Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичаите по време на празника Шавуот и какво представлява той?
Как се приготвят печени патладжани?
Какви са цените на имотите в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичаите по време на празника Шавуот и какво представлява той?
Шавуот е празник на млякото и меда, който се провежда предимно по мошавите. Той е свързан с празнуването на Тората и се отбелязва с традиционни ястия, включително млечни и мед продукти. Обичаите по време на празника Шавуот включват консумацията на млечни и сладки продукти, както и празнувайки Тората. Той е свързан с радостта и благодарността на евреите.
-
Как се приготвят печени патладжани?
-
Какви са цените на имотите в Израел?
-
Какво представлява Шавуот за евреите?
-
Какъв е младежкият лагер в България?

Предстои преброяване 
(яйцата трбява да се проверят за кървави съсиряци и се гледат едно по едно, смятайте колко яйца трябват за закуска за 300 човека, при положение, че се приготвят палачинки, омлети, пържени филийки .... мисля към 400-500)
(шегичка) А има ли начин съсирека да е под яйцето и да не може да се види? Иначе май сте си прекарали супер и аз много ще се радвам на снимки 
Тут гони птиците навън и просто не можете да си представите какви крясъци са, наистина ми е невъзпитана щерката
Наема верно си е скъпичък , тук за тия пари и още толко можеш да си купиш цяла къща с двор и то в обезлюдено село
Ама в кой Хотел се развива действието , в София ли това ? Много готино звучи , така като чета