Чалга vs. другите стилове

• 188 426
  • 3 342
  •   1
Отговори
# 15
Аз ще се опитам да изместя малко темата ако ми позволите. Не за музика, а за външен вид. Няма спор, че най-добре изглеждат фолк маниаците като визия. Личната им хигиена също е на високо ниво за разлика от метали, пънкари и др. подобни. Освен това металите са готини хора ама са много разсеяни. Като им кажеш нещо няма гаранция, че на другия ден ще го помнят. Не са ми много по вкуса и рапърите...  Sick
Единствено хаусерите се доближават малко до чалгаджийте...
Иначе, diskotekadjiata има право за т'ва че всеки мрази чалгата ама всеки я слуша. Имам чувството, че ако се направи един референдум за и против 90 % ще против чалгата.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 11:06 от paris_hilton92

# 16
  • Насред хаоса
И откога личната хигиена се влияе от музиката, която се слуша?  Thinking А който си е убав, си е убав независимо дали слуша рок, метъл, чалга или ръченица. Само дето при чалгаджийките въпросът за хубостта ненагледна е малко спорен, че кат вземат, та паднат всички екстеншъни и пластики, не се знае кво ще се покаже отдолу ...

# 17
Като доцент по нощен живот ще споделя, че тези, които слушат чалга едва ли знаят какво е референдум  Shocked Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 12:00 от diskotekadjiq

# 18
че кат вземат, та паднат всички екстеншъни и пластики, не се знае кво ще се покаже отдолу ...
[/quote]
Това ми напомня за онзи дето го питали какво ще остане от Памела Андерсън ако и махнат гърдите, устните, косата и задните части. Той отговорил - мойта жена!  Laughing

# 19
  • Насред хаоса
 Joy Joy
Ама с тази разлика, че неговата жена ще е по-хубава.  Joy Flutter

# 20
Joy Joy
Ама с тази разлика, че неговата жена ще е по-хубава.  Joy Flutter

Е, Сомбре, не бъда груба де. Памела не е грозна. Simple Smile

Аз, слушам всичко без рап...не ми е проблем да си сложа червените лачени ботуши и да се клатя под звуците на някой кючек. И на ретро парти ми харесва.  Simple Smile

# 21
И аз съм същият. Че дори и рапът не ме бърка. То се ходи не заради музиката, а заради джангъра, който става. Ако в някоя дискотека пускаха опера сигурно и там бих отишъл. Просто заради сеира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Че няма да купонясваме като станем на 60 години, я   bouquet

# 22
  • Насред хаоса
Вики, не съм груба де, просто казвам истината. Не е грозна Памела, ама не е и това, което е с тоновете пластики и грим, и помощта на Фотошоп ...
diskotekadjiq, кой ти каза, че на 60 няма да купонясваме?!

# 23
  • Tам през Атлантическия океан

diskotekadjiq, кой ти каза, че на 60 няма да купонясваме?!
OOo и az ще купонясваам   Mr. Green и ще срамувам младите  Joy
те такава ще съм
FlutterИмам среща

# 24
Аз ще се опитам да изместя малко темата ако ми позволите. Не за музика, а за външен вид. Няма спор, че най-добре изглеждат фолк маниаците като визия. Личната им хигиена също е на високо ниво за разлика от метали, пънкари и др. подобни. Освен това металите са готини хора ама са много разсеяни. Като им кажеш нещо няма гаранция, че на другия ден ще го помнят. Не са ми много по вкуса и рапърите...  Sick
Единствено хаусерите се доближават малко до чалгаджийте...
Иначе, diskotekadjiata има право за т'ва че всеки мрази чалгата ама всеки я слуша. Имам чувството, че ако се направи един референдум за и против 90 % ще против чалгата.
Че защо пък поставяш всички, слушащи определена музика, под един знаменател? Ние, например, се къпем всяка вечер, че и през деня. Всеки ден!!! А пък единствените хора, които никога не са забравяли обещание или поет ангажимент, пак са метали. Е, има и байкъри... Laughing
И не виждам, честно казано, нищо естетично в чалга модата.

# 25
  • Насред хаоса
OOo и az ще купонясваам   Mr. Green и ще срамувам младите  Joy
FlutterИмам среща
Малиии, Дес!  Flutter Смили се над дядковците, килим от кореги ще се точи след тебе.  Mr. Green Joy Joy Па ако врътнеш и един кючек, с космодиск или без, не мога да ги мисля ...  Laughing

# 26
Ако доживеем ще купонясваме. Аз лично за себе си се съмнявам, щот' както съм я подкарал почти не остана черен дроб...  doh
Иначе съм виждал подобни екземпляри с побелели коси дет' се чудят къде да си пръснат пенсията. Ама така требе! Поклон пред такива старчета! По-добре на 70 в дискотеката отколкото на 20 да си седиш вкъщи  tooth

# 27
  • Насред хаоса
Еее, па да ти имам оптимизма!  ooooh! Споко, черният дроб се възстановява и сам.
Я по-весело. Ай от мен. Найш колко се чудих коя да избера?!  Crazy
http://www.vbox7.com/play:b4a90d60?r=google
 Mr. Green Mr. Green

# 28
Това чудо на музикалната индустрия едва ли ще го чуеш в която и да е дискотека! Или ако все пак тръгне да звучи от колоните, гаранция че на дргия ден DJ-я е уволнен... smile3513

# 29
Да бе верно егати тъпизма. Ама по - добре отколкото да ми дъни хип хоп на главата. А пък и онези кретени там със смъкнатите до коляно гащи дето пеят само за престъпност и такива работи  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт