Новите ви книги - 8 тема

• 55 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Взех на слуки Цветята на дъждовната гора и съжалявам... Направо няма по-голяма боза.

# 316
  • Belgium
Подариха ми тази, нямам никакви очаквания, да видим дали ще е интересна.

# 317
Днес се изкуших и си взех Остров под морето на Алиенде... Ще ми хареса убедена съм Simple Smile

# 318
Императрицата на сладоледа-Антани Капела

# 319
# 320
Днес започнах . Засега ми харесва.

Взех и

Тези издателства трябва да правят специални отстъпки за потребителки на БГ-мамма  Laughing.

# 321
Много и се чудя на "Повелителката на подправките" дали да си я взема за морето.. Thinking

# 322
 От петък -   "Отец Браун" от Гилбърт Кийт Честъртън. От днес - "Кивотът на папа Никита"от Христо Буковски .

# 323
  • Sofia

Препоръчаха ми я и си я купих.
Някой да я е чел и да има впечатления?

# 324
  • Пловдив

Любовта трае три години - Бегбеде и Марина - Сафон, благодарение на съфорумка, която се раздели с тях  Hug Първата я прочетох, направо ме вкара във филма  Mr. Green Няма да я чета втори път май, че съвсем ще я оплескам  Crazy

# 325
  • В най - голямото село
Тайна с цвят на праскова - много ми хареса
Повелителката на подправките, не можах да я дочета. Може да е било моментно настроение. Тук много хора я препоръчаха.

# 326
# 327

Повелителката на подправките, не можах да я дочета. Може да е било моментно настроение. Тук много хора я препоръчаха.
Не си единствена, и аз не успях, въпреки че се напънах до половината. Нищо не ме грабна.

Сега прочетох, че и "Цветята на дъждовната гора" е голяма боза ( за което имах някакви подозрения), и май няма да я взимам за морето. Като цяло мисля,че от тази промоция на издателството (не помня кое беше) на тези книги, всичко е боза #Crazy

# 328
  • Belgium
Аз бях писала, че "Цветята на дъждовната гора" не е особено добра.

"Повелителката на подправките" също не е нищо особено, за филма пък да не говорим.

# 329
  • Кацнала на едно дърво.
Купих я за свекърва ми. На нея много й хареса. На мен също, но имам чувството, че книгата е била по-голяма, а редакторите са дялали там, дето не трябва.  Laughing
На по-голямата книга повече щях да се зарадвам.

Днес си купих тази:

Прочетох и "Пари" на Мартин Еймис (бях писала, че съм я купила). Много харесвам Еймис, горещо я препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт