Звездни компромати-102

• 63 314
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Филипа Мидълтън всеки ден ли я снимат вече? Тя по- гляма звезда от сестра си стана.

# 406
А Натали Портман няма ли да ражда, на мен ми се струва, че ТЯ е бременна вече цяла вечност  Thinking  много отдавна носи голям корем  Shocked

# 407
# 408

Добре де, каква е тая работа не мога да разбера. От колко време слушам за приказната сватба, а тя все не идва и не идва. И как така след като се оженят, тя се връщала с дъщеря си тук. Предвид произхода на мъжа й много странно ми се вижда.  Thinking

# 409
Кака Лара е родила днес момиченце! Да й е  честито!
Че тя кога е забременяла, че и да роди Shocked

Четох едно интервю с Владо, че 4 месеца след раздялата им , тя била забременяла.  Да и е живо и здраво!!!!

А кой е таткото newsm78
Веселин Сивков - отговорния оператор на "На кафе".

# 410

Добре де, каква е тая работа не мога да разбера. От колко време слушам за приказната сватба, а тя все не идва и не идва. И как така след като се оженят, тя се връщала с дъщеря си тук. Предвид произхода на мъжа й много странно ми се вижда.  Thinking
Предвид произхода на мъжа и също ми се вижда странно в предсватбен период тя да се кълчи по чалга клубовете на участия.

# 411
# 412
Предвид произхода на мъжа й, цялата история от- до е много странна.

# 413
  • където ми харесва
Ема  Уотсън като за младо момиче не се адмирирам на визията й

Че какво й е на визията? Излиза от фитнес, нали не очакваш да е с бална рокля? Laughing

# 414
  • София-в сърцата на моите деца
И какво излиза - че кака Лара е ронила сълзи за проваления си брак при Гала, докато любовникът й я гледал отстрани  Mr. Green Брех, за малко да й се вържа на Каката - то беше жалка мелодрама, жива да я оплачеш милата  Crazy

е, тя това каза, че като рИвяла и хората й съчувствали, а ако кажела ,че е щастлива-щели да я изядат с парцалите от злоба Mr. GreenИ затова такъв театър! Peace

# 415
Ема  Уотсън като за младо момиче не се адмирирам на визията й

Че какво й е на визията? Излиза от фитнес, нали не очакваш да е с бална рокля? Laughing

Според мен има предвид това, че е млада, уж ходи на фитнес, а няма никакъв релеф, даже ръцете и корема са й отпуснати.

# 416
  • София
dollface, много ясно, че точно това имах предвид   bouquet
Изобщо не ми пука дали е с бална рокля или по килоти. Млада е, известна е, а е отпусната и безформена...

# 417
Честито на кака Лара, това трябва да е новия й батко Peace

# 418
По - скоро тя му е кака , по - голяма е от него с 3 г. Wink

# 419

Общи условия

Активация на акаунт