СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 260
  • 476
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, и аз не пиша често вече тук, но все пак понякога навестявам темата. юия е права- нещата се променят с времето, ние също.
Валенце, радвам се, че при вас има само добри новини!

Лятото почти отмина, но все пак ви пожелавам още слънчеви дни! Simple Smile

# 406
  • в края на града
Много е тъжно, че форумът "позападна", толкова помощ съм получила тук, в началото когато беше най-трудно... И сега преглеждам от време на време нашата тема и пиша, когато мога.. 
Валенце, стискам палци, бързо да се възстанови Бубка, не знаех, че сте лежали в болница,много целувки от нас  Heart Eyes (а Габи я "срещам" във Фейсбук, нейният младеж си е вече мъж Simple Smile))  ).

# 407
Здравейте! Аз карам такси нощем. Кирил в понеделник, сряда и петък посещава дневен център за пълнолетни с увреждания. Там има разни терапии, даже си подремва след обяд, има леглова база. Би могло и всеки ден, но му идва нагорнище.
   На 6.09 ще оженим Голямото вълче за Росна капка. Ихууу!

# 408
Тази година беше / дано да е така/ изключително тежка за мен, но стъпих отново на крака, вече.
"Всяко зло за добро". Не вярвам на това, но е начин поне да видиш и добрите страни.

Бързо възстановяване на всички, а другите само напред!
Много вяра.

# 409
Вълчо, да ти е честито! Весела сватба да си изкарате, а младите дълги годин ида се обичат и да ви почитат Simple Smile

Аз тази година ще си имам първокласник. Боря се сега да видим кво праим с ресурсните учители след като вече няма да са ресурсни... И съм на път да им тегля една и да минем без такъв.
Освен първокласника ще си имам и първоградинник. Ще сменям изцяло маршрутите за каране и прибиране и още ми е леко чудно като как точно ще се получат нещата, но ще намерим все някакъв начин.

# 410
  • София и там където не се пуши
Вълчооо, ама супер новина ихууу. Супер, ако в Софето правите сватбата, да направим една срещичка, ако останете повече с мама Кали.

При нас с хомеопатията доста добре напредваме. Имам си чудесен младеж.

# 411
  • в полите на Балкана
Привет и от мен!
За нас също е една трудна и проблемна година. С нетърпение чакам да свърши, макар, че вече май си стъпихме на краката. Още не е съвсем сигурно, но тенденцията е такава. Децата са здрави, което ме радва.

Вълчо честито!! Да се похвалиш и с внук скоро Wink

http://www.dnevnik.bg/fotokonkursi/2012/08/26/1895172_fotogaleri … iat_palav_drugar/  Дайте по едно рамо за домашния любимец и Пепи.

# 412

Обясни как се дава рамото, че нещо не вденах  newsm78

# 413
  • в полите на Балкана

Обясни как се дава рамото, че нещо не вденах  newsm78

Трябва регистрация в Дневник за да се гласува. Peace

# 414
  • София / Пловдив
Дядо Вълчо да разказва как мина "Горчиво"-то  Laughing

# 415
Да, нещо ни забрави.

# 416
Не съм дядо, само свекър. Добре мина, голяма част от гостите бяха млади хора и си направиха веселото. Имаше и църковен брак, пя хор, камбаната би. Като се прибера и като се наспа, ако не забравя, ще ви покажа снахичката. Сега съм на работа, житкам такси, хората се прибират от дискотесите, а други отиват на работа.

# 417
Вълк, следя ти  казванките  във ФБ, много ги харесвам придружени с фотото.

Видяхте ли че ще има среща 10 год БГ мамма  newsm78 , ходи ми се, ама не сама. Ако желае някой да съм му дружка да се запишем  newsm78

# 418
Нещо не пишете, ама аз се записах за срещата. Дано видя познати физиономии там.

# 419
И аз се записвам, бях писала в една друга тема, бях питала и за ЯМР-то, но не получих кой знае каква информация, още ми е чуждо. Не мога да взема решение тук ли да правя ЯМР-то или в немско. Очертава ми се зимна мразовита ваканция на Северно море.... cold В Пирогов ми казаха, че един сектор /коляно/ струва 290 лв., а аз подозирам, че ми трябва на цял крак, който се състои от 5 да речем сектора, 1500 ли ще ми излезе ЯМР-то? Още не мога да се ориентирам, да не говорим, че по каса давали за един сектор, нищо не разбирам вече.... Довечера ще разбера и цената, която ми я дадоха за ЯМР в немско какво включва.  Синът ми е  със синдром на Клипел-Треноне-Вебер /май така се казваше, доста сложно наименование/. Не чета в нета, това съм го прехвърлила като задължение на таткото, не ми понася добре. Та, в 28ма седмица на бременността ще летя до Северно море. Уфффф.

Общи условия

Активация на акаунт