Ейдриън Моул".

# 382
Днес от библиотеката се сдобих с Лолита и Да убиеш пресмехулник
От темата за размяна: Искам някой някъде да ме чака-А.Гавалда и Закуска в Тифани-Т.Капоти  Flutter

# 383
# 384
  • Пловдив
И аз се сдобих случайно със Закуска в Тифани, купих си я от едни книги на старо, само заради вас  Mr. Green - толкова съм чела за нея, че не се сдържах просто...

# 385
Честито, Иля!:)
А аз вчера излязох да си купувам “Шалимар клоунът” на Рушди, но не я намерих в няколко книжарници, ще продължавам...Wink
Приятно четене и ако може отзиви, когато я прочетеш.

# 386
  • София
Забравих още няколко нови книжки.

svet65, мерси....скъсах се да я търся, но най- накрая е вече моя. Sunglasses
Чакам отзиви за твоята нова книжка.  Wink

# 387
aliyn89, моето 10 годишно е фен на поредицата от години. Показана от теб ми прилича е първата книжка  (вече им изгубих броя - 7 ли 8 ли станаха). Аз съм ги прелиствала въпросните дневници, не е мой тип четиво със сигурност.  Grinning Но е безспорен хит сред 8-10 годишните младежи около мен Simple Smile.

* а какво означава "дръндьо"? Не знаех, че има такава дума на български  newsm78

# 388
aliyn89, моето 10 годишно е фен на поредицата от години. Показана от теб ми прилича е първата книжка  (вече им изгубих броя - 7 ли 8 ли станаха). Аз съм ги прелиствала въпросните дневници, не е мой тип четиво със сигурност.  Grinning Но е безспорен хит сред 8-10 годишните младежи около мен Simple Smile.

* а какво означава "дръндьо"? Не знаех, че има такава дума на български  newsm78
Стори ми се забавна книжката, затова си я взех, ще видим дали ще ми хареса  Laughing
"Дръндьо" и аз не знаех, че съществува като дума, но от заглавието на английски съдя че става въпрос за дете, което много се оплаква  Rolling Eyes
Аз разбрах, че е поредица чак след като си купих книгата, но се надявам това да не ми пречи  Simple Smile

# 389
В оригинал е "Diary of a Wimpy Kid".  Wimpy според мен е мекушав, неуверен, плашлив. Но не съм специалист по преводи, а пък и сигурно преводачът се е съобразил със съдържанието за да използва тази дума.
Има и филм по първата част, мисля че и втори излезе напролет.

Може пък и да ти допадне и да си вземеш и другите части.

Общи условия

Активация на акаунт