Новите ви книги - 8 тема

• 55 140
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Аз все още се изкушавам да си я купя от любопитство, но тази полускрита реклама не ми е по вкуса.  А от клипчето разбрах, че Мерилин трябва да ми е мила, защото Виктори е умрял:) Много хитро, няма що!
В момента чета "Цитадела" на Екзюпери. Обичам го!

# 676
Не стана  Embarassed както си го представях newsm78. Исках да отговоря  на коментарите за "Мила Мерилин", но цитата на съфорумците нещо не излезе. Няма да се повтарям, че прането вече ме чака  Mr. Green

# 677
Още не съм си я купил:

...но след броени дни излиза и това определено ще бъде най-новата ми книжна придобивка!

Sunglasses

# 678
  • Кацнала на едно дърво.
Реймон Радиге.
И "Мачу не плачут" Илья Стогоff.

# 679
desi26i ,сподели после за "Последна любов",моля те,че от мнооого време и се чудя. Grinning

Някъде  по-напред бях писала няколко реда относно книгата . Докато я четях бях в нещо като литературен шок , струваше ми се толкова недопустимо абсурдна , до степен на извратеност .

Ще си я взема.  Peace

# 680

Тази ми е от днес

# 681

Мнооого обичам Питър Мейл!

И аззззз.

# 682
# 683
  • Belgium
Вълшенбица, има ли я вече книгата по книжарниците?

Пише, че официално излиза в понеделник  Laughing

# 684
Лу, в понеделник по книжарниците, да.
Обаче аз се фръцвам с пилотен брой  Laughing
Има я, винаги хитовите заглавия са готови от петъка, предшестващ официалната дата на издаване и се продават на сериозните книжарници с цел заглавието да е налично с отварянето на книжарницата в определения ден. И разбира се, с категоричната уговорка, че книгата няма да бъде пусната за продажба преди той да настъпи.

# 685
  • Belgium
Е, честита да ти е, аз ще я грабна в понеделник  Heart Eyes

Отдавна не беше излизало нищо свястно като нови заглавия.

# 686
Права си. Наистина напоследък беше някакво ... изсмукано от пръстите. Whistling
От лятото насам.

# 687
Кой каза лято? Искам лято! Mr. Green

# 688
 Mr. Green
Есента винаги е била по- плодотворна откъм добри заглавия. Така че, одеалцето, книжката, купа горещи кестени и ... дай боже дъжд! И отпуск (болничен)  Mr. Green

# 689
  • София
От антиквариат е, но въпреки това съм твърде доволна.

Общи условия

Активация на акаунт