SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 29 539
  • 727
  •   1
Отговори
# 615

Импалке, я виж моля те виж наистина 02 сезон - 3 серия, както каза Би, точно 2 минута и 37 секунда е точно такъв кадърът!!!

ето го http://www.screencap-paradise.com/caps/thumbnails.php?album=804 11 ред първия точно от там е, като те оправиха и подкараха

# 616
Знам я наизуст цялата сцена. Ще се повторя - не е това отговорът, който искам. Хайде, предайте (ми) се вкупом Twisted Evil .

# 617
Сега като гледам... Аз хубаво се предадох, ама наказанието тежко ли ще е? Щот не знам дали ще издържа Joy

Сега помислих малко и се питам дали това не е отговорът.

Sam: You know, if you two want to get a room, just let me know, Dean.
Dean:.Oh, don't listen to him, baby. He doesn't understand us.
Dean: Got my car.... и като ти натисна яко педала и.....

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:30 от Apocalyptic city

# 618
предавам се.... но тогава как ще обясниш

това

и кадърът от 2/03

абсолютно еднакви са
ръката на Дийн, Сам се е подпрял, дори светлината отзад прониква по същия начин между дърветата

# 619
Cити,
Е, сега, то вярно, че 1 час със Сами е като 10 минути с Импала, ама... По-добре да получа подобаваща награда Wink ...

Белс,
Мога, но ще изчакам .

# 620
# 621
Още 3-4 от вас да се "развеят" и си признавам Flutter "пъкления план" Mr. Green .

# 622
ама наистина е пъклен...
защото кадрите са същите...
и не е честно

Cry

# 623
Въх, значи и якото подкарване не е отговорът. Къде го това бяло знаме да го развея, не го намирам...

# 624
  • гр. София
Импалка, това да не е от кадри, които са били орязани от съответния епизод и до които ти обаче имаш достъп  Joy Joy Joy

# 625

Развявам знамето и аз, че вече ме обзе любопитство  Laughing

# 626
Е, аз вчера цяла вечер се кьорих, днес сутринта също .... еми другаде не те видях така ...  #Crazy
Макар да не искам да се предавам ... се предавам ... ама нали ще има утешителна награда за тез от нас дето сме се утрепали от гледане  Shocked Twisted Evil

абсолютно еднакви са
ръката на Дийн, Сам се е подпрял, дори светлината отзад прониква по същия начин между дърветата

дори отблясъка от страницата ти е същия  Whistling

# 627
 Joy Joy Joy Mi piace! Още 2, давайте.
Розе, този кадър е твърде приличен за личната ми колекция. Всъщност знам и изрязаните сцени - има ги в DVD-тата - , но никога не бих задала такава загадка.

# 628
Ей, как се събрахме набързо Joy
Розе, бързо развей и ти Joy

# 629
И аз да развея,по бързо да се събираме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт