Тема Незабравима 200

• 47 370
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Е, добре, явно на отделни диванчета ще си лежим с Кометка. Освен ако не решим едно унисекс да пуснем в продажба.

Ветерани

С Кометка имаме дивани
от марката „Харун с Еда”
Във форума сме ветерани
Полагат ни се две легла

Заслугите са ни големи
Тук тачат наште имена
Вещи сме по секви теми
Четат се наште писмена

Ееееее, Бай Ганьо, направо ме зашемети с тези похвални слова. Удоволствието е изцяло мое! Благодаря! Истински вълшебник си с римите.  newsm10 smile3501 smile3521

Между другото из вашия край има големи майстори на мебели. Наскоро направих поръчка при един такъв и останах възхитен - такава изпипана работа дотогава не бях виждал.
Радвам се, че си останал доволен за мебелите. Ние тук сме професионалисти във всичко! Blush Blush Blush

# 586
Заболи ли те глава,
качи се бързо на „Еда”
там на пъстрата дамаска
отдай се на любовна ласка

Чудесно рекламно послание за мебелите на Диди. Сега трябва едно и за Харун и ги пускаме по АТВ по време на рекламния блок в сряда вечер. Поне с кеф ще гледаме рекламите. smile3503

# 587
Полегнете на „Серхан”
Не, това не е диван!
Това божествено е ложе
за тоя, който си го може

# 588
Поздрав за всички   Kissing Heart,  с един прекрасен клип на Роси:

# 589
И едно последно от серията рекламни.

Бастун за дами „Харун”

Във живота ви опора
Винаги е под ръка
В парка или пък на двора
ще се чувствате Еда

# 590
Здравейте неуморна дружина . Hug Heart Eyes
Много пъти сме казвали ,че този форум е уникален и незабравим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и всеки ден го доказвате всички вие мили дами и господине  newsm51 newsm51 newsm51

Поздравления на стихоплетците Боб ,Дани  smile3501 newsm51 Бганьо ,Диди ,Кометке уморихте ме от смях  newsm62 newsm62  love001  love001 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

Рекси страхотни гифчета си пуснала снощи  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Мокси прекрасно оформление както винаги  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart
Ивве благодарности за фотосесийката  lovekiss lovekiss lovekiss

Димана добре дошла в клуба на неизлечимо незабравимите фенки и фенове на "Незабравима" welcome welcome welcome  

# 591
Бганьо,Кометке чудесни примери за лого сте дали!Освен да подготвям бизнеса...друго не виждам  hahaha

# 592
  • Стара Загора
Ехо, стихоплетците, смилете се над мен! Не ме разсмивайте толкова, че проверявам контролни и много започнах да повишавам успеха!
За вас!  newsm51 newsm51 newsm51

# 593
  Диванчето "Серхан"

От утре пускат на пазара
хит-нов модел диван
Всяка дама хвърля пенюара
ще го купува тоз "Серхан"
От заран пълно е по тротоара
опашки се извиват оттатък светофара...
Сред тълпата път пробивам
и доволно ръце потривам...
Диванчето е вече мое
отивам да отпусна тялото свое!
Гледам го...и не мога да повярвам
леко по него пръсти прокарвам...
Полягвам си...възвишение до възвишение
Що за мебелно творение   angel008

Ей на, това е нашата мечта! Браво, Диди! smile3501 smile3501 smile3501
+1

# 594
Ехо, стихоплетците, смилете се над мен! Не ме разсмивайте толкова, че проверявам контролни и много започнах да повишавам успеха!
Колежке, децата ще ни бъдат благодарни! Пиши им по-високи оценки. newsm47 smile3503

# 595
  • Стара Загора
Колежке, децата ще ни бъдат благодарни! Пиши им по-високи оценки. newsm47 smile3503

Аз това и правя, но ще им кажа на кого да благодарят.

# 596
Цял ден днес си мисля за Мелда и за бъзещите й реакции. Не мога да ги позная, но искам да я разбера. Още от самото начало на филма загадката за драмата между двете сестри за мен като че ли не беше нещо непознато. В реалният живот познавам подобна история. За това Мелда ми е толкова интересна. Образът й много добре пресъздава един принцип от Римското право, че първият по време е първи и по право. Мелда е възпитана в такава среда. Винаги се слуша по-големият, по-образованият, по-успелият. И Мелда е точно това, но в един момент се спъна в малката си сестра и в друга подредба на живота. Родителите определяха нещата в семейството в този порядък. Въпреки хладния си ум, когато изпадаше в емоционални изблици тя в помощ винаги търсеше семейния порядък, от който започнаха и големите лъжи. В основата на филма според мен е срамът на Мелда от семейния й произход и голямата й лъжа, скривайки от Харун от какво семейство е.

# 597
Учителката доволна,децата доволни...всички сме доволни.Важното е радост да има  newsm68

# 598

Да, със сигурност ще ви бъдат благодарни, че не проверявате контролни в сряда вечер след 11 часа. Масов мор щеше да настъпи из училищата предполагам. Щеше да име цели нереализирали се поколения...

# 599
Цял ден днес си мисля за Мелда и за бъзещите й реакции. Не мога да ги позная, но искам да я разбера. Още от самото начало на филма загадката за драмата между двете сестри за мен като че ли не беше нещо непознато. В реалният живот познавам подобна история. За това Мелда ми е толкова интересна. Образът й много добре пресъздава един принцип от Римското право, че първият по време е първи и по право. Мелда е възпитана в такава среда. Винаги се слуша по-големият, по-образованият, по-успелият. И Мелда е точно това, но в един момент се спъна в малката си сестра и в друга подредба на живота. Родителите определяха нещата в семейството в този порядък. Въпреки хладния си ум, когато изпадаше в емоционални изблици тя в помощ винаги търсеше семейния порядък, от който започнаха и големите лъжи. В основата на филма според мен е срамът на Мелда от семейния й произход и голямата й лъжа, скривайки от Харун от какво семейство е.

А Римското право явно вече не е това, което беше. Сега вторият в дъждовно време става първи по право. Поне в любовта е така.

Общи условия

Активация на акаунт