Тема Незабравима 200

• 47 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Русе
А аз не изтрайвам Мелда до Харун! 4е и му държи ръката, Мецана му с Мецана! newsm61
Въобще Мелда и Арас трябва да имат забранителна заповед, да не се доближават на пове4е от 5м до Еда и Харун! newsm47

# 32
Добро утро ! Hug

Да ни е честита юбилейната тема №200!

baloni baloni baloni  ura  baloni baloni baloni

Мокси ,благодоря ти за прекрасната юбилейна тема! bouquet  bouquet  bouquet

Бобо ,Вени ,Дани , страхотни стихотворения! smile3501 smile3501 smile3501   bouquet  bouquet  bouquet

Желая ви един прекрасен неделен ден!

# 33
  • Русе

Дали на финала ще ни покажат следващото отро4е на Арсланлъ?! newsm78

# 34
# 35
  • Русе

Не ми стана ясно - къде дебне и надни4а Бату?!

Какво вижда Еда - празна стая или Мелда държи ръката му?!

# 36
Добро утро приятели!Желая ви приятен слънчев ден  изпълнен с много усмивки и приятни преживявания!

Честита да ни е Юбилейната тема 200 приятели и дано се запазим всички  заедно за да се забавляваме и до юбилейната 300.
Мокси,страхотно оформление на юбилейната ни тема.БЛАГОДАРЯ ТИ

ДАНИ,ВЕНИ,БОБО, поздравления за невероятните юбилейни стихчета.Страхотни сте момичета.Поклон пред таланта ви newsm20 newsm20

И аз да си пусна любимата фотосесия

и за къде без любимата ми Еда

Благодаря,че ви има приятели и позволихте и аз да съм част от вас!
Наздраве приятели    

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 13:48 от dorital

# 37

Добро утро, Незабравими!
Да ни е честита юбилейната тема № 200!

Мокси, благодаря ти за новата прекрасна юбилейна тема!

Поздравления за стихоплетците - Вени, Дани и Бобо!

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 10:47 от valdes60

# 38
Здравейте и от мен Незабравими!
Да ни е честита юбилейната тема 200!Мокси, благодаря за чудесната юбилейна тема!

# 39

Не ми стана ясно - къде дебне и надни4а Бату?!

Какво вижда Еда - празна стая или Мелда държи ръката му?!
[/size]
Според мен Бату е в къщата на Харун и Еда и дебне Еда, защото знае, че при първа възможност Харун ще се свърже с нея и така той ще научи в коя болница е. Така както се и получава. Еда веднага отива в болницата с Арас и Бату научава това, което го интересува. За мен по интересно е защо Арас отново не предприема нищо като вижда Бату. Във фрагмента ги дават заедо в асансьора.
За мен  Еда е изненадана, защото вижда стаята празна.

# 40

Тази снимка беше постната в предишната тема от Рекси и си мисля, че е извън кадър при заснемането на 85 серия,защото Еда е облечена със същите дрехи от фрагмента, когато говори по телефона и произнася името на Харун.

# 41
Вени  lovekiss, Дани  lovekiss,Бобо  lovekiss, поздравления за стихчетата smile3501 smile3501 smile3501
Много празнично настроение сте създали в новата тема newsm51, страхотни фотосесии  Kissing Heart, благодаря ви момичета txtloves txtloves txtloves
Фрагмента сте го разнищили Laughing, но да кажа и аз своите впечатления Peace
Серията наистина е пълнеж, както казва и Ураганчето, но поне дано да бъде динамична, можеха спокойно да я прескочат и да съберат Харун и Еда без толкова усложнения и разминавания, нооо сценаристка му работа- трябва да се правят серии и да стигнем заветната 90.
От фрагмента ми направи впечатление, различното болнично бельо-оранжево в първата болница, такова е и когато е  Харун в асансьра, явно при преместването му от Менделинка в другата болница.
След това бельото е синьо-може и да няма второ преместване, а това означава, че Еда може и да вижда Харун с аблата, а не празна стая, или обезобразеното му лице и затова да е тази изненадана физиономия  newsm78В противен случай стават две премествания Thinking.......офф, поне ми се ще да е така и да се съберат вече, стига са я карали на спомени и сънища Crossing Arms
А за тръбата в гърлото на Харун ooooh! ooooh! ooooh!, нямам думи, но ще го преживея-като на кино, защото трябва да не може да говори ooooh! ooooh! ooooh!, но тя се слага, когато пациента е на командно дишане, а Харун е в съзнание вече втора серия Naughty...оооох, измъчиха го момчето ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 11:15 от RadY@

# 42
  • Русе
Вени  lovekiss, Дани  lovekiss,Бобо  lovekiss, поздравления за стихчетата smile3501 smile3501 smile3501
Много празнично настроение сте създали в новата тема newsm51, страхотни фотосесии  Kissing Heart, благодаря ви момичета txtloves txtloves txtloves
Фрагмента сте го разнищили Laughing, но да кажа и аз своите впечатления Peace
Серията наистина е пълнеж, както казва и Ураганчето, но поне дано да бъде динамична, можеха спокойно да я прескочат и да съберат Харун и Еда без толкова усложнения и разминавания, нооо сценаристка му работа- трябва да се правят серии и да стигнем заветната 90.
От фрагмента ми направи впечатление, различното болнично бельо-оранжево в първата болница, такова е и когато е  Харун в асансьра, явно при преместването му от Менделинка в другата болница.
След това бельото е синьо-може и да няма второ преместване, а това означава, че Еда може и да вижда Харун с аблата, а не празна стая, или обезобразеното му лице и затова да е тази изненадана физиономия  newsm78В противен случай стават две премествания Thinking.......офф, поне ми се ще да е така и да се съберат вече, стига са я карали на спомени и сънища Crossing Arms
А за тръбата в гърлото на Харун ooooh! ooooh! ooooh!, нямам думи, но ще го преживея-като на кино, защото трябва да не може да говори ooooh! ooooh! ooooh!, но тя се слага, когато пациента е на командно дишане, а Харун е в съзнание вече втора серия Naughty...оооох, измъчиха го момчето ooooh! ooooh! ooooh!
hahaha hahaha hahaha
Oх,Ради! Нямат пари за медицински съвет! Joy Joy JoyДа те бяха попитали - безплатно щеше да им го дадеш!

# 43
# 44
  • Русе
Дружина, един плах опит за сериозно стих4е споделям с вас. Peace Който има настроение,да 4ете! Grinning

Ридание

Липсва ми дланта ти на лицето
да усеща пулса ми в сърцето
и с целувка нежна по 4елото
да изтриваш белези от злото;

да се сгушвам тихо, дъх стаила
до гръдта ти - своя дом открила,
сили да ми даваш да живея,
в люлката Любов да се люлея...

Как без теб да дишам продължавам,
да ме4тая, с трудности сражавам...
Птица съм с прекършени крила -