Новите ви книги - 8 тема

• 55 722
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Не, не е скучна. Казах, че е посредствено написана. 

# 496
Завърших колекцията на Дисни към в-к Труд:
Също така и колекцията от списание Блясък:
Започнала съм и колекцията към списание Журнал за жената:

Планувам да си купя и новата книга на Майкъл Конъли "Петата поправка"  Mr. Green

# 497
  • София
Лу,дай отзиви за Градът на безвремието Simple Smile

# 498
  • Belgium
"За красотата" е приятна книга наистина  Laughing

slan4ogled не съм я купила, чудя и се и за това попитах в темата дали някой я е чел.

Аз искам да похваля много кигата, която чета в момента: "Винаги в същия ден" от Дейвид Никълс.

Страхотно четивна, оригинален сюжет, динамика на действието. Много "моя" книга.  Heart Eyes

Отадвна не бях попадала на четиво, което да препоръчам без забележки.

# 499

Момичета,не знам дали е обсъждано,но имате ли някакви отзиви за тези две книги? Grinning

Имам "Да спиш гола е зелено", почти съм я прочела, казвам почти, понеже напоследък чета наведнъж доста неща, което не е добре, но...Simple Smile А и това не е книга, която те поглъща от кора до кора, но пък ако си почитател на "зелената идея" (какъвто съм аз), вероятно ще ти допадне. Забавна е, освен това дава много интересен поглед към темата за "съобразяването" с природата и опазването й, който, за съжаление, у нас въобще не е развит. Мисля, че е добре и полезно да се прочете книгата. Много е важно да знаем какво правят хората, чиито поглед стига по-далеч от ежедневните битовизми.

# 500
  • Кацнала на едно дърво.

И

И

# 501
Inarritu,убеди ме да си я купя! Grinning
За другата,май и нея ще взема,но по-нататък,че сега съм на "Отнесени от вихъра". Laughing

# 502
  • Пловдив

Много се зарадвах,когато разбрах,че у нас издават и друга книга на Маркъс Зюсак Hug

# 503
  • София

Много се зарадвах,когато разбрах,че у нас издават и друга книга на Маркъс Зюсак Hug

Благодаря ти ,че сподели,веднага я поръчах Simple Smile Заедно с Крадци на лебеди на Елизабет Костова Simple Smile

# 504
"Крадци на лебеди", можеш и да си я спестиш като разход.  Simple Smile

Днес видях, че е най-после ще излезе на български и "Стая"

Не я пропускайте  Simple Smile

# 505
  • София
Кейси защо така мислиш?
Аз много харесах Историкът и затова реших да прочета и другата нейна книга  Thinking

# 506
И на мен не ми допадна "Крадци на лебеди". Провлачено действие, излишно наблягане на елементарни подробности, тромаво развитие. Като замисъл не е лоша, но авторката е опропастила произведението си с отегчителни детайли. За мен четенето на тази книга си беше мъка.

# 507
Аз я четох до 50 стр. и повече не й дадох шанс и за мен беше тромава и отегчителна. Но, щом ти допада "Историкът"(нея поне я дочетох, но с мъка), слънчоглед, може да ти допадне и тази.

# 508
А на мен "Крадци на лебеди" ми хареса повече и от "Историкът". Всъщност това е една от най-хубавите книги, които съм прочела през последните месеци. Така че явно си е въпрос на вкус.

# 509
  • Belgium
Кейси, дай отзиви за Стая, моля те  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт