Divine: The Series - "Gathering here your divines"- тема 1

• 2 560
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • София
яяя ето къде били всички !!!!!!!!!!

Grinning
Тука сме, седим и чакаме, първата серия  Laughing
Ами, да поседна и аз с вас!  Mr. Green  Heart Eyes

# 31
Така, така  Grinning  Аз съм в леко неведение като какъв ще е точно сериалът, защото не чета, а само гледам картинки, но вярвам на компанията  Hug 

# 32
Да почва по-бързо,че ми бъктиса да чакам  Mr. Green

# 33
Търпението, чадо, е голяма добродетел  Joy  Аз чакам Истинска кръв да запълни известна празнина.

# 34
Люс това е като описание на сюжета - "A young priest must come to terms with his crisis of faith or risk damnation to the soul of a living miracle. With man's freewill held in the balance, the bloody conflict surrounding the immortal being known as Divine will take him further into his religion than ever he dreamed possible"

Някакво безмъртно същество, свещеници /сексапилни/, супернатурални чудесии- абе по наш вкус ще е  Mr. Green  Лично аз освен Мишата, съм набелязала още едно отче -
Какво мислите за  отец Андрю?

# 35
На снимка не ме кефи,ще го видим в действие  Mr. Green

Лиле аз пък ИК го чакам повече от отпуската  Joy

# 36
съм набелязала още едно отче

ех ,дате ни на нас отчета, свещеници и други такива, да ги вкарваме в правия път, тоест да ги вадим от праведния път

# 37
съм набелязала още едно отче

ех ,дате ни на нас отчета, свещеници и други такива, да ги вкарваме в правия път, тоест да ги вадим от праведния път
Хахахахах колко точно казано  Hug Белс подписа ти е уникален  Heart Eyes

# 38
Значи, при половинчасово вглъбено гледане подписа на Белс, гарантирам наченки на коремни плочки  Joy  При мен вече се наблюдава начално заформяне и стягане  Mr. Green  Бетонът няма да го споменавам сега  Grinning

# 39
  • София
DIVINE еп.1

Дочакахме го - сега да си го обсъждаме. Wink

Аз нямам какво да кажа - много е кратко и само питанки са ми в главата - "кой какъв е и защо такъв е?" Mr. Green. Единственото сигурно е, че Мишата - отец Кристофър - ще го играе новобранец в занаята. Laughing

# 40
Aми и за мен беше адски кратко /10 мин +2мин надписи/и неясно. Въпроси много  newsm78. Но не ми хареса играта на азиатката. Малко ефектите бяха повече кървави. Искаше ми се Дивайн да е повече асексуално същество, смисъл след като е божествен, някак си повече ангелоподобен си го представях. Най-хубавото си е отец Кристофър - Мишата игра както винаги на ниво.
Серията пак ще я гледам, че тук на работа нямаше как да чуя всичко Simple Smile

Мишата не само играе а и продуцира и режисира епизодите  Peace

# 41
Аз лично съм объркана. Тъкмо чаках да започне нещо да се разяснява и то приключи. Рецептата тук ще е на час по лъжичка, на седмица по две явно. И кого лекуваха в 1 епизод - отец Андрю ли?  Мирка, аз дори не забелязах азиатката, толкова се бях вторачила в раните, за да следя отварят ли се, затварят ли се  Grinning   Ако и 2 епизод е толкова странен, не знам дали ще го следя занапред, още повече, че  не виждам някой да  сложи субтитри на тези кратки серийки. Не че за тази серия ми потрябваха особено.

# 42
  • КиТ
Да се запиша към гледалите,много странен първи епизот верно Thinking,общо взето излекуваха някъв и той отиде да се самобичува,един диалог 2- 3 думи на кръст  Rolling Eyes супер кратко,дано Миша налее малко повече пари и другия епизод повече минути Wink Peace

Че така толкос кратко после трябва да го гледам наново  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 43
  • София
Divine Episode 2 - Choices

Гледах. Схванах каква е идеята. Знам, че сигурно е рано да коментирам, ама нещо много им куцат образите, нещо не се вместват в тия минути както трябва, нещо с тия литри червена боя, дето хвърчат ми убиха желанието да продължа да го гледам - явно не е моя тип сериал, така че, аз бях до тук.  Peace

# 44
Divine Episode 2 - Choices

Гледах. Схванах каква е идеята. Знам, че сигурно е рано да коментирам, ама нещо много им куцат образите, нещо не се вместват в тия минути както трябва, нещо с тия литри червена боя, дето хвърчат ми убиха желанието да продължа да го гледам - явно не е моя тип сериал, така че, аз бях до тук.  Peace
А и Мишата го нямаше поне за секунда в тия 10 мин.  Crossing Arms  Аз ще продължа да го гледам дори да става и още по-тъпо, защото е немислимо да не гледам заради Мишата. Ако него го нямаше, просто нямаше да мога да продължа. Сюжета, героите, ефектите- всичко куца. Само сокола ми хареса! Дивайн е ужасно тромав и несимпатичен. Аз си мислех, че след като е божественно създание ще е грациозен, красив, дори асекусален. Все така си го представях  Sad А тази азиатката толкова зле играе, че на моменти превъртам, не мога да я понеса. А бебето беше  Sick, дори не беше страшно, беше смешно  Stop Уф как го оплюх, ама след толкова чакане, се разочаровах от всичко с изключение на Миша  Close

Общи условия

Активация на акаунт