Тема Незабравима 200

• 47 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Вени  lovekiss, Дани  lovekiss,Бобо  lovekiss, поздравления за стихчетата smile3501 smile3501 smile3501
Много празнично настроение сте създали в новата тема newsm51, страхотни фотосесии  Kissing Heart, благодаря ви момичета txtloves txtloves txtloves
Фрагмента сте го разнищили Laughing, но да кажа и аз своите впечатления Peace
Серията наистина е пълнеж, както казва и Ураганчето, но поне дано да бъде динамична, можеха спокойно да я прескочат и да съберат Харун и Еда без толкова усложнения и разминавания, нооо сценаристка му работа- трябва да се правят серии и да стигнем заветната 90.
От фрагмента ми направи впечатление, различното болнично бельо-оранжево в първата болница, такова е и когато е  Харун в асансьра, явно при преместването му от Менделинка в другата болница.
След това бельото е синьо-може и да няма второ преместване, а това означава, че Еда може и да вижда Харун с аблата, а не празна стая, или обезобразеното му лице и затова да е тази изненадана физиономия  newsm78В противен случай стават две премествания Thinking.......офф, поне ми се ще да е така и да се съберат вече, стига са я карали на спомени и сънища Crossing Arms
А за тръбата в гърлото на Харун ooooh! ooooh! ooooh!, нямам думи, но ще го преживея-като на кино, защото трябва да не може да говори ooooh! ooooh! ooooh!, но тя се слага, когато пациента е на командно дишане, а Харун е в съзнание вече втора серия Naughty...оооох, измъчиха го момчето ooooh! ooooh! ooooh!
hahaha hahaha hahaha
Oх,Ради! Нямат пари за медицински съвет! Joy Joy JoyДа те бяха попитали - безплатно щеше да им го дадеш!
Joy Joy Joy Oфффф, измъчиха го значи! ooooh! ooooh! ooooh!, и безплатен севет ще им дам , ама мен кой ли ме пита hahaha hahaha hahaha

# 46

Стаята, в която е Харун е същата, в която беше Мелда след катастрофата. Само са поизнесли някои мебели, като фотьойла например.

# 47
  • Русе
[/size]
Според мен Бату е в къщата на Харун и Еда и дебне Еда, защото знае, че при първа възможност Харун ще се свърже с нея и така той ще научи в коя болница е. Така както се и получава. Еда веднага отива в болницата с Арас и Бату научава това, което го интересува. За мен по интересно е защо Арас отново не предприема нищо като вижда Бату. Във фрагмента ги дават заедо в асансьора.
За мен  Еда е изненадана, защото вижда стаята празна.
[/quote] ooooh! ooooh! ooooh!
Е, аман от недоизпипани неща! Бату да не е с шапка- невидимка? Къде е охраната? #Crazy
А нас ни вземат за бели кози4ки или бели канар4ета! smile3555

# 48
Дружина, един плах опит за сериозно стих4е споделям с вас. Peace Който има настроение,да 4ете! Grinning

Ридание

Липсва ми дланта ти на лицето
да усеща пулса ми в сърцето
и с целувка нежна по 4елото
да изтриваш белези от злото;

да се сгушвам тихо, дъх стаила
до гръдта ти - своя дом открила,
сили да ми даваш да живея,
в люлката Любов да се люлея...

Как без теб да дишам продължавам,
да ме4тая, с трудности сражавам...
Птица съм с прекършени крила -
теб те няма, сроднице душа!
Вениии, lovekiss lovekiss lovekiss, страхотно е! smile3501 newsm51 smile3501 newsm51

# 49

Вени, прекрасно е сериозното ти стихче! За теб една от любимите ти снимки!

# 50

Стаята, в която е Харун е същата, в която беше Мелда след катастрофата. Само са поизнесли някои мебели, като фотьойла например.
Laughing Laughing Laughing Връткат едни и същи болници ooooh!, нали имат абонамент за тях hahaha hahaha hahaha

# 51
Честита ни юбилейна тема 200!
Бобо,Вени, Дани, чудесни стихове! smile3501 smile3501 smile3501
За вас дами!
Мокси благодаря, за райските кътчета, които правиш за нас!
Хубав ден на всички! txtloves

# 52
А аз не изтрайвам Мелда до Харун! 4е и му държи ръката, Мецана му с Мецана! newsm61
Въобще Мелда и Арас трябва да имат забранителна заповед, да не се доближават на пове4е от 5м до Еда и Харун! newsm47

newsm10 newsm10 newsm10 И го гледа като "пет пари в кесия"!  hahaha hahaha hahaha

# 53
 spam2

С тези сладури, които много харесвам ви пожелавам хубав ден! Hug Hug Hug
До по-късно, мили момичета! Hug Hug Hug

http://www.vbox7.com/play:dc748acc

http://www.vbox7.com/play:be74b350

# 54
D:\клипове\play_4583e5e5.htm

На 23.05.2011г. гост в шоуто на Слави ще бъде Sarit Hadad.

# 55
Честита юбилейна много красива тема  № 200 !
Благодаря на Мокси и всички, които я правят неповторима и ..........незабравима!!!
Благодаря на момичетата, които превеждат и ни осветляват по въпроса -  Рекси, Леман, и .......................   ;
Роси, Ади, Златна рибка, Пепел от рози, БГхелп, и ..............................,които създават хубавите клипчета;
Ади, Тарабас, Вени, Дани, Диди 88, Боб 99, Елия, Петко,  и ....................... ..., които ни радват с поетичното си вдъхновение!
                    И както Вени е написала:
                   "Тъй тема след тема си пишем,
                             от постове форумът диша,
                                     сърцата ни бият в синхрон,

вам, фенове - 200 поклони"

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 12:22 от Isis

# 56
Дружина, един плах опит за сериозно стих4е споделям с вас. Peace Който има настроение,да 4ете! Grinning

Ридание

newsm74 smile3501 smile3501 smile3501

# 57
  • Русе
Благодаря ви, моми4ета! Радвам се, 4е стих4ето ми ви харесва!  bouquet

# 58

Ридание

newsm74 smile3501 smile3501 smile3501
+1   smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 59
D:\клипове\play_4583e5e5.htm

На 23.05.2011г. гост в шоуто на Слави ще бъде Sarit Hadad.
Валдес,благодаря за информацията.Алисия  е заснела клип със Сарит Хадад и затова можеби е в България и ще бъде гост на Слави. Party

Общи условия

Активация на акаунт