SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 29 505
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Стиче, тц, гледаш в неправилна посока по отношение на прическата Laughing
Всъщност ако се наложи, ще давам жокери, няма да се затрудняваме сега Grinning

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 14:01 от Apocalyptic city

# 361
Стиче, тц, гледаш в неправилна посока по отношение на прическата Laughing
Всъщност ако се наложи, ще давам жокери, няма да се затрудняваме сега Grinning
Ами ти вече даде жокер, като каза за прическата Laughing Hug
Ризата е от края на 4-ти сезон, прическата също, физиономията е страдающа тип "Аз причиних апокалипсиса" и щом сезонът не е четвърти, според жокера на Инчето, залагам на пилота на 5-ти сезон Grinning Макар, да си призная, интериорът зас Сами нищо не ми говори.

# 362
Тц, Стиче, не. И  физиономията те обърка Laughing

# 363
NashCon J2 Breakfast:

Сити,
Браво за избора на снимка: и мен ме позатрудни, но се справих. Както казах, обаче, ще си трая. Надявам се да ме разбирате правилно Hug Hug Hug .

Стиче,
Ще обясня още веднъж, тогава: имам изключителна визуална, фотографска памет и затова познавам кадрите лесно (разбира се, има и такива, които никога не бих разпознала без помощ Confused ). Бих се чувствала неудобно, направо би ми било неприятно, ако """печеля""" всеки път, но пък ми е много интересно и приятно да участвам като се 'самоизпитвам'. Надявам се Praynig това мое решение да не разваля играта - наистина е много интересна и забавна Peace .

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 15:25 от Impala

# 364
Както казах, обаче, ще си трая. Надявам се да ме разбирате правилно Hug Hug Hug .
Аз, честно казано не те разбирам съвсем, Импалка newsm78

Инче, мерси за жокера, ще се мъча още Grinning

# 365
да си призная и мен ме затрудни...

# 366
Стиче,
Ще обясня още веднъж, тогава: имам изключителна визуална, фотографска памет и затова познавам кадрите лесно (разбира се, има и такива, които никога не бих разпознала без помощ Confused ). Бих се чувствала неудобно, направо би ми било неприятно, ако """печеля""" всеки път, но пък ми е много интересно и приятно да участвам като се 'самоизпитвам'. Надявам се Praynig това мое решение да не разваля играта - наистина е много интересна и забавна Peace .
Ами хубаво, де, ама ти няма как да печелиш всеки път, при положение, че ако познаваш зададените от нас, то ти трябва да зададеш следващата. Така че най-много 50% можеш да спечелиш Laughing Както решиш, ти си знаеш Hug

Инче, мисля, че ще ни трябва жокерче Laughing

# 367
Ок, жокер. Трети сезон. Снимка от различен ъгъл искате ли?

Една жестока снимка видях, не е кой знае какво качество, но са толкова сладки  Heart Eyes цък

# 368
3 сезон, епизод 16, No rest for the wicked ?
Малко преди Руби да пусне хрътките?

# 369
  • # супернатурална #
Май вратата там не беше такава  Thinking
Прилича ми на една врата от серията с Бела, когато разбра, че и нея я преследва духа на моряка, "призрачния кораб"на англ. беше ред скай ин дъ монинг  Joy (да ми чуете произношението само  Mr. Green) Стрелям на посоки. Ама пък там не му беше точно такава косата.  newsm78

Ауу, как се е разгърдил  Heart Eyes "Ела, вълчо, изяж ме"

# 370
Е, Инче, ти голям жокер ни удари, аз това беше единственото, дето се сетих Laughing
Мяза ми на последния епизод от трети сезон, но не бих се обзаложила, че е той. Laughing

# 371
Ох девойки сладки, съжалявам, че ви затрудних, но нямате попадение засега... Сега да ви казвам ли или ще мъчите още?
Айде, нали съм една душа, още по-голям жокер - Бела също я има вътре, но не, Галче, не от серията, която си споменала.

# 372
просто дай още една снимка от този епизод, как така ще ни казваш, ако трябва на кадри ще ни покажеш целия епизод, ама ще се сетим накрая Joy Hug

Инче, на втори прочит, като му гледам погледа, това ще да е някой епизод с Руби newsm78

# 373
Веднага давам.
Фейче, сега прочетох това за Руби... Злато, имаш нужда от преговор май. Хайде да видим Сам кога е гледал така Руби. Този поглед е запазен само за един човек Grinning
Стига толкова жокери вече, сега ще стреляте напосоки и ще познаете най-накрая Laughing Шегичка.

# 374
  • # супернатурална #
Ох, май се сетих! Серията в която Бела я опаткаха адските  хрътки, Момента в който си говореха с Дийн, беше много прочувствено. Разделиха се, Сам отиде след онзи алхимика, дето не умираше, а Дийн след Бела заради колта. Сам тука си призна, че е след чудовището за да спаси Дийн. Каза му нещо от рода на - Ако не можеш да умреш, не можеш да отидеш в ада.

Обаче гифът на Инчето не мога да го объркам, тази риза колко съм я събличала в мечтите си  Laughing А и май само веднъж я сложи.

Общи условия

Активация на акаунт