Звездни компромати-102

• 63 275
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Еле,тая симпатяжната с червеното червило  hahaha

# 481
 На Анелия деколтето изглежда неестествено може да е търсен ефект , 'ма кво разбирам аз от пластмасови деколтета.

Ръсел Бранд и Алек Болдуин  в новия  мюзикъл ''Rock of ages'' .

# 482
Ето това е звезден компромат!( особено м-р.Болдуин)
Кви са тези "звездни" дебеланковци,Карбото мравката,бивши сводници-затворници и неуспели футболистчета.Пък за почернялото солариумно ИЗВЪНЗЕМНО да не говорим.
Нищо няма да излезе от този клип,от сега ви казвам,рап-мап-наистина е така.
Не си ли е Мадонна Laughing

# 483

Алеле, не мога да спра да се смея, тази с червилото ме уби!

# 484
  • ...край Дунава

И аз и аз, но мен сигнално жълтите й зъби ме убиха Laughing...а пък момичето в бяло все едно в пазвата ще й бърка хахахах.

# 485
а кой е на потника на Валери ? послание ще да има някакво ...

Фреди Меркюри може би.
Аз пък другия не го разпознавам.

# 486
Фреди Меркюри може би.
Аз пък другия не го разпознавам.
Другият е Джони Деп на младини

# 487
  • софия
Аз също мисля, че Люси е болен и за това толкова много е напълнял. Винаги ми е бил антипатичен, но е гадно така да се говори. Доколкото знам има 2 вида диабет: от единият слабееш (имаме една съседка - като клечка е), а от другият се пълнее (баба ми беше така).Напълняването, в този случай, не е проблем на това какво се яде, а на обмяната на веществата и други проблеми на организма, независимо, че се спазва диета Peace

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 09:16 от zvanche

# 488
Аврил Лавин листа Фонтана Studios
Аврил Лавин в ресторант Нобу, Лондон, 31 май и 1 юни

http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 489
Само на мен ли ми се струва, че много грозно й висят силиконите?
И аз съм на същото мнение!

# 490
  • София
Аз също мисля, че Люси е болен и за това толкова много е напълнял. Винаги ми е бил антипатичен, но е гадно така да се говори. Доколкото знам има 2 вида диабет: от единият слабееш (имаме една съседка - като клечка е), а от другият се пълнее (баба ми беше така).Напълняването, в този случай, не е проблем на това какво се яде, а на обмяната на веществата и други проблеми на организма, независимо, че се спазва диета Peace
И аз мислех като теб,докато не гледах негово интервю в което водещите се избъзикаха с теглото му,а той със смях каза,че в момента е на "зърнена диета"-яде всичко,което зърне.Все си мисля,че ако беше болен щеше да се оправдае с това.

Николета на онази снимка е доста прегърбена,така че може затова да ви изглежда с увиснал бюст.Всеки случай са много смешни с тази показност на скъпи вещи,дрехи и коли,а в същото време две думи на кръст не могат да кажат.

# 491
Бе, да ти кажа - болните хора не винаги тръбят на ляво и на дясно какво им е, още повече той е в сферата на шоубизнеса, не върви да тръгне и да разправя при Иван и Андрей, че е болен, страдаш, и е на медикаменти и т.н. Това затлъстяване не е от ядене, казвам ви го. В такава степен и за толкова кратко време - няма как да е само от ядене. Още повече, че той води динамичен живот, не е като да е седнал и да бездейства.

# 492
Да, това за зърнената диета беше яко!  Simple Smile Аз пък си мисля, че човек може да не иска да споделя заболяванията си с обществото. Дебелеенето му дори да е следствие на болест или само на ядене - не е наша работа. То и един неконтролируем апетит също не е нормален и е (може да е) следствие от някакво заболяване. Все си мисля, че ако се отпуснеш да ядеш безкрай ще напълнееш, но колко ще напълнееш? Него като го гледам, ще да е качил едно 50кг, ако не и повече. Само с ядене и то почти от раз не стават тия неща. Да не коментираме кой как плюска, че не се знае някой ден на нас какво ще ни дойде на главата и как ще се коментира от хората и колко ще ни боли. Предвид, че дебелеенето е бича на съвремието и западния свят е буквално потънал в сланините си, да не се надсмиваме и подиграваме, че и нас това ни чака - то се вижда вече в по- младото поколение, а сега едва започва тенденцията.

# 493
  • София
По повод Люси и килограмите му- не само от диабет се дебелее. При хормонални нарушения какво се случва в организма .... и не се лекува лесно. И ако е това причината няма как да се отслабне, ако не се оправят хормоните.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт