SUPERNATURAL – It’s gonna be a long summer hellatus

• 29 531
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
И Себастиан се включи в разговора  Grinning
@sebroche Sebastian Roché: @mishacollins Hey!!! Maxi pads was my idea!!! Simple Smile
@sebroche Sebastian Roché: @jarpad you guys are so cuuuute when you fight!!!

Laughing

# 571

Добър ден мили мои,
Розичка  smile3501 чудни награди,
хайде давайте следващата загадкааа  Hands Clap

# 572
ooooh! , добре че беше Себастиян, да ми напомни, че на 11 и 12 юни е конвенцията в Барселона, но без участието на J2 Cry . Бичи Rolling Eyes ?

Кхъ, кхъ, новата загадка е зададена вече Rolling Eyes ...

# 573
ooooh! , добре че беше Себастиян, да ми напомни, че на 11 и 12 юни е конвенцията в Барселона. Бичи Rolling Eyes ?

Ох Импалка не ми напомняй  Tired. Аз си внушавам, че съм в друга държава (те и без това Барса искат да се отделят от Испания  Mr. Green) та така ми е по спокойно. Нищо, че са само на някакви си 600км  Whistling
Споко, аз съм ги поканила у наше селУ след конвенциата.

# 574
  • гр. София

А къде е ваше селУ, да дойда и аз? Няма да идвам с празни ръце - една голяма погача ще донеса, бъклица с вино и разни други хубавини  Mr. Green

# 575
Импалка, който и епизод да кажа все ще съм познала  Grinning, то във всяка серия има поне по един такъв кадър. Дай жокерче нещо!

# 576
Розе, аз включена ли съм в хубавините? Mr. Green

# 577

А къде е ваше селУ, да дойда и аз? Няма да идвам с празни ръце - една голяма погача ще донеса, бъклица с вино и разни други хубавини  Mr. Green

Ето тук
(сериозно), ще им правя любовна разходка по изкуственото езеро  Blush Heart Eyes

Розе, аз включена ли съм в хубавините? Mr. Green

М'чи бИз теб на къде  Hug

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 15:50 от bichito

# 578
Импалка, който и епизод да кажа все ще съм познала  Grinning, то във всяка серия има поне по един такъв кадър. Дай жокерче нещо!
Joy Joy Joy Не е така. Кадърът/сцената е особен(а). Помъчете се маУко Hug Hug Hug и после ще помагам.

# 579
# 580
И да, и не. Нямаме спечелител.

# 581
bichito ти в Испания ли живееш? Забелязах, че на местожителство пише Стара Загора
и си викам "я, комшийка по град"  Grinning

# 582
Импалке, да не би Сам да е зад волана, че казваш, че е специален кадър....

# 583
'Що ме караш да извивам гръб и да мъркам по никое време Crazy ?! Не - Диййн ме е обсебил, както обикновено.

Жалко - няма как да го добавя Sad :

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 16:19 от Impala

# 584
bichito ти в Испания ли живееш? Забелязах, че на местожителство пише Стара Загора
и си викам "я, комшийка по град"  Grinning

В Испания  Tired за жалост, но като си дойда сега лятото, ще ти звънна да пием кафенце  Peace

Общи условия

Активация на акаунт