Рисуване на стъкло/5 тема

• 132 282
  • 671
  •   1
Отговори
# 150
  Благодаря ти, миличка  Hug

# 151
Ето ме отново тук,след кратко отсъствие от дома.Благодаря ти Кали,за много изчерпателният отговор/определено ми се изясниха много неща.Благодаря на Ели и mumita също.Искам да питам някой от вас ползвал ли е  блестящ контур/както рускините го наричат-контур с блестками/ и откъде може да се закупи.Вероятно е в комбинация с брокат.Мисля си,че е много е подходящ за новогодишни творби, и не само.И още-може ли,ако рисунката е с витражни бои,отгоре да се лакира,с какво,и въобще необходимо ли е,за да се съхрани по-дълго творението?Кали,а при новогодишните чашки/много ми харесват/,за фон глас ефект гел ли си ползвала?

# 152
  • Враца
Здравей, пак от мен Мила
Как върни рисуването? 

Аз блестящи контури не съм ползвала, но съм виждала в магазините на Импресия
Ето ти линк :
http://impresia.bg/products.html?productid=523

Витражните бои са точно с това предназначение  за рисуване върху стъкло - биват с или без изпичане - и това по скоро е важното за ползването на предметите ( ако са с изпичане – след печенето предмета може да се ползва веднага, докато ако са без трябва да се изчака 20-тина дена и тогава стават устойчиви ). Така, че ако се ползват витражни бои не е нужно да се лакира. Това се прави, когато се рисува върху стъкло с друг вид бои, като акрилни, темперни, оцветители и т.н. Ето няколко снимки на продукти, които ползвам – първата е на тези, които използвах за чашките
http://kali1904.snimka.bg/hobby/koledni-iznenadi.551439

Поздрави на всички  Hug

# 153
# 154
  • Враца
Здравей, Мила
Снимката не се отваря, опитай да я оправиш
Поздрави  Simple Smile

# 155
Пробвай да качиш тук:
http://picbg.net/login.php

# 156
  • Враца
Мила, много се насявах да видя снимката ти  Hug

Да покажа какви подаръци за Коледа понаправих, защото вчера и днес ми бяха дни за релакс   - 2 африканки в розово ( по Кийт Малет и в познатият стил точки), африканска джунгла ( за която дъщеря ми каза, че изглежда страшна като сякаш очакваш динозавърът да изскочи от храстите в Джурасик парк) и Коледно шампанско с чашки ( за любимия лекар на майка ми)
http://kali1904.snimka.bg/hobby/st-kleni-risunki-2011.565669.25817364.big
Поздрави  Hug

# 157
  Кали, чашките и бутилката са страшно шик! Сигурна съм, че доктора  ще посрещне с тях Новата година с най-голямо удоволствие Simple Smile Джунглата не е страшна, а пъстра, весела и приканваща, а африканките... Heart Eyes какво да ти кажа-те станаха като твой подпис. Защо не си сложиш нещо от твоите неща за аватар? Много си скромна така Wink

# 158
# 159
Кали,творенията ти са много хубави.Не знам дори кое  най-много ми хареса.Може би африканките.Очаквам сега Новогодишна изненада от Ели,а също така и от други участници във форума.Както обещах,ви показвам първото нещо,което не ме е срам да покажа.Знам,че съм далеко още от перфектното изпълнение,затова моля за откровени критики.Картинката ми е чисто плагиатство от руски сайт,но тепърва ще обмислям собствен стил.Справих се с ваша помощ с качването на творението ми,но не и с формата му.Някой ако иска да ми каже как става това,може да ми пише на посочения е-мейл.

# 160
Снимката ми също е ужасна,но...... хубавите работи ставали бавно.Надявам се и с това да се справя.

# 161
  Мила, първо ще те похваля- страхотна работа, грабва веднага! Маковете, зеленото, златното, черните контури - всичко е в пълен синхрон! Много голяма похвала от мен  Hug Грешките - виждам изкривени и недовършени контури в черно, но не се тревожи - това е рутина и ръката свиква.
  Аз не знам дали ще покажа нещо стъклено..съвсем задълбах в акварела, участвам и в конкурс, рисувам акварелни картички.. Но ето - има кой да поеме щафетата Simple Smile

# 162
  • Враца
Мила и от мен поздравления  за чудесната картина –макът  има огнено излъчване, така че вдигай градуса на самочувствието и смело напред.  А за контурите – като зная аз колко ги кривях бих казала, че е нормално за началото.   bouquet

Съжалявам, че не мога да те посъветвам как да атачваш снимки – и аз още не съм му хванала чалъма.
И тъй като често споменаваш  руският опит прикачи някой линк да разгледам какво правят.

Поздрави  Hug

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт