Новите ви книги - 8 тема

• 55 023
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
# 76
От панаира на книгата с 25% отстъпка:

Аз съм на първата, ама... жалко, че е толкова интересна книга -  не ми остава време за сън.

# 77
  • Пловдив
минзухар , прочетох я и съм раздвоена. В същност е много страшно, още от първата страница.
Следвоенен Ленинград през погледа на нямо 5-годишно момиченце и самотната и майка, толкова много трагедии. Не знам, мисля че трябва да се прочете. В момента я препрочитам, но вече на руски.
Книгата наистина е добра - толкова истинска, преглъщах смесени чувства, болка, носталгия, на места ми  ставаше смешно по особен начин... типично руска история, която едва ли би докоснала западняците, но ние сме толкова близко до нея.
Трябва да се прочете. Езикът също впечетлява.

# 78
  • Стара Загора
Ключът на Сара

# 79

заинтригува ме заглавието, но се оказа супер тъпа...... #2gunfire

# 80
... от поредицата със сп."Журнал"
Много приятно четиво! Simple Smile

Добро ли е качеството на книжките от Журнал Rolling Eyes Имам предвид тънки ли са страниците,от вестникарска хартия ли са Simple Smile Купувала съм си книги с Харпърс базар и Космополитан и не съм много доволна  от тях.

и аз съм я чела и ми беше интересна

На мен качеството никак не ми харесва! Тънки страници, тънки меки  корици, които лесно се смачкват и да..вестникарска хартия. Според мен единствения + е, че издават книжки, които вече са извън тираж и не могат лесно да се намерят Simple Smile

# 81
Момичета, имате ли отзиви за тази книга? В чуденка съм. Иначе отдавна не съм писала, постоянно вземам нови и нови книги, като най-последните ми са:

+ всички книжки от Журнал за жената и Космо

# 82
# 83
  • Пловдив
Тази седмица си взех:

Елиф Шафак - "Копелето на Истанбул";
Исабел Алиенде - "Островът под морето";
Леа Коен - "Сбогом, Брюксел";
Херта Мюлер -  "Всичко свое нося със себе си"
Хакан Йел - "Ресторант".

И сега се чудя коя да подхвана.  Thinking

# 84
Не, че някой ме пита, ама да похваля и препоръчам тази на фенките на кримки и психотрилъри: Съспенс до дупка, и ужасно добре написан.

# 85
  • Варна
Страхотна!

# 86
  • София
Peace
Аз ще помоля за отзиви за Островът под морето,гледам я и се чудя дали да я сложа в кошницата.

# 87
Не са нови, от библиотеката са, но са приятна гледка:

"Златният храм" - Юкио Мишима (отдавна исках нещо японско)
"Трима другари" - Ремарк (скоро четох "Нощ в Лисабон" и исках да продължа с Ремарк)
"Часът преди зората" С. Моъм ("едно време" не ми беше много приятен Моъм, сега ще опитам пак)
"Дете на думите" - А. Мърдок (повече ми допада Мърдок, ако говорим за английски автори)
"Девет разказа" - Селинджър (много странни, интересни и впечатляващи ми бяха, да ги прегледам пак)

Все се каня повече нови книги/автори да чета, доста споделяте тук, но пак така се случи сега - с любимите "стари"...Simple Smile

# 88
# 89
Тази седмица си взех:

Елиф Шафак - "Копелето на Истанбул";
Исабел Алиенде - "Островът под морето";
Леа Коен - "Сбогом, Брюксел";
Херта Мюлер -  "Всичко свое нося със себе си"
Хакан Йел - "Ресторант".

И сега се чудя коя да подхвана.  Thinking

на Елиф Шафак не беше ли книгата Любов ?

Общи условия

Активация на акаунт